עבור לתוכן

התייעצות לפני רכישת מכשיר חדש מארה"ב עד 450$

Featured Replies

פורסם

היי,

אני מחילף את הנקסוס 4 שלי.

התקציב הוא 450$ מארה"ב.

על מה ללכת? על G2? HTC One M7?OnePlus One?

אשמח לשמוע את דעתכם,

תודה.

פורסם

בתקציב שלך oneplus one. אלטרנטיבות: ג'י2 או זי1 קומפקט - בהתאם להעדפות שלך. עיצוב יוקרתי לעומת עיצוב פלסטיק, חסינות למים לעומת מסגרת מסך קטנה יותר, וכו'.

m7 לא כדאי בשום מצב.

פורסם

OnePlus One נמכר כרגע רק בשיטה עקומה של הזמנות* (אני מניח שעוד אין 1000 אנשים שקנו אותו דרך הזמנות), וחוץ מזה המסך שלו דפוק, יש הרבה דיווחים על גוון צהוב בחלק התחתון שלו.

* אפשר לקנות את הגרסה הסינית מ-aliexpress, אאל"ט ההבדל היחיד הוא מערכת ההפעלה (שאפשר להחליף)

פורסם
  • מחבר

נראה לי אני אוותר על הOneplus one...

מה הם שאר האופציות?

הנקסוס 5 הורדתי מהפרק כי אני יכול לקנות את הG2 באותו מחיר בערך.

יש לי מה לחשוב על גלקסי 4?

פורסם

דווקא הביקורות של oneplus טובות. לא זכורות לי תלונות לגבי המסך והמחיר שלו מצחיק ביחס לחומרה שמקבלים בטווח מחיר הזה. גלקסי 4 - לא. נשארת עם ג'י2 - אם אתה מחפש מסך כמה שיותר גדול.

פורסם

הביקורות טובות, אבל מה לעשות, יש בפורומים (של oneplus ו-xda) אנשים שמדווחים על מסך צהוב, והחברה בעצמה אישרה שזה קיים, תוך הכחשה שזו בעיה. זה קיים גם בחלק ממכשירי OPPO שיוצאים מאותו מפעל.

אולי זו רק מחלה של המכשירים הראשונים ובעתיד זה יסודר, אין לדעת...

אגב, עכשיו ראיתי ש-expansys מוכרים את המכשיר, אבל ב-$500.

פורסם

ברוב המקרים זה תקלות במסך ובמקרים מסוימים. זה לא משהו חדש. תמיד לוקחים סיכון מסוים. אם זה תקלה שיש סיכוי גבוה שתהיה קיימת אז הייתי מחכה איזה חודש או קצת יותר ואז קונה oneplus בטווח מחיר שלו. אם אפשר לקנות את המכשיר בחנות פיזית אז הכי טוב לבדוק במעמד הקניה ואם לא תקין אז ישר לבקש להחליף או לבטל עסקה.

פורסם
  • מחבר

אני צריך לקנות את הטלפון בימים הקרובים..

אני לא יכול לחכות לOne Plus One.

אז נשארתי עם G2 לא?

עוד משהו?

איפה הכי כדאי לי לקנות את הטלפון בארהב? (יכול להיות שאני קונה 2. אז אולי אתר שיתן הנחה אם אני קונה 2 זה יהיה נחמד..)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים