עבור לתוכן

מפרט גיימינג כ3500 שח

Featured Replies

פורסם

. מה התקציב המקסימאלי?3500

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך בלי פגיעה בביצועים

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.הדוגמא הכי קיצונית כרגע watch dogs

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).18 אינצ' D:

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?כונן וירטואלי

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?לא פאקטור מכריע אבל יש מארז נחמד שגם מספק את זה יהיה טוב

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?הרכבת מחשב

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב?בימים הקרובים

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).יציאת HDMI

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?לא

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:אני רוצה מחשב שבתקציב הזה יתן את המקסימום ויחזיק "for years to come"

quote_icon2.png

בנוסף לבקשה של המפרט, המליצו לי לקנות את זה:

http://www.tms.co.il/product/13483

שזה r9 280x 3gb משומש עם שנתיים וחצי אחריות - מה אתם אומרים?

פורסם

אני בהחלט מצטרף להמלצה, זה כרטיס חזק שנותן ביצועים מצוינים במחיר מציאה.

כונן וירטואלי, הכוונה לצורב אם אני מבין נכון.

מעבד:

Intel Core i5-4690 LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪1052

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer i11

כמות: 1 - מחיר: ₪135

לוח אם:

Gigabyte GA-H87-HD3 for 1150 - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪389

מארז:

SilverStone Redline 1 USB 3.0

כמות: 1 - מחיר: ₪228

ספק כוח:

Seasonic SS-550RT 550W 45A@12V 80+GOLD bulk

כמות: 1 - מחיר: ₪357

זיכרון:

Hynix Original 8GB DDR3 1600 בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪319

כרטיס מסך:

Sapphire Radeon R9 280X VAPOR-X OC 3GB GDDR5 - משומש,אריזה מלאה,אחריות עד 01.12.16

כמות: 1 - מחיר: ₪749

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪273

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה עד 7 ימי עבודה

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪3502

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית. ההרכבה, משלוח ואיסוף במקרה של תקלה חינם.

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3432 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/fk8zpem9

פורסם

סליחה אם אני לא לא קשור.

אבל איך המארז הזה של סילבר-סטון מבחינת זרימת אוויר ושקט ?

כי אני רואה שמציעים אותו בתקציבים נמוכים..

פורסם
  • מחבר
אני בהחלט מצטרף להמלצה, זה כרטיס חזק שנותן ביצועים מצוינים במחיר מציאה.

כונן וירטואלי, הכוונה לצורב אם אני מבין נכון.

מעבד:

קירור למעבד:

לוח אם:

Gigabyte GA-H87-HD3 for 1150 - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪389

מארז:

SilverStone Redline 1 USB 3.0

כמות: 1 - מחיר: ₪228

ספק כוח:

Seasonic SS-550RT 550W 45A@12V 80+GOLD bulk

כמות: 1 - מחיר: ₪357

זיכרון:

כרטיס מסך:

Sapphire Radeon R9 280X VAPOR-X OC 3GB GDDR5 - משומש,אריזה מלאה,אחריות עד 01.12.16

קשיח למחשב שולחני:

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה עד 7 ימי עבודה

סה"כ: ₪3502

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית. ההרכבה, משלוח ואיסוף במקרה של תקלה חינם.

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3432 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/fk8zpem9

בשביל מה לוח אם כזה יקר?

פורסם

הלוח תומך בCrossfire אבל ממילא הספק לא יחזיק שילוב של R9 280X אאל"ט.

בכל מקרה אפשר גם לרדת בלוח וללכת על מפרט עם מארז יוקרתי ושקט יותר אם אתה מעדיף.

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

קירור למעבד:

לוח אם:

Gigabyte GA-H81M-D2V Retail Front USB3.0 - מחיר מבצע

כמות: 1 - מחיר: ₪245

מארז:

באנדל - Fractal Arc Midi R2 Window + Seasonic 550W-RT Gold - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪800

זיכרון:

כרטיס מסך:

קשיח למחשב שולחני:

הרכבה:

סה"כ: ₪3573

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3502 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/gvhjmzt3

ב25ש"ח יותר יש לך גם את הבאנדל הבא

מארז:

באנדל - Fractal Design Define R4 + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪825

ומעליו יש לך את

מארז:

באנדל NANOXIA Deep Silence 1 + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪850

פורסם
בשביל מה לוח אם כזה יקר?

זה לוח בגודל ATX הכי משתלם שיש ב TMS. אין לך סיבה לרדת בערכת שבבים ל H81 בעלת פחות פיצ'רים, חיבורים ואפשרויות להרחבת זיכרון.

מה שיש בקופסה יותר חשוב מהקופסה עצמה.

פורסם

^השאלה היא אם משנה לו לוח ATX במקום mATX ואם תמיכה בעד 16GB RAM תספק אותו או שהוא חושב שהוא ישדרג לעד 32GB RAM ואם הוא בכלל זקוק או מעוניין בשאר התכונות(features/"פיצ'רים").

פורסם
  • מחבר
^השאלה היא אם משנה לו לוח ATX במקום mATX ואם תמיכה בעד 16GB RAM תספק אותו או שהוא חושב שהוא ישדרג לעד 32GB RAM ואם הוא בכלל זקוק או מעוניין בשאר התכונות(features/"פיצ'רים").

כן, אני לא מעוניין ב32, אולי בעתיד 16 אבל גם זה בספק

אני כנראה אלך על הm81, אם אתה עדיין חושב שכדאי לי את ה87 תגיד לי למה

פורסם

אז אם כבר mATX אפשר לחסוך ולקחת מארז קטן יותר שגם יהיה שקט.

http://www.tms.co.il/product/12652

פורסם
  • מחבר

אני מעדיף airflow על פני שקט

פורסם

לא צריך לצטט תגובה מעלייך ואין טעם לקחת מארז קטן יותר שתומך בכרטיס מסך באורך של 26ס"מ כי אני בטוח שהוא יוסיף עוד דיסקים קשיחים בעתיד ולא יוריד את הכלוב הנוסף בכל מקרה זה כמובן תלוי גם בחיבורים של הלוח ואת זה הלוח של הmATX לא ממש מאפשר ועדיין לא ברור לי לגמרי פותח הדיון כי מצד אחד מפריע לו מארז פחות איכותי מצד שני הוא כותב שהוא רוצה שיחזיק "for years to come" כמו שהוא אמר אז אז האפשרות החכמה יותר היא כמובן ללכת על לוח שיש לו יותר תכונות.

פורסם
  • מחבר
לא צריך לצטט תגובה מעלייך ואין טעם לקחת מארז קטן יותר שתומך בכרטיס מסך באורך של 26ס"מ כי אני בטוח שהוא יוסיף עוד דיסקים קשיחים בעתיד ולא יוריד את הכלוב הנוסף בכל מקרה זה כמובן תלוי גם בחיבורים של הלוח ואת זה הלוח של הmATX לא ממש מאפשר ועדיין לא ברור לי לגמרי פותח הדיון כי מצד אחד מפריע לו מארז פחות איכותי מצד שני הוא כותב שהוא רוצה שיחזיק "for years to come" כמו שהוא אמר אז אז האפשרות החכמה יותר היא כמובן ללכת על לוח שיש לו יותר תכונות.

כשאני אומר שהוא יחזיק לעוד שנים זאת אומרת שאני לא אהיה ממש מאחור מבחינת טכנולוגיה ואצטרך לקנות מחשב חדש תוך מספר מועט של שנים. עם זאת אני לא מעוניין לבצע שום שינויים גדולים במערך כמו crossfire לדוגמא.

בקשר לכרטיס מסך, עד כמה זה אמין?

פורסם

גם אם לא תעשה שימוש בCrossfire יש ללוח עצמו עוד חיבורי SATA למשל שמאפשר לך להוסיף עוד קשיחים/SSD בנוסף גם עד 32GB RAM ובקשר לכרטיס מסך זה בטוח המחיר הוא חצי אם אני לא טועה מכרטיס חדש ובכלל הוא משומש לא היה תקול ותוקן אז סך הכל ניקו אותו בטח מאבק ומכרו בהרבה יותר זול עם אחריות.

אגב במפרט הראשון של Syszone צריך להוסיף מאורר נוסף למפרט כי המארז מגיע רק עם מאורר 1 .

פורסם
  • מחבר

בסדר מאווררים זאת לא בעיה. ניראלי התבלבלת שם, למה התכוונת ב"תקול"? ואתה אומר שאני אלך עם זה עד הסוף בלי לדאוג (הכרטיס מסך)?

פורסם
גם אם לא תעשה שימוש בCrossfire יש ללוח עצמו עוד חיבורי SATA למשל שמאפשר לך להוסיף עוד קשיחים/SSD בנוסף גם עד 32GB RAM ובקשר לכרטיס מסך זה בטוח המחיר הוא חצי אם אני לא טועה מכרטיס חדש ובכלל הוא משומש לא היה תקול ותוקן אז סך הכל ניקו אותו בטח מאבק ומכרו בהרבה יותר זול עם אחריות.

אגב במפרט הראשון של Syszone צריך להוסיף מאורר נוסף למפרט כי המארז מגיע רק עם מאורר 1 .

גם אם רשום שהלוח תומך ב-Crossfire זה לא אומר באמת שהוא מתאים למשימה.

בשימוש באופצית Crossfire בלוח הזה יהיה הפסד ביצועים עצום כיוון שהכרטיס השני יוריד את המערך למהירות תעבורת נתונים של X4.

כדי להנות מקרוספייר באמת, צריך לחשוב על לוח שירד לפחות למהירות X8 במינימום למערך, לוח שכזה יעלה החל מ-700-750 שקלים אז אין מה לחשוב על זה בכלל בסדרי גודל כאלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים