עבור לתוכן

איך מתקינים אקס.פי ??

Featured Replies

פורסם

המחשב הצטבר באוסף מרהיב של ג'אנק..... ואני רוצה לפרמט אותו..... רק שאני לא יודע איך מתקינים את האקס פי ??.

ערכתי חיפוש ולמרבה הצער לא הצלחתי.....

תעזרו..... אחי לא מרחם על המחשב וממלא אותו כל רגע בשטויות......

תודה!!

נ.ב. : יש כמה קבצים שאני רוצה לשמור.... אני רק צריך שמשהו יסביר לי איך עושים גיבוי לקבצים האלו....

תודה שוב!!

פורסם

שמים את הCD כמכשיר בוט ראשון בביוס מכניסים את הדיסק של XP ועוקבים אחרי ההוראות...(וחנויות גובות על זה 150 שקל איזו חוצפה)

אתה רוצה לגבות אז תצרוב את החומר על דיסקים

מכיוון שעכשיו אחת וחצי לא נתתי הסבר מפורט אם אתה רוצה תשאל שאלות ואני יענה עליהן מאוחר יותר

פורסם
  • מחבר

ואללה תודה.... הבנתי למה אתה מתכוון בביוס.......ומשם ממשיכים לפי ההוראות של ההתקנה.. לא?!?!!?!?!

עכשיו בנוגע לגיבוי של הקבצים..... אני לא חושב שגיבוי על דיסקים זה רעיון טוב.... כי יש לי משהו כמו 30 ג'יגה לגבות.....

רציתי לדעת איך מגבים כמות כזאת של מידע..?? (היה לי פעם את התוכנה של הגיבוי נורטון גוסט או משהו כזה..... רק שלא ידעתי איך משתמשים בה)

פורסם

אתה לא חייב לפרמט את כל המחשב על מינת להשתיל XP,מספיק לפרמט את C (בהנחה ששם הוא מושתל),אם יש לך דברים ב C שאתה רוצה לשמור פשוט תעתיק אותם למחיצה אחרת. (אם אתה רוצה בכל זאת לפרמט מחיצות אחרות אתה יכול לפרמט אותם דרך ה windows).

פורסם

אחי תקשיב אם אתה וצה לגבות את ה30 גיגה אז אם יש לך עוד הרד דיסק תגבה שם אם לא תבקש מחבר טוב

אם אין לך אחד כזה תצרוב מה שהכי חשוב לך ותרשום מה אתה צריך להוריד שוב

עכשיו ישנה שיטה אחרת שאתה יכול למחוק את הוינדוס מהדוס וגם את כול הבצים שלו וגם את program files

ועוד קבצים שתראה שקימים לך בדוס תשאיר רק את ה שאתה צריך כול השאר תמחוק

ואז תתקין את הוינוס והכול יחזור לעבוד חלק כמו פעם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים