עבור לתוכן

כמה אתם משלמים לבזק בינלאומי (014) על 100 מגה?

Featured Replies

פורסם

נצל"ש בקטנה:

איך הולך תהליך הצטרפות לספקית אינטרנט? לצורך העניין, כרגע אני בבזק + בזב"ל (99 + 37 ש"ח בהתאמה, ל-15 מגה... ביזיון) ולקוח של הוט מובייל. נגיד ובא לי לנסות את הספק שמגיע לי חינם מהוטנט, יש "עלות התקנה" או משהו בסגנון? אני פשוט מקבל מהוטנט שם משתמש וסיסמא, ואז יש לי אופציה להיות לקוח של שתי החברות וסוג של לקפץ ביניהן ולהתחבר דרך איזו שבא לי?

נערך על-ידי xc1te

• תגובות 67
  • צפיות 19.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קצת על FAST, אני לקוח שלהם כבר שנה וחצי בערך ודי מרוצה.

נכון האתר שלהם נראה זוועה ויש הרגשה של שוק שם (תבדוק את התגובות של הנציג שלהם בפייסבוק בכלל תקרע מצחוק)

אבל יש לי הערכה לחברות קטנות שמנסות לתת את המחיר הכי זול בשוק, בלי טריקים, ובלי כאב ראש, בנוסף גם כשהייתי ב014 הרגשתי טוב מאוד את התיעדוף גלישה שלהם, וחשבתי שבחברה קטנה אולי זה לא יהיה.

מה גם שכמו הרבה אנשים רציתי כמה שיותר להתרחק מהוט, חברה נוראית.

בסופו של דבר מאכפת לי לנסות? מה כבר יש להפסיד? אז ניסיתי.

דבר ראשון איכות האינטרנט. אז ככה, מי שרוצה אינטרנט עם הפינגים הכי נמוכים ולקבל 100% מהפס כל הזמן ממש לא ימצא את זה פה.

אני לא יודע בדיוק עד כמה הפינגים טובים כי אני לא משחק אבל מבדיקה קטנה הם לא לגיימינג, ובכל זאת הייתי משחק LoL בסדר גמור.

התחלתי אצלהם על 12 מגה, תמיד קיבלתי את מלוא רוחב הפס, לאחרונה עם השדרוג של הוט ל30 חינם שידרגתי אצלם והמהירות נעות בין 12-30, רוב הזמן אי אפשר לנצל את כל הפס אבל לי זה לא מפריע, מה שאני מקבל מספיק לי.

מי שרוצה 100 מגה לדעתי אין לו מה לחפש שם, לא עם הוט בכל אופן.

בכללי אני מרוצה מהאינטרנט, הייתה תקלה אחת כל הזמן הזה, התקשרתי, ענו תוך דקה, אמרו לי יש תקלה אנחנו יודעים, עובדים על זה.

מה שכן כמו הרבה חברות קטנות השירות מצויין, עונים מהר, לפעמים אין מענה אז משאירים הודעה.

פעם בשנה צריך לחדש מנוי, עונים מיד, תוך 3 דקות הסיפור נגמר, חח האמת זה מצחיק, מי שענה זה המנכל חח.

כשהוט נתנו את השדרוג מ12 ל30, כתבתי להם מייל, שישדרגו לי אצלהם את המהירות. ממש מהר התקשרו אלי חזרה להגיד לי שהשדרוג בוצע ללא תוספת תשלום.

קיצר השירות טוב וזה שווה לדעתי.

לא מדובר כאן בחברת האינטרנט הטובה בארץ, אבל הם בסדר גמור למרות האתר המצחיק שלהם.

נערך על-ידי yossi_s1

פורסם

כמו שאמרתי, אם אתה מהילדים שאבא עשה להם 100 מגה והם בוכים שהם מקבלים רק 95 אז פאסט לא בישבילך.... בשביל שאר 99% האנשים במדינה הזו פאסט תיהיה בסדר גמור.

יוטיוב זורם בHD, בטורנט אני מקבל לפחות 1.5MB ובדרך כלל יותר.. מה עוד צריך? גיימר אני לא ואם אתה כן אז אין ספק שעדיף חברה אחרת.

נערך על-ידי yossi_s1

פורסם

התקשרתי היום שוב. קיבלתי מה שרציתי: 100 מגה ב-30 שקל.

פורסם
thumbs-down.jpg
פורסם
התקשרתי היום שוב. קיבלתי מה שרציתי: 100 מגה ב-30 שקל.

רצית להיות פראייר?

גם לשלם יותר מכמה שצריך וגם להיות במסלול "מבצע" לשנה, שאחריה המחיר קופץ אוטומטית למחיר מופקע לחלוטין....

בהצלחה.

פורסם

עם טופ 40 + 40 של בזב"ל אני מקבל 41 מגה הורדה, 3.3 העלאה ואני מבסוט.

גם התקפלו יופי במחיר אחרי שאמרתי להם שאני עוזב להוטנט (התחלתי לזבל להם שכבר הזמנתי את המנוי, והנציג נשבר)

טורנטים על 4.5MB, לא 1.5 שהגאון בפאסט קיבל.

3610091924.png

נערך על-ידי Ymac

פורסם

לא הבנתי מה כלכך מלהיב אותך.. אני מקבל את אותם נתונים (אפילו טובים יותר, פינג 7ms) ומשלם 20 ש"ח לחודש בהוטנט, במחיר רגיל - בלי מבצע שנגמר אחרי שנה ובלי לריב עם נציגים...

אתה משלם עבור אותו דבר 30 ש"ח אבל אחרי שנה המחיר יקפוץ לאיזה 79 או משהו בסגנון, והיית צריך לריב עם נציג בטלפון בשביל זה.

אבל אם זה מה שעושה לך את זה :)

נערך על-ידי Milford Cubicle

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים