פורסם 2014 ביולי 811 שנים הי חברים, אני מתכנן לרכוש ZENBOOK בארה"ב בעוד שבועיים. אבל מרוב עודף הדגמים והגרסאות בתוך הדגמים איבדתי יכולת לבחור אודה מאוד על סדר ועזרה. מה אני מחפש: המחשב יקנה בארה"ב * מטרות המחשב? OFFICE, גלישה, לעיתים צפייה בסדרות בעת נסיעות וכו'. * גודל המסך? 13.3. לא יודע מה עדיף מבריק או מאט? * רזולוציית המסך?לא יודע - אשמח לדעתכם. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין בקשות מיוחדות * משקל רצוי? גג 1.4 קג ומטה!!! חשיבות עליונה בשל ניידות גבוהה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא קריטי/נחמד אם יהיה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רצוי SSD * כונן אופטי? אין צורך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא תודה על העזרה אמיר
פורסם 2014 ביולי 811 שנים הדגמים הנוכחיים עם מעבדי haswell הם אלה עם המכסה זכוכית בגוון כחול[h=1]UX301 -היקר יותר עם אופציה למסך QHDUx302- טיפונת כבד יותר, אופציות של מסך/דיסק אחסון פשוטים יותר[/h]בחודש הקרוב צריך לצאת שני דגמי חדשים UX303 שחוזר לעיצוב המקורי, עם מכסה וגוף מאלומיניוםדגם LA -יהיה זול יותר כי יגיע עם מסכים פשוטים יותר ברובם מלבד אופציה אחת של FHD IPSדגם LN - כולל כ.מסך NVIDIA GT840M ואופציה למסך IPS QHDאתה יכול לקרוא על האופציות שיצאו לשוק כאן:http://www.ultrabookreview.com/4596-asus-zenbook-ux303la-ux303ln/
פורסם 2014 ביולי 811 שנים מחבר מה החסרון/יתרון במכסה הזכוכית? זה שביר? אני רואה שגם בתוך ה 301 יש מספר דגמים במחירים שוניםמה ההבדל בין ה 301 לבין ה 31 UX PRIME?התקציב הוא בסביבות 1000$ ואני רואה שה 301 עולים מעל זה,
פורסם 2014 ביולי 811 שנים הזכוכית זה לעיצוב ויופי. זה זכוכית גורילה.ההבדל בין הדגמים יכול להיות הרבה דבריםמעבד - i5 יספיק לצרכים שלךכמות זכרון פנימי RAMנפח וסוג דיסק אחסון
פורסם 2014 ביולי 811 שנים מחבר מה לגבי רזולוציית המסך שאני רואה ששונה בהרבה בין 301 ל31? האם זה פקטור משמעותי?חיי סוללה?אם כך ה 31 מספיק לי?
פורסם 2014 ביולי 811 שנים תבדוק שהמסך הוא full hd עם פאנל IPSמתחת לזה לא כדאי...לא יודע על מה אתה מסתכל.רוב ה31 הם מהדור הקודם (מעבד מדור שלישי ivy bridge) ולא דור רביעי haswell
פורסם 2014 ביולי 1011 שנים מחבר זה כזה הבדל משמעותי גרסת מעבד משנה שעברה?שכן 31 עולה באוזר 1100 דולר בעוד ש 301 באזור 1999
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.