עבור לתוכן

מבקש מפרט לגיימינג 8.5K

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? כ8.5K

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכת מוזיקה

א) במידה והמחשב מיועד לשתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MMOS, BF וכד'

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע עם מסך 23" מתכנן בעתיד לרכוש מסך נוסף של 27"

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?דיסק קשיח,מסך וציוד הקפי

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5-6

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כן בין כבד לבינוני

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. KSP או IVORY

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בעוד כמה שבועות

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). רק INTEL וNVIDIA.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?לא.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: קודם כל תודה מראש לכל מי שעוזר

יש לי רעיון למפרט משלי ורציתי כמה חוות דעות.

Intel Core i7 4770K 3.5Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray

‏Corsair Hydro H110 280mm Extreme Performance Liquid CPU Cooler

‏Asus Maximus VII Hero LGA1150, Intel Z97, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI‎

Corsair Vengeance Pro 2x8GB DDR3 1866MHz CL9 Kit CMY16GX3M2A1866C9

‏Asus GTX780 OC 3GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E GTX780-DC2OC-3GD5‎

Samsung 840 EVO Series MZ-7TE250BW 250GB SSD SATA III

‏Seasonic 750W Gold X-Series Active PFC 12cm Fan Modular PSU X-750 (Retail)‎

Corsair Obsidian 750D Full Tower Case with Window No PSU

עכשיו ההתלבטות שלי היא אם עדיף לקחת NH-D14 או H110,עד כמה שאני יודע NH-D14 יותר שקט מבחינת רעש,הבעיה הראשית היא שהD14 פשוט עצום וחוסם חלק מהזכרון מעבר לכל העניין של אם ארצה בעתיד לעשות משהו בתוך המארז זה יהיה קצת בעייתי.

ועוד התלבטות היא לגבי לוח האם אם לקחת את הHERO של ASUS או Z97-A גם כן של ASUS ואם יש הבדל בינהם מבחינת יכולות OC או קירור כללי.

שוב פעם תודה רבה לעוזרים

פורסם

באופן כללי אני אתן למקצוענים יותר לייעץ לך, אבל אני באופן אישי חושב שאם אתה גם ככה מתכנן לקנות את המחשב בעוד כמה שבועות תקנה מעבד מהמעבדים החדשים של INTEL ה I7 4790k, בפלונטר אפשר כבר להזמין אותו והוא צפוי להגיע בתחילת החודש הבא ובנוסף הוא גם צפוי להיות מעבד לOC מעולה. תקנו אותי אם אני טועה.

לינק לדף של המוצר בפלונטר כאן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים