עבור לתוכן

מעוניין להביא לארץ כמות בלתי מבוטלת של HTC OnePlus One, שאלה לגבי מכס.

Featured Replies

פורסם

אין לי כוח להתעסק עם המכס כי אני לא יודע את החוקים. אולי תוכלו לעזור לי לדעת אם אפשר לשאת ולתת עם המכס ולקבל מכס מטרה, או הנחה. אני לא רוצה לשם 110 דולר על כל מכשיר, הייתי רוצה לדעת אם אני יכול, בגלל שאני מזמין יותר מ20, לשלם פחות מכס? אם מישהו רוצה להצטרף אלי לקנייה ונקנה יותר אני אשמח, כי עם מספיק מכשירים אפשר לדבר כבר על HTC ישירות (היבואן הוא לא בלעדי, נכון)?

אני מתכוון לשווק את המכשיר לחנויות פרטיות ודרך יד2.

פורסם

נתחיל מזה, שלא HTC מייצרת את OnePlus One (אם אנחנו מדברים על אותו מכשיר)

פורסם
  • מחבר

איזה פאדיחה, הייתי בטוח, ועוד קראתי מלא פרומויים ובעיניים אני רואה HTC. אם זה לא יצרן גדול אני מבטל. תודה על הפירוט. אין טעם להביא מכשיר סיני בקנייה מרוכזת. אפילו אז זה snapdragon 801.

פורסם

אתה יכול לייבא עד 3 מכשירים זהים, מעל כמות של 3 זה נחשב לייבוא מסחרי ואתה חייב רישיון ייבוא.

פורסם

אין טעם להביא מכשיר סיני בקנייה מרוכזת. אפילו אז זה snapdragon 801

לא בהכרח. תלוי במחירים.

וואן פלוס וואן דווקא נחשב מכשיר אמין (יחסית לסינים)

פורסם

השאלה האמיתית היא מאיפה תשיג oneplus one אחד במחיר שלו שלא לדבר על 20.

פורסם

בנוסף, מכס זה לא שוק, אין הנחה אם קונים הרבה... להפך. אתה מייבא הרבה אתה תשלם יותר.

פורסם

בזמנו הייתי מייבא סחורות לעסק שלי.

יש כמה טריקים עם המכס... הנה שניים:

1. יש באינטרנט תעריפון מכס, תיהיה בטוח שאתה מסווג בצורה הגיונית לפי הקטלוג שלהם וכמובן תבחר את מה שעם אחוז המס הנמוך ביותר.

2. באתר של המכס יש פירוט של הסכמי סחר, לדוגמא חלק מהסחורות שמיוצרות באירופה אם מצרפים להם טופס Euro-1 (במידה ואפשר) מבטל את כל המיסים עליהם ואז רק לשלם מע"מ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים