עבור לתוכן

חושב שהכרטיס מסך הולך למות מחפש פתרון יצירתי

Featured Replies

פורסם

היי חברים יש לי מחשב hp pavilion dv8000

יום אחד המסך הפסיק לעבוד אז חיברתי אותו לטלוויזיה עם כבל VGA ועלתה מולי התמונה הבאה

בכל מקרה המחשב במצב אבוד אז החלטתי ללכת על פתרונות סופיים

ואני זוכר שראיתי פה מישהו פעם שהכניס את הלוח אם של המחשב לתנור וזה הסתדר לו איך שהוא

אם אפשר הכוונה איך עושים את זה תודה רבה

פורסם

המחשב בן 8 שנים, לא הייתי מפתח יותר מדי ציפיות אבל אם יש לך זמן פנוי ובשביל הכיף לנסות לתקן אותו אז שיהיה בהצלחה

http://hwzone.co.il/community/threads/545064-%D7%94%D7%A4%D7%A2%D7%99%D7%9C%D7%95-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%AA%D7%A0%D7%95%D7%A8-%D7%AA%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%9F-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93%D7%99%D7%9D

פורסם
  • מחבר

עדכון קטן:

חיממתי את התנור מראש לחום של 180 מעלות ושמתי את הלוח אם ל 8 דקות

כנראה שאפילו זה היה יותר מידי.

בכל מקרה הרכבתי הכל חזרה והמחשב לא נדלק בכלל.

לא נורא אחלה למידה ושבירת ראש על פירוקים:bash:

פורסם

למה לא עטפת אותו בנייר כסף פרט לליבה הגראפית? הרי אתה לא רוצה לחמם את הכל, אלא רק את אותה הליבה באופן קיצוני.

צלם את לוח-האם ותעלה לפה אולי נוכל לזהות בעיה, יש סיכוי טוב גם שלא חיברת הכל כמו שצריך.

פורסם
  • מחבר

הלוח שלם שום דבר לא התנפח הוא גם לא עשה ריח... יש סיכוי קטן שלא סגרתי את הסוקט של המעבד טוב

או שחיברתי את הכבל של המקלדת הפוך אבל זה לא נראה לי מה שיפריע למחשב לעלות.

ניסיתי להדליק רק עם חלקים שחייב..סטיק אחד של זיכרון בלי כלום גם אין אות חיים אפילו שמחברים את המטען אין נורה דולקת

פורסם

בדוק שלא שכחת להחזיר את הסוללה, ובדוק שוב את החיבורים - אם הם מחובר למקום הנכון או אינם קרועים/שבורים ומוכנים כמו שצריך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים