עבור לתוכן

המחשב מתעקב יותר מידי בטעינת הווינדוס

Featured Replies

פורסם

אני יודע שכשהווינדוס נטען, הוא מעלה כמה תוכנות שלו מההרד דיסק לזיכרון הפנימי, מה שקורה אצלי, זה שבמסך של הWELCOM (אני גרוע באייות אז אם יש טעות אל תתרחו לתקן...) המנורה של ההרד דיסק מפסיקה לפעול ולא דולקת כמה שניות, המחשב עושה איזה דילאי מיותר שסתם מציק. בהתחלה חשבתי שזה בעייה בהרד דיסק, אבל כל הבדיקות (שרפשר לעלות על הדעת) לא מצאו שום בעייה. זה התחיל לפני חודש בערך, לפני זה המחשב עלה ב40 שניות בערך ועכשו הוא עולה בדקה ו10 שניות, הסרתי את כל התוכנות שעלו עם הווינדוס והן לא שימושיות (גם כאלה שהיו מותקנות לפני שהתחילה הבעייה...).

יש מצב שזה שזה הDIVX החדש שהתקנתי, עם עוד איזה תוכנה שבודקת את מזג האוויר בכל מיני מקומות בעולם (בנוסף לזה שהיא מאפשרת צפייה בקבצי ווידאו דחוסים וכאלה...)?

יש דרך לזרז את זמן הטעינה של הווינדוס?

פורסם

לדעתי זאת אכן התוכנה הזאת של המזג אוויר או מה שזה לא יהיה...

תבטל את כל התוכנות שעולות לך ביחד עם המחשב (חוץ מאנטיוירוס או קבצים של המערכת וכו'), ותתחיל להחזיר תוכנה תוכנה עד שתעלה על זאת שמאטה.

פורסם

תשקול לקנות עוד סטיק של 256MB. כרגע יש לך מעט מאוד בשביל להפעיל XP (אם זה XP בכלל)...

אם זה ווינדוז אחר (98SE לדוגמא) יכול באמת להיות שאחת התוכנות דופקת את העליה (יש סיכוי באמת שזו התוכנה של המזג אוויר).

פורסם
  • מחבר

העניין הוא, שהמחשב שלי לא מחובר לאינטרנט, והתוכנה הזאת בודקת את המזג אוויר דרך האינטרנט באיזה אתר...

יש לי XP ולפי מה שאני יודע, הוא תופס פחות מ256 מגה בזיכרון, ככה שהוספת זיכרון לא תפתור את הבעייה. ואם אני זוכר נכון, הבעייה התחילה עוד לפני שהתקנתי את התוכנה.

אם אתם מכירים דרכים אחרות (חוץ מהורדת תוכנות שעולות בהפעלה...) לזרז את הטעינה של הWIN, אני אודה לכם מאוד אם תשתפו אותי במידע זה ;D

פורסם

תעשה חיפוש כאן בפורום על תוכנה מבית מייקרוסופט בשם bootvis....משהו כזה , אם תריץ חיפוש אתה תמצא את הלינק

של זה(המשתמש ששאל את השאלה הוא MIKE)

פורסם
  • מחבר

ומה בדיוק התוכנה הזאת עושה?

פורסם

משום מה היא תזרז את העלאה של הווינדוס , לא סתם רשמתי את זה....לפני זה ביקשת אם יש עוד דרכים לזרז את זה אז עניתי לך. ::)

פורסם
  • מחבר

לא הבנת אותי אחי, אני רוצה לדעת איך בדיוק היא תזרז את ההעלאה של הווינדוס, מה היא עושה?

פורסם

פשוט פועלת!

מתקינים אותה וזה משנה ערכי רישום או משהו כזה , זה הכל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים