פורסם 2014 ביולי 711 שנים אין לי כוח להתעסק עם המכס כי אני לא יודע את החוקים. אולי תוכלו לעזור לי לדעת אם אפשר לשאת ולתת עם המכס ולקבל מכס מטרה, או הנחה. אני לא רוצה לשם 110 דולר על כל מכשיר, הייתי רוצה לדעת אם אני יכול, בגלל שאני מזמין יותר מ20, לשלם פחות מכס? אם מישהו רוצה להצטרף אלי לקנייה ונקנה יותר אני אשמח, כי עם מספיק מכשירים אפשר לדבר כבר על HTC ישירות (היבואן הוא לא בלעדי, נכון)? אני מתכוון לשווק את המכשיר לחנויות פרטיות ודרך יד2.
פורסם 2014 ביולי 711 שנים מחבר איזה פאדיחה, הייתי בטוח, ועוד קראתי מלא פרומויים ובעיניים אני רואה HTC. אם זה לא יצרן גדול אני מבטל. תודה על הפירוט. אין טעם להביא מכשיר סיני בקנייה מרוכזת. אפילו אז זה snapdragon 801.
פורסם 2014 ביולי 711 שנים אתה יכול לייבא עד 3 מכשירים זהים, מעל כמות של 3 זה נחשב לייבוא מסחרי ואתה חייב רישיון ייבוא.
פורסם 2014 ביולי 711 שנים אין טעם להביא מכשיר סיני בקנייה מרוכזת. אפילו אז זה snapdragon 801לא בהכרח. תלוי במחירים.וואן פלוס וואן דווקא נחשב מכשיר אמין (יחסית לסינים)
פורסם 2014 ביולי 711 שנים בנוסף, מכס זה לא שוק, אין הנחה אם קונים הרבה... להפך. אתה מייבא הרבה אתה תשלם יותר.
פורסם 2014 ביולי 711 שנים בזמנו הייתי מייבא סחורות לעסק שלי.יש כמה טריקים עם המכס... הנה שניים:1. יש באינטרנט תעריפון מכס, תיהיה בטוח שאתה מסווג בצורה הגיונית לפי הקטלוג שלהם וכמובן תבחר את מה שעם אחוז המס הנמוך ביותר.2. באתר של המכס יש פירוט של הסכמי סחר, לדוגמא חלק מהסחורות שמיוצרות באירופה אם מצרפים להם טופס Euro-1 (במידה ואפשר) מבטל את כל המיסים עליהם ואז רק לשלם מע"מ.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.