עבור לתוכן

כמה שווה מחשב מבוסס E5300 + מסך 19", ומחשב AMD

Featured Replies

פורסם

המפרט:

Gigabyte GA-G31M-ES2C rev. 1.1

Intel Pentium E5300 (2M Cache, 2.60 GHz, 800 MHz FSB)

DDR2 1GB

400GB IDE HDD

צורב DVD

ספק בסיס של 400W

מסך:

Lg 19" Flatron L1954SM-PF

מפרט AMD:

Biostar MCP6P M2+ Ver. 6.x

Amd Sempron 64 3400+ SDA3400IAA3CN

DDR2 1GB

160GB IDE HDD

ספק בסיסי של 400W

מסך:

Acer 17" AL1717 A

פורסם

במחיר שפירסמת, אולי מישהו יקנה. קח בחשבון שיש רק 1GB ראם וזה ממש קצת. אם לא ילך לך תרד במחיר עד 400 גם.

פורסם

לטעמי משהו ברמת ה 300 שקלים. מדובר על חתיכת ענתיקה.

פורסם
  • מחבר

זה כולל מסך על תשכחו, אין לי פשוט עוד זיכרונות, לE5300 תכלס אפשר לעשות OC לא רע.

הAMD אני מבין שלא שווה כלום? הלוח תומך AM2 AM2+

פורסם

כן, מסך בן 10. לנורות שם יש בלאי, אתה יודע. נתקלתי במסכים בגיל הזה במקומות שעבדתי בהם, כבר בקושי אפשר לראות משהו כי התאורה חלשה ביותר.

בלוח הזה אני בספק אם אפשר לעשות OC. המעבד שווה בערך 40 שקל ב EBAY, אתה יכול לבדוק. מדובר על רכיבים שצברו בלאי עצום (והם פשוט מיושנים נורא בלי קשר), לא ברור לי איזה בן אדם מטומטם ישלם על הדבר הזה כמה מאות שקלים. זה פשוט לא כלכלי, מחר הלוח יכול למות ולהשיג אחד חדש יהיה סיפור מההפטרה.

המפרט AMD לא רלוונטי לחלוטין, פלאפון סיני ב 200 שקל יותר חזק ממנו. אתה יכול לשים את החלקים ב EBAY ולראות בהנאה איך אף אחד לא קונה.

בכל מקרה, לא אמשיך להגיב פה. זוהי דעתי, יש לי הרגשה שדעתך אחרת (כמו כל החיים בסרט פה) - נסתפק בזה.

פורסם
  • מחבר

האמת שמבחינת תצוגה הוא בהיר, כבר ראיתי מה זה מסכים ישנים, ספציפית אני מדבר על LG, אממ זה לא שב1000 שקל אפשר לקנות מחשב כיום ועוד אם מסך, בלי מסך ברור שיש.

עולי בכל זאת מישהו יקנה, הרצתי עליו בדיקת מאמץ בLINPACK, לא היו בעיות, גם זכרון ודיסק קשיח נבדקו. כנ"ל מתחים בספק. אני טכנאי מחשבים אם זה משנה משהו, לא אמכור משהו שאני יודע מראש שיש לו בעיה. בכל מקרה אם מישהו מעוניין, צרו קשר דרך הפרטים במודעה המכירה שלי פה, תודה.

PS. יש אנשים שמחשב כזה יכול להספיק להם, עולי לגן ילדים או משהו, לדברים בסיסים.

PPS. אני מנסה למכור אותו כשלם, כי בנפרד עף אחד לא נתן עניין כלל בחלקים, אז אמרתי, עולי עולי כמחשב שלם יהיה שווה למישהו קניה.

פורסם

מחשבים בגני ילדים זה מחשבים שתורמים להם בדיוק מהסיבה הזאת. זה לא כלכלי למכור ולא כלכלי לקנות מחשבים כאלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים