עבור לתוכן

אפשר המלצה לאיזה חברה סלולרית כדאי להצטרף?

Featured Replies

פורסם

היי.

המכשיר הוא אייפון 4S.

כרגע אני נמצא עם גולן ואני משלם 100 שקל,הם לא מוכנים להעביר אותי לחבילה הזולה שלהם ורוצים שאני ישלם סוג של קנס יציאה מוזר,מעדיף לדלג לחברה הבאה.

פלאפון הכי משכו לי את העין,60 שקל לחבילת האנלימיטייד של החיליים,עם 5 ג'יגה גלישה.

יתרונות חסרונות?

צריך לשלם על הסים?

בחבילה הזאת החבילה של הSUPER TV כלולה?,והצפייה זה בחינם או שפלאפון לוקחת על זה מהחבילת גלישה?

בכ''מ מחר אני ידבר עם נציג שלהם,אולי אבל יש אלטרנטיבות אחרות?,את האמת שמה שאני מחפש בעיקרון זה חבילת צפייה של טלויזיה,שלצערי אין בהוט או בגולן כרגע.

פורסם

הוט?

יו פון?

דרך אגב, מה זה "לא מוכנים להעביר אותך"? אתה פשוט יכול להכנס לאתר ולשנות את המסלול למסלול מבצע.

פורסם

אתה יכול פשוט להתנתק, בלי שום קנס.

אין באמת הבדל משמעותי בין המפעילות היום. תראה למי יש את הדיל הכי טוב - אם זה ללא הגבלה אז מקסימום נפח גלישה ומינימום מחיר.

פורסם
  • מחבר

אוקי,ובכל מקרה בסופו של דבר הצטרפתי לפלאפון.

העלויות הם 50 שקלים לחבילת חיילים ולא 60 כמו שמופיע אצלם באתר.

עלות חד פעמית של סים 36 ש''ח.

והוספתי גם את החבילת טלויזיה+שיר בהמתנה והמוזיקה שלהם בעשרה שקלים ככה שזה 60 שקל,בסדר.

שאלה אחרונה רק.

אם אני בגולן,ואני מתנתק מהם לדוגמא ב10 לחודש,הם יקחו ממני סכום כסף יחסי לתקופה הזאת או סכום מלא של כל החודש?

ולא כל כך הצלחתי לעקוב בעו''ש אצלי אם גולן לוקחים כסף בתחילת החודש או בסוף החודש.

פורסם
דרך אגב, מה זה "לא מוכנים להעביר אותך"? אתה פשוט יכול להכנס לאתר ולשנות את המסלול למסלול מבצע.

ממש במקרה היום ניסיתי לשנות תוכנית למנוי של גולן דרך האתר, וזה הודיע לי שכדי לעבור תוכנית אצטרך לשלם 49 ש"ח "באופן חד פעמי" וזה ירד בחשבונית הבאה.

כמובן שלא העליתי בדעתי להסכים לכזה דבר. מה שעשיתי זה להעביר את המנוי ל012 מובייל, שבמקרה כרגע מציעים סים בחינם (במשלוח דרך הדואר) למי שמצטרף, נותנים לך לשנות חבילות בקלות (וללא תשלום) דרך האתר, ואפילו מזכירים לך בסוף השנה לפני שההנחה נגמרת שכדאי לך להחליף תוכנית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים