פורסם 2014 ביולי 111 שנים שלום חברים יקרים יש לי גאלקסי 4 ותמיד שאני שומע מוסיקה באוזניות אני לא יכול להגביר את הווליום עד הסוף לפני שאני לוחץ על אישור להודעת אזהרה מעצבנת תמונה בקובץ המצורף אשמח שתגידו לי איך לבטל את הדבר המעצבן הזה תודה לעונים מראש...
פורסם 2014 ביולי 211 שנים בשביל XPOSED הוא חייב רוטכן ו...?יש לי רוט,מה זה XPOSED?מודול?תוכנות שמבטלות את זה?XPOSED היא מעטפת המאפשרת לך לבצע שינויים בהגדרות המערכת בלי להחליף רום או להתקין מודים. תגגל XPOSED FRAMEWORK.
פורסם 2014 ביולי 211 שנים http://lifehacker.com/disable-androids-high-volume-warning-with-an-xposed-t-1565793577
פורסם 2014 ביולי 211 שנים מחבר תודה ענקית לכולכם נצל"ש יש לי גיבוי טיטניום ואני רוצה לגבות את כל המכשיר כולל הכל עם המערכת ההפעלה ומה שמותקן עליו לקובץ חיצוני במחשב שבמרה וחס וחלילה נהרס לי משהוא אני יהיה יכול לשחזר את המכשיר למה שהוא היה האם זה אפשרי? אם כן אז איך?
פורסם 2014 ביולי 211 שנים אם אתה רוצה לגבות תוכנות ולא מערכת-תשתמש בTITANIUMאם אתה רוצה לגבות את כל המערכת AS IS- תשתמש בnanodroid backup דרך הריקוברי שלך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.