עבור לתוכן

חוויית קניה עגומה בבאג

Featured Replies

פורסם

שלום חבר'ה רציתי לשתף אותכם במקרה שקרה לי ברשת באג עם קנית מחשב מדגם TOSHIBA ENCORE WT8 טאבלט

חוויית קניה נוראית שחוויתי בבאג ורציתי לשתף

בתאריך 19.05.2014 אני קניתי לאחי מתנה טאבלט טושיבה לאחר עדכון הביוס מגירסה 1.2 ל-1.6( הטאבלט ביקש לעכן את הביוס) הוגבלתי ביכולת הנמכת התאורה (לא יכול להנמיך לחושך כמעת מוחלט) לאומת זאת בטאבלט השני שיש לי בבית (אותו טאבלט בידיוק) אפשר להנמיך כי לא עודכן הביוס שבוע לאחר הקניה פניתי לסניף בו נקנה הטבלת (באג קריון) הם הפנו אותי למעבדת מפעיל 039183377 היתקשרתי אליהם סיפרתי להם הבעיה עם הטאבלט הם אמרו לי שהם יצרו קשר עם טושיבה לנסות לסדר את הטאבלט לאחר שבוע מפעיל היתקשרו אלי והדריכו אותי להתקין שוב את הגירסא המקורית של הביוס (1.2) אך ללא שינוי לאחר שבוע מפעיל שוב התקשרו אלי ושאלו אם הטאבלט הסתדר אמרתי להם שלא אז שלחו אלי שליח שיקח את הטאבלט למעבדה אתמול(15.06.2014) לאחר שבוע חזר הטאבלט (שלושה שבועות של מריחה ובזבוז זמן ) עם אותה תקלה שריטה שלא היתה קודם סימנים של פתיחת הטאבלט(לדיברי מפעיל הטאבלט תקין ונבדק מול טאבלט אחר שבמעבדה שלהם כנראה גם טאבלט שעבר עדכון גירסה) (אני שמרתי עליו בקנאות אני לא סובל לראות שריטות ומכות על המכשירים שברשותי) אני מאד מאד מאוכזב מהשירות של באג קריון (שנפנפו אותי אותי בתענה שאסור להם להחליף את הטאבלט או להחזיר לי את כספי ושרק מפעיל מאשרים החלפה) ושל מפעיל שמרחו אותי עם סיפורים ובנתיים שלושה שבעות חלפו ובמקום לבוא לקראתי ולהחליף את המכשיר או להחזיר לי את כספי כי חלף רק שבוע מהקניה עכשיו נשארתי עם טאבלט שלא מתפקד טוב ושרוט אני מבין שבאג דואגת רק לקחת כסף מהלקוחות אבל לבוא לקראתם ולכבד אותם ואת את תקנות הגנת הצרכן הם לא דואגים אני מרגיש מרומה ומאוכזב ומתכנן בימים הקרובים להגיש תביעה נגד באג שדאגו לקחת את כספי ולמרוח את הזמן כדי שתקנות הגנת הצרכן לא יחולו עלי והינה התגובה הרשמית שלהם :

שלום רב,ראשית, אציין שלקוחות החברה חשובים לנו מאוד ואנו עושים את המיטב להביא לשביעות רצונם, כל זאת במסגרת הכללים והכלים העומדים לרשותנו.צר לי מאוד לשמוע שמכשירך התקלקל לאחר עדכון גרסת הביוס.עם זאת, אופן הטיפול במוצר מתבצע ישירות מול חברת "מפעיל" – ספק השירות והאחריות של מחשבי TOSHIBAבמקרים בהם יש צורך בשירות/תמיכה/תיקון/החלפה - המשך הטיפול מתבצע מול נותן השירות והאחריות של המוצר בלבד.כמחווה טובה וכפיצוי על הרגשתך אשמח להציע לך הנחה ברכישתך הבאה ברשת.אנו מודים לך על פנייתך נשמח לסייע ככל האפשר בכל שאלה/בקשה בעתיד.ללא ספק רגלי לא ידרכו בסניפיהם גם עם הנחות במצב כזה היתי מעדיף לקנות כבר יד 2 בזול יותר ולא עם שירות בזיוני שכזה שתפו ותזהרו

שירות הלקוחות מתנער גם כן ומפיל את האשמה הלאה אבל הם היו צריכים לסייע בכל אופן

אז חבר'ה כשאתם הולכים לקנות משהו תחשבו טוב טוב מאיפה לקנות במיוחד במקרים כאלה

פורסם

תכלס אין לך מה לתבוע את באג, אין לך קייס נגדם.

הם רק מוכרים את המוצרים, בשביל להחליף לך את המוצר הם צריכים לקבל אישור מהיבואן.

אם המעבדה של היבואן שרט את הטאבלט עליך לפנות ליבואן ולא לחנות שמכרה את הטאבלט.

אם היבואן היה מוצא שהטאבלט תקול הוא היה שולח מכתב/מייל/הודעה לבאג והם היו מחליפים לך את הטאבלט, אחד בעד אחד,

ככה זה הולך.

אתה צריך לבוא בטענה רק ליבואן ולא לבאג, לפחות זה דעתי.

אם באמת תחליט לתבוע אותם, אתה תפסיד במיוחד שכתוב באתר שלהם ואני גם מאמין שכתוב בקבלה שלך.

"אחריות:

· שנתיים אחריות עם איסוף והחזרה מבית הלקוח, ע"י מפעיל, היבואן הרשמי בישראל"

פורסם

במקרה שלך אחרי שפתחת את המוצר התקנת עידכון והוא לא הצליח ופנית ליבואן כמו שצריך (החלפה של מכשיר היא רק אם הוא בא לא תקין)

אתה צריך לדבר עם מפעיל על השריטה והבעיה או אם טושיבה העולמית, בכל מקרה גם אם באג רוצה אין לה מה לעשות כי אין אישור מטושיבה היא לא יכולה לקחת אותה חזרה (אלא אם הם יתנו לך מתנה שזה לא יקרה) הטיפול היחידי הוא מול מפעיל כי הם קבעו שהוא תקין ועשו לך את הנזק והם הסמכות העיליונה במקרה הזה.

גם אם היית קונה אצל איבורי, פלונטר או ג'וג'ו ובניו על האש הטיפול היה זהה אתה צריך לדבר עם מפעיל ואולי לבקש שבאג יעזרו לך עם הטיפול מולם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים