עבור לתוכן

מחשב נייד בזמן צפיה ישירה הוודיאו עובד פחות טוב כשהוא לא מחובר לחשמל.. כשמחובר עובד

Featured Replies

פורסם

כשהוא מחובר עובד רגיל ומצויין אבל כשלא , הוודיאו מתנגן בקרטועים כזה..

תודה

פורסם

כנראה שמופעל פרופיל לחסכון באנרגיה כשהוא עובד מהסוללה, חפש בהגדרות.

פורסם
  • מחבר

קודם כל תודה רבה , ואכן אני נמצא על מצב חסכוני דרך התוכנה של אסוס POWER4GEAR

אך לא הצלחתי לשנות למצב אחר זה פשוט לא שומר את המצב ביצועים גבוהים. תוכל לעזור בזה בבקשה ?

דבר נוסף ,אני רואה שהקרטועים נעלמו גם כשאני במצב החסכוני , האם זה אומר משהו לא טוב?

והאם זה טבעי שבמצב חסכוני הווידיאו יקרטע ?

פורסם

אני לא מכיר את התוכנה הזו.

יתכן מאוד ששבמצב חיסכון המעבד עובד על "חצי כוח" שלא מספיקים לו בשביל להריץ סרט בצורה חלקה. באיזה מחשב מדובר?

פורסם

לדעתי, אין צורך בכל מיני תכנות צד שלישי כשיש לך כאלה מובנות במע' הפעלה שעושות יופי את העבודה.

פורסם
  • מחבר

המחשב הוא ASUSN550JV

כן אבל התוכנה הזאת היא באה עם המחשב

פורסם

אני דווקא חשבתי על מצב חיסכון בכרטיס הרשת שגורם לווידאו לא לזוז, אבל במדריך של התוכנה לא ראיתי שיש הגדרה לכרטיס רשת.

כל מקרה תשנה את המעבד לביצועים גבוהים ואלי גם את הכרטיס מסך.

http://www.elektroda.pl/rtvforum/download.php?id=341385

פורסם
  • מחבר

היי , כשאני לוחץ על Advanced settings הוא מעביר אותי להגדרות של ווינדוס ולא דרך התוכנה עצמה ..

עכשיו רציתי לשאול תראה בתמונה מודגש "ניהול צריכת החשמל של מעבד" וכשלחוצים על השורה הזאת נפתחים כל מיני אפשרויות של המעבד, השאלות שלי האם זה באמת עובד השינויים ששם ?

ואיך עליי לדעת על איזו הגדרה העאבד שלי עובד , כי לא כתוב בציעויים גבוהים כתוב במילים אחרות שם .

ויש עוד שליטה על רכיבים של המחשב , גם להם יש אפשרויות , אבל אני לא יודע על מה אני מוגדר עכשיו .., איך אני יכול לדעת ?

c31d47abda6a9983171b2db2e484ae5a.PNG

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים