עבור לתוכן

מבקש מפרט למחשב משרדי עד +-1000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

התקציב המקסימאלי בסביבות ה 1000 ש"ח.

עדיף לא לחרוג מהתקציב.

המחשב ישמש לעבודה משרדית וקצת עריכת ספרים תמונות ברמה נמוכה.

חשוב לי שהמחשב יעבוד מהר ושלא אצטרך להחליף אותו מחמת זקנה (ישן מדי) בשנים הקרובות...

אין צורך בציוד הקפי, מארז פשוט עם כניסות USB מקדימה.

אני לא בטוח שהכונן DVD הישן יכול להתאים... אם כן אז אפשר לוותר עליו.

שקט ברמה ממוצעת פלוס.

לא מתוכנן אוברקלוק.

אין צורך במערכת הפעלה והרכבת המחשב בחנות, אלא אם כן ההרכבה פוגעת באחריות.

עדיף חנות באזור פתח תקוה ראש העין.

חשוב לי שאוכל להשתמש בו בשנים הקרובות ושיתאים לחיבורים וההתקנים החדשים.

לא מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד, אולי ברמה של זכרון והארד דיסק.

תודה לכל העוזרים!

פורסם

כמה בסביבות ה 1000?

זה קריטי!!! :) :)

פורסם

טוב, מחשב נייח ב-1000 ש"ח לא תצליח לבנות - התקציב צריך להיות בסביבות ה 1400-1500 ש"ח לפחות.

המפרט המינימלי אליו הגעתי:

הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים

מעבדים - Intel Socket LGA1150

CM8064601482519 - Intel - Intel Pentium G3220 Dual core CPU - LGA1150 - 3 GHz - 3MB cache - 22nm - 54W TDP - Integrated HD Gra...

כמות: - 1 - 253/248

לוחות אם - Intel LGA1150

GA-H81M-HD3 - Gigabyte - Socket LGA1150 cpu support- Intel H81 chipset - Dual channel DDR3 1600MHz memory - Integrated Graphi...

כמות: - 1 - 284/278

זכרונות - DDR3 - לנייח

KVR16N11S8-4 - Kingston - 4GB - 1600Mhz - DDR3 - CL11 - Low Profile - KVR16N11S8/4...

כמות: - 1 - 175/172

דיסקים קשיחים ו SSD - SATA

ST1000DM003 - Seagate - 1TB - 3.5 inch - SATA3 6Gb/s - 7200rpm - 64MB Cache - Barracuda 7200.14 series - (ST1000DM001)...

כמות: - 1 - 259/254

מארזי מחשב - מארז עם ספק

CI-5SS7-A400 - Cougar - Cougar Spike - 400W Antec BP-400PX - mATX...

כמות: - 1 - 246/241

פתרונות קרור - מאווררים למעבדים

UCACO-AP111-GBB01 - Arctic - Alpine 11 Rev 2 cooler for intel socket LGA775,1156, 1150 - Ultra quiet 92mm PWM fan with low noise...

כמות: - 1 - 64/63

DVD צורבים תקליטורים ו - פנימי SATA DVD צורב

GH24NSB0 - LG - x24 DVD-RW Drive with M-DISC™ Support - Burns DVD+R/-R discs at 24x speed - SATA interface - Black...

כמות: - 1 - 79/77

שרות במעבדות פלונטר - הרכבת חלקים

SERVICEFORUM - Plonter - הרכבת מחשב, חיווט ובדיקות מקיפות חינם להזמנה של חבר פורום. זיכרו למלא בעת פתיחת בכרטיס הלקוח מאיזה פ...

כמות: - 1 - 1/1

1361.00 / 1334

המחיר אינו כולל משלוח

עד 3 תשלומים ללא ריבית אלא אם מצויין אחרת במפרט המוצר

המחירים הזולים יותר הינם לתשלום במזומן/העברה בנקאית או תשלום בביטקוין - סכום ההנחה עומד על 2% ממחיר המוצר/עסקה

הזמנה שתיווצר בפורום לא תחוייב בדמי הרכבה

קישור להצעת המחיר

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=5771

הערה:

המארז הזה אומנם לא מיועד לשקט, אבל החומרה הזו היא דיי חלשה, ולכן לא מרעישה במיוחד גם כך.

פורסם

מחשב המבוסס על לוח מלפני 2 דורות, מעבד מאד חלש (סלרון), 2GB זיכרון בלבד ויכולת הרחבה עד 8GB בלבד, דיסק קשיח קטן בנפח 500GB, יציאה גרפית אחת מסוג VGA (אין חיבורר דיגיטלי כמו DVI או HDMI) ואחריות של שנה בלבד. כל זה במעל 1000 ש"ח. מה שאני הצעתי בכ-1300 ש"ח הרבה יותר טוב (הוא לא כולל קורא כרטיסים, אבל עדיין יותר טוב).

פורסם
מחשב המבוסס על לוח מלפני 2 דורות, מעבד מאד חלש (סלרון), 2GB זיכרון בלבד ויכולת הרחבה עד 8GB בלבד, דיסק קשיח קטן בנפח 500GB, יציאה גרפית אחת מסוג VGA (אין חיבורר דיגיטלי כמו DVI או HDMI) ואחריות של שנה בלבד. כל זה במעל 1000 ש"ח. מה שאני הצעתי בכ-1300 ש"ח הרבה יותר טוב (הוא לא כולל קורא כרטיסים, אבל עדיין יותר טוב).

התקציב !!!המקסימאלי!!! בסביבות ה 1000 ש"ח.

באמת לא מבין מה כזה חיסרון להרחבה עד 8GB לשימוש משרד/סרטים

פורסם

גם 1300 ש"ח זה בסביבות ה 1000 ש"ח. לדעתי שווה להוסיף את ה-300 ש"ח האלו ולקבל מחשב הרבה יותר טוב (מעבד חזק ומודרני יותר, דיסק קשיח גדול יותר, יציאות גרפיות מכל סוגים הקיימים ואחריות ארוכה יותר על הרכיבים).

פורסם

מסכים עם smalul, במידה וב-300 ש"ח אפשר לקחת מערכת טובה משמעותית עם מעבד חזק בעשרות אחוזים וחיבורים נורמאליים כמו יציאות וידאו דיגטליות וחיבורי USB3, אין סיבה להתפשר כ"כ. אם באמת 1000 ש"ח זה הגבול ואי אפשר בשום אופן להשיג עוד כמה מאות שקלים, שילך על מחשב יד שניה (כי בכל זאת הוא רוצה מחשב שיחזיק הרבה זמן עם אפשרויות שדרוג סבירות לפחות).

smalul - במפרט שלך לחסוך 60 ש"ח ולקחת BOX במקום הארקטיק - הוא לא שווה את התוספת הכספית, הקירור הספציפי הזה לא טוב בהרבה מהסטוק, והיות ולמערכת אין ממש דגש על שקט, הרעש יבלע ממילא. באותו מחיר של הקוגר אפשר לקחת את הבאנדל הזה שלדעתי הוא פחות משתלם, אבל אמור להיות מעט שקט יותר. מבחינת לוח-אם אפשר גם ללכת על הדגם הזה שעדיין כולל USB3 ו-DVI.

פורסם

מסכים עם YairZ לגבי כל ההצעות שלו - אכן ניתן לוותר על הקירור צד שלישי למעבד ולחסוך 60 ש"ח ע"י קניית מעבד box, אפשר לקחת באנדל אחר של מארז וספק ולחסוך 23 ש"ח, אבל זה אומר ספק כח חלש יותר וויתור על חיבור USB 3.0 קידמי, וכן ניתן לקחת את הלוח ASRock H81M-DGS הפחות מפוצ'ר ולחסוך 65 ש"ח. סה"כ ניתן לחסוך כ-150 ש"ח (סה"כ כ-1200 ש"ח). למרות כל החיסכון הזה, המפרט הזה עדיין יהיה יותר טוב מהמחשב ב-1000 ש"ח. קישור למפרט כזה:

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=5922

פורסם

VSK4000B-U3 כן כולל USB3 קידמי (זה משמעות ה-U3 בשם המארז).

פורסם

LOL

מסכימים זה עם זה רק שהתקציב שלו זה בסביבות 1000ש''ח, נכון ש 1300 זה בסביבות 1000 כך גם 1500 ואם ממש עם ראש קטן גם 1999

פורסם

מה הקשר? אם הוא לא יכול לחרוג שיקנה יד שניה, אין אלטרנטיבה משתלמת אחרת.

אם הוא היה רוצה מחשב ב-400 ש"ח, זה מה שהיית ממליץ לו? אני מניח שלא. זה ידוע שמחשב ביתי חדש, מינימאלי, איכותי יחסית ומשתלם עולה החל מ-1200~ ש"ח.

פורסם

@YairZ

בקשר למארז - פשוט נכנסתי לקישור לאתר היצרן שבאתר של פלונטר ושם כתוב במפורש שיש למארז 2 חיבורי USB 2.0. מסתבר שבפלונטר יש טעות בקישור וזה הטעה אותי (טוב, זאת כנראה לא ממש טעות כי אני לא מצליח עמוד מוצר כזה עם U3 אז אני מניח שהם פשוט קישרו לעמוד הכי קרוב שהם מצאו).

פורסם

אני צריך גם מחשב לאחותי עם אותם דרישות בדיוק, דהיינו מחשב לעבודה משרדית במינימום מחיר. אבל אני צריך חיבור HDMI למסך כיוון שיש לה מסך כבר. מישהו יכול למצוא לוח עם יציאה כזו במחיר דומה?

פורסם

אם מדובר על מסך מחשב ללא רמקולים מובנים, בדוק האם יש לו גם חיבור DVI. במידה וכן, ניתן להשתמש בו - איכות התצוגה זהה. במידה ולא, בלוחות אם כגון H81M-HDS או H81M של אסרוק יש בין היתר גם חיבור HDMI באותו טווח מחירים. בדוק כמובן באתר הבית ע"מ לראות שאכן יש בהם את כל החיבורים שאתה צריך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים