עבור לתוכן

התראה בסלולארי ובאינטרנט בזמן אזעקה - שאלות

Featured Replies

פורסם

אני גר באיזור גוש דן

האם יש דרך לקבל בסלולארי הודעה במקרה של אזעקת צבע אדום, לאיזור שלי?

אני יודע שאפשר דרך Cell Broadcast אבל בשבילי זו לא אפשרות אז אני מחפש דרכים אחרות, לסלולארי ודרך האינטרנט

בסלולארי - אפליקציה מסויימת? האחת שמצאתי לא עובדת מהעדכון האחרון (בחרתי איזור "תל אביב" בלבד ולא קיבלתי את ההתראה כאשר הייתה באמת)

באינטרנט - האם יש גל שקט אליו אוכל להאזין דרך האינטרנט בזמן הלילה? (אין ברשותי רדיו).

באינטרנט - האם יש דרך נוספת? כמו לקבל התראה כשיש חדשות עם מילים כמו "אזעקה" ו "גוש דן"?

אשמח אם תחשבו על דרכים. תודה.

פורסם

כשאני במחשב אני משתמש בתוכנת התראה - צבע אדום - MivzakLive יש להם גם אפליקציה אבל היא פשוט גרועה כנ"ל לגבי האפליקציה הרשמית שנקראת "צבע אדום" לAndroid ולiOS.

יש גם את הטוויטר של mivzaklive

https://twitter.com/mivzaklive

רק אני לא יודע עד כמה זה יעיל.

בכל מקרה גם אני כמו פותח הדיון אשמח לשמוע על עוד דרכים.

פורסם
  • מחבר

בדיוק מצאתי את זה בעצמי, תודה. רק אי אפשר להגדיר שתשמע אזעקה באיזור מסוים?

פורסם

לא, שלחתי להם אתמול דוא"ל בדיוק לגבי העניין הזה =\ .

פורסם

אפליקצייה נוספת 0404 ועושה רושם לפי ביקורות של אנשים שהיא דווקא אפליקצייה איכותית בנוסף אנשים יכולים לדווח דרכה.

בAndroid יש את 0404 ואת חדשות 0404 (כשאני מחפש מהטלפון אני מוצא רק את "חדשות 0404") .

ובiOS יש רק את 0404 .

פורסם
  • מחבר

0404 לא תומך ב G2 שיש לי.

חדשות 0404 דווקא כן.

פורסם

מהטלפון אני לא מוצא בכלל את 0404 רק את חדשות 0404 .

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שבגלל שהטלפון שלך גם לך נתמך, וזה מראה רק מה שנתמך.

דרך המחשב זה יראה הכל, אבל ירשום מה נתמך ומה לא נתמך.

פורסם

כן, אני יודע אגב גם דרך הטאבלט אני מוצא רק את חדשות 0404 .

פורסם

גם אני מחפש משהו כזה - ספציפית משהו שיעיר אותי אם יש אזעקה בלילה במקום בו אני גר. עלוב מאוד שפיקוד העורף, עם כל התקציבים שלהם, לא יכלו לפתח אפליקציה כזו.

0404 היא אפליקציית חדשות, איך היא עוזרת להתריע כשיש אזעקה? גם MivzakLive לא ממש עוזרת, כי אי אפשר להגדיר שם אזעקה לפי מיקום.

פורסם

בדיוק מה שאני מחפש וגם אותי משגע שעד עכשיו אין איזה אפליקציה איכותית בינתיים בקושי ישנתי וגם כשישנתי התעוררתי בערך כל שעה מהלחץ =\

אם לפחות MivzakLive יעדכנו ויוסיפו אפשרות להתראה לפי אזורים זה מאוד יעזור .

פורסם

אחרי זמן מה עם 0404 גם היא לא משהו אחרי שהיא פתוחה ברקע בשלב מסוים פתאום כשחוזרים זה לא ממש נכנס לאפליקצייה או שאני רואה את מסך הפתיחה שלה שוב וזה תקוע ואם זה כן נכנס אז פתאום לא מתעדכן, אגב האפליקציה צבע אדום התעדכנה באנדרואיד

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.kobisnir.redcolor

תמיכה בשרת חדש.

** לפני ההורדה חובה למחוק את הגירסה הישנה ורק לאחר מכן להתקין את החדשה **

פורסם

הלוואי והייתה אפליקציה נורמלית.

במחשב אני משאיר את האתר של מאקו ברקע, התגלה לי במקרה כשיש אזעקה אז הודעה קופצת באתר אז זה שימושי.

בחוץ לעומת זאת....כאב ראש. אני לקוי שמיעה והמדינה חילקה ללקויי שמיעה ביפרים שמצלצלים כשיש אזעקה, לפי המיקום שהוגדר לביפר, אבל רוב הלקוי שמיעה מתלוננים (כולל אני) שהביפרים האלה לא עובדים ומחפשים באופן נואש אפליקציה נורמלית.

פורסם
  • מחבר

האפליקציה צבע אדום מודיעה כצפירה על איזורים שלא נבחרו.

בחרתי את תל אביב כי זה מה שיש כמרכז, ולפעמים מודיעה על איזורים בדרום...

גם היה מקודם מטח ואזעקה במרכז וזה הודיע כהודעה, אך לא כצפירה. כנראה לא מזהה מרכז כתל אביב... ואי אפשר לבחור מרכז אלא רק תל אביב.

פורסם

^בדיוק מה שקרה לי גם אבל בiOS יש להם אפשרות לשמוע גלגלצ והם מדווחים ברגע שיש צבע אדום בכל אזור למרות שאפשר פשוט להוריד אפליקציה של רדיו.

כל מי שרואה בטלויזיה מספר אזור ולא יודע מה מספר האזור שלו יכול לרשום את שם העיר באתר של פיקוד העורף ולראות את מספר האזור ואת זמן כניסה למרחב המוגן באזור שלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים