פורסם 2014 ביולי 1211 שנים אני בהתלבטות לגביי רכישה של ה LG 3 רציתי לשאול מספר שאלות בכדי לקבל החלטה דרך ניסיונכם 1 . מאוד חשוב לי נושא הסוללה שתהיה חזקה ואמינה הבנתי שב G2 הסוללה הייתה מעולה וקיבלה ביקורות טובות האם גם ב G3 ? אם אפשר לדבר מתוך ניסיון בבקשה שהתשובה שלכם תהיה מוצקה על סמך עובדות בשטח ולא שמועות 2. איך הרמקולים של המכשיר איכות שמע טוב ביחס לסמארטפונים מתקדמים אחרים ? 3. יוצא לי לדבר לא מעט בפאלפון שאני על רמקול רציתי לדעת האם איכות השיחה על רמקול טובה ואיכות השמע גם כן תוך כדי שיחה ? 4. מסך 5.5 אינץ לא גדול מידי ? מרתיע אותי קצת ... זה המסך הגדול ביותר שיש היום בשוק ? תודה תודה תודה חברים יקרים !
פורסם 2014 ביולי 1211 שנים 1. הבטריה מעט פחות טובה מה2 (בגלל המסך הגדול יותר) אבל ממש לא מורגש2.לא מרגיש הבדל מיוחד משאר הטלפונים3.לא ממש יכול להגיד 4.הוא לא המסך הכי גדול בשוק ולדעתי הוא לא יותר מדי גדול.
פורסם 2014 ביולי 1211 שנים אני בעלים מאושר של G2 וה 3 נראה ומרגיש מכשיר אדיר, כל מה שהיה חסר ב G2 עכשיו יש ב 3חוץ מזה שלא אהבתי את הרמקול בגב המכשיר הכל נראה מעולה
פורסם 2014 ביולי 1211 שנים מחבר יש הבדל משמעותי בין ה G2 ל G3 ? ואיך הG3 עדיף על הגלקסי 5S ?- - - תגובה אוחדה: - - -יש הבדל משמעותי בין ה G2 ל G3 ? ואיך הG3 עדיף על הגלקסי 5S ?
פורסם 2014 ביולי 1411 שנים אני עם ה G2 ולא מצאתי סיבות לשדרגמסך טיפה יותר גדול, אבל המסך של ה G2 בדיוק בגודל המתאים לירזולוציה יותר גבוהה, גם בסרטים, אולי עוד שנה יהיה יותר נפוץ ושווה לשדרג בגלל זהפוקוס יותר מהיר - לא יודע עד כמה אבל אולי חשוב למי שמצלם, אבל בכל מקרה אין תחליף למצלמה אמיתיתממשק יותר נוח כך אומרים, אבל לא מספיק בשביל לשדרג בשביליאם אתה קונה חדש, המחיר בין G2 ל G3 הוא דיי גדול... תעשה את השיקולים שלךה S5 - כל אחד והחברה והדגם שהוא מעדיף... תראה מה ההבדלים בין ה G3 ל S5 ותחליטכל חצי שנה בערך יוצא דגם חדש? צריך לעשות שיקולים מה לקנות עכשיו ומה בעוד כמה שנים, לחכות או לא, מה אני צריך עכשיו וכו... נערך 2014 ביולי 1411 שנים על-ידי b3ta0
פורסם 2014 ביולי 1411 שנים מחבר http://ksp.co.il/?list_compare=.23597..21612. האם בשניהם הסוללה זהה ? אותו דגם ?- - - תגובה אוחדה: - - -http://ksp.co.il/?list_compare=.23597..21612. האם בשניהם הסוללה זהה ? אותו דגם ?
פורסם 2014 ביולי 1411 שנים סוללת ליתיום-יון בקיבולת 3000mAhבשניהםאחד הוא ה G2 והשני הוא ה G3, הדגם החדש יותרהסוללה ב G3 אמורה להחזיק פחות מאשר ב G2 משום שהדגם החדש יותר הוא גם חזק יותרהמחירים יקרים שם, אפשר למצוא את שני הדגמים ביותר זול
פורסם 2014 ביולי 1411 שנים מחבר היכן אני יכול למצוא את הG3 הכי זול ? ומה ההפרש מה G2 ... מחפש 32gb לא 16
פורסם 2014 ביולי 1611 שנים מחבר מישהו יכול לומר לי עם הזרימה בממשק ב LG3 רץ ללא תקיעות ועצירות ? כמו שנראה בסירטון ?
פורסם 2014 ביולי 2611 שנים אני בעלים מאושר של G2 וה 3 נראה ומרגיש מכשיר אדיר, כל מה שהיה חסר ב G2 עכשיו יש ב 3חוץ מזה שלא אהבתי את הרמקול בגב המכשיר הכל נראה מעולהמה היה חסר לך בג׳י 2?
פורסם 2014 ביולי 2611 שנים תוספת זיכרון, אפשרות להחליף סוללה והרמקולים דיי חלשים אבל זה כבר ניתן לשינוי עם Root
פורסם 2014 ביולי 2711 שנים תוספת זיכרון, אפשרות להחליף סוללה והרמקולים דיי חלשים אבל זה כבר ניתן לשינוי עם Root וואלה, גם אני התחדשתי ב-G2 לפני מס' ימים, אשמח למדריך לפתיחת עוצמת הרמקולים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.