עבור לתוכן

מבקש מפרט עד 1500$ לMATLAB ופוטושופ כולל מסך!

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

1. מה התקציב המקסימאלי? קונה בארהב תקציב עד 1500$ כולל מסך

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?עדיף שלא.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פרט לשימוש ביתי רגיל המחשב ישמש לתכנות כבד יחסית בMATLAB וCUDA ולעריכת תמונות בפוטושופ. מעט עריכת סרטים (לא משהו רציני)

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא זקוק לציוד היקפי

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך לכלול HDD אבל כן SSD יש ברשותי מספר HDD טובים ובנפח גדול

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? עדיף שקט אבל לא קריטי אז נגיד 4...

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא סגור על זה, תגידו לי אתם

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא צריך לכלול מערכת הפעלה

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב?בעוד חודשיים

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).הכי הרבה ליבות CUDA שניתן להשיג ביחס למחיר. כמובן שחיבורים כמו USB3 ו SATA מהיר נדרשים

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?לא חושב, זה מחשב לתקופה של 3 שנים שבהם אחיה בארה"ב

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: צריך מסך איכותי פאנל VA או IPS ומעדיף איכות על פני גודל המסך.

תודה רבה מראש

אושרי

פורסם

אתה מנוסה ב-CUDA/MATLAB? למה הכוונה ב"תכנות כבד"? לאילו שימושים? כמה אתה משתמש ב-CUDA?

בכרטיס מסך אין גבולות כמעט וזה יכול לקחת לך את כל התקציב ןפי 2 מזה...

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814132010&cm_re=TESLA-_-14-132-010-_-Product

יש גם שאלה כמה אתה מנוסה ועושה שימוש מלא בעיבוד המקבילי של MATLAB כי אחרת עדיף להשקיע על תדר מעבד ופחות על ליבות (במיוחד אם אתה ממילא משתמש ב-CUDA.

בקיצור, ב~1500$ יש המון פשרות ואיזונים וצריך עוד פרטים כדי לדעת.

פורסם

http://pcpartpicker.com/p/LVRMTW

PCPartPicker part list / Price breakdown by merchant

CPU: Intel Core i7-4790K 4.0GHz Quad-Core Processor ($339.99 @ Newegg)

CPU Cooler: Scythe SCKTN-4000 55.5 CFM CPU Cooler

Motherboard: MSI Z97 PC MATE ATX LGA1150 Motherboard ($88.99 @ Newegg)

Memory: A-Data XPG V2 16GB (2 x 8GB) DDR3-1866 Memory ($134.99 @ Newegg)

Storage: Crucial MX100 256GB 2.5" Solid State Drive ($109.98 @ Newegg)

Video Card: Zotac GeForce GTX 780 3GB AMP! Edition Video Card ($516.13 @ Newegg)

Case: Antec Three Hundred Two ATX Mid Tower Case ($71.98 @ Newegg)

Power Supply: SeaSonic S12II 520W 80+ Bronze Certified ATX Power Supply ($66.30 @ Newegg)

Monitor: LG IPS231B-BN 23.0" Monitor ($187.58 @ Newegg)

Total: $1515.94

Prices include shipping, taxes, and discounts when available

Generated by PCPartPicker 2014-06-18 03:59 EDT-0400

פורסם
  • מחבר

יש לי נסיון די עשיר בתכנות מבוזר על גריד של matlab . כבר הרצתי סימולציות שלקח להם שבוע לרוץ על 120 ליבות... בבית הציפיה שלי להריץ סימולציות קלות יותר ולצמצם את זמן הריצה ככל שניתן(שעות לדקות). עם cuda יש לי מעט נסיון במטלב אבל אני חושב להכנס לזה. בוא נגיד שאני אקח את הכרטיס עם מספר הליבות המשתלם ביותר ולא הרב ביותר. כמובן שגם פוטושופ ירוויח מזה.

פורסם

פשוט לשים 1/3 מהתקציב על כרטיס מסך לא כדאי אם אתה רק "נכנס לזה"...

לא פחות חשוב מזה (ולעיתים יותר) זה כמות ה-RAM בכרטיס שמגבילה את גודל המשתנים/נפח המידע שהכרטיס יכול לעבד.

מפרט משושה ליבות יהיה יקר משמעותית אבל יתן לך 50% שיפור בביצועים אם אתה יודע לעבוד ב multi-threading מלא.

מצד שני, אם תעבוד ב-CUDA זה יהפוך להיות זניח יותר - תלוי כמה תוכל/תדע לנצל זאת.

פורסם

תוכל לשקול גם GTX770 בגרסת 4 גיגה.

מחזק בקשר להשקעה במעבד שכן מטלאב נהנה מתדר עבודה גבוה.

כן הייתי שוקל למפרט כזה ספק איכותי יותר ובעל כמות וואטים גדולה יותר, משהו בסגנון S12G 650W או 650W RT יהיו מעולים עם תקן נצילות גולד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים