פורסם 2004 במרץ 821 שנים אז קיבלתי היום בדואר אז הדיסק וחשבתי שתיתעניינו בזה אז צילמתי מיספר תמונות http://photos.walla.co.il/danieln9 להיכנס ל security update
פורסם 2004 במרץ 821 שנים who cares?פשוט תוריד מהאינטרנט את העידכונים...זה מזכיר לי אחד שאמר שאין לו אינטרנט ואין לו דרך להוריד את ה-security updates
פורסם 2004 במרץ 821 שנים גועל נפש של דיבור BURTON אם לך לא אכפת זה לא אומר שלאחרים לא אכפתאת התגובות החביבות אתה יכול לשמור לעצמך לא כל העולם צריך להתפעל מהנחמדות שבך..
פורסם 2004 במרץ 921 שנים טוב די.BURTON, אם עוד לא הבנת, לא מדברים פה על ווארז.Vatos-Locos, קצת הגזמת עם התגובה לא? מתן את עצמך.ואם יש לכם משהו מועיל (וחוקי) להוסיף לדיון, בכיף. אם לא, hush.
פורסם 2004 במרץ 921 שנים אני חבר ב MSDN של מיקרוסופט ;Dאולי גם אני אקבל משהו חוץ מהתיקים היפים שהדיסקים מגיעים בהם.
פורסם 2004 במרץ 1121 שנים זה מזכיר לי אחד שאמר שאין לו אינטרנט ואין לו דרך להוריד את ה-security updatesזה נראה לי אני הייתי וזה לא היה בשביל המחשב שלי אלא בשביל מחשב שבחיים לא ראה מעבר ל דיסק הקשיח ;Dשמעתי שיצא SP3 משהו ניסה אותו כבר? אפשר להוריד אותו מ MICROSOFT נכון?
פורסם 2004 במרץ 1221 שנים הא??אם אתה מדבר על Windows 2000, יצא SP4 ואותו אפשר להוריד מהאתר של מייקרוסופט.אם אתה מדבר על Windows XP, יצא רק SP1. השני נמצא כעת בשלבי סיום ואמור לצאת בחודשים הקרובים, אפריל-מאי. ה-beta שלו כבר שוחרר, אבל מאוד מאוד מאוד לא מומלץ להתקין אותו.לא יודע איך הגעת ל-3...
פורסם 2004 במרץ 1221 שנים הוא התבלבל כנראה למה יצא SP3 לOFFICE XP. הדיסק הזה של העידכונים הוא דבר נחמד אני מחכה כבר לקבל אותו. ---------------------- תוקן, תודה!
פורסם 2004 במרץ 1221 שנים הוא התבלבל כנראה למה יצא SP3 לOFFICE XP. הדיסק הזה של העידכונים הוא דבר נחמד אני מחכה כבר לקבל [glow=red,2,300]אוטו[/glow]. אוטו אני לא חושב שתקבל בדואר דרך אגב הדיסק הזה יכול להיות מאוד שימושי בשבילי במקרה שאני מתקין מערכת הפעלה לאחר פרמוט אצל אנשים מסויימים שאין להם בכלל חיבור לאינטרנט, או חיבור מהיר לאינטרנט.
פורסם 2004 במרץ 1221 שנים מה זה נותן אם אתה חבר בMSDN?מקורות מידע עצומים למפתח.מלא דיסקים של מיקרוסופט הכוללים את כל מערכות ההפעלה המלאות, Visual Studio 6 & .NET.ערכות SDK ו DDKואפשרויות להוריד מהאתר שלהם תוכנות שניתנו רק לחברי MSDN עוד לפני שהם יוצאות לכלל המשתמשים.
פורסם 2004 במרץ 1221 שנים אני יכל לגלות לך חלק מהדברים שיש שם אני מניח שתבין כבר את סדר של המחיר.Windows XP Home/Pro, 2003 Server All Ver, 2000 All ver and MultilingualWindows 98 SE, MEכל גרסה של חלונות יש במגוון רחב של שפות ( עברית, אנגלית, צרפתית, גרמנית, שוודית, טורקית, הולנדית,רוסית וכו' וכו' )Visual Studio 6 Enterprise Editionיש גם Windows XP for TabletPC אם אינני טועה.יש Windows Media Centerו SDKים לכל אחד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.