עבור לתוכן

כמה אתם משלמים לבזק בינלאומי (014) על 100 מגה?

Featured Replies

פורסם
ללקוחות הוט זה חיסכון של 15 שקל בחודש, לא 5, מה רע?

כנראה שאחד מאיתנו לא יודע לקרוא.

כתוב שם בפירוש 15 שקל לחודש למהירויות בין 40 ל-100.

זה חיסכון של 5 שקל לעומת הוטנט.

או שאתה כאילו מצפה ממני לחזור לעשור הקודם ולהיות עם מהירות 2.5 (שתיים וחצי) מגה?

• תגובות 67
  • צפיות 19.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הם כנראה שינו מחירים ולכן הבילבול שנוצר בינינו.

עד לא מזמן היה להם לכל המהירויות עד 100 ב-5 שקל לחודש ללקוחות הוט.

לא ברור לי מהאתר שלהם אם זה עדיין המצב. אולי הם שינו.

פורסם

אתה רואה, על זה בדיוק אני מדבר. האתר שלהם נראה חובבני ברמות של באמת ילד בן 14 במקרה הטוב.

אני לא הייתי רוצה להיות לקוח של חברה כזאת, אבל אולי זה רק אני...

פורסם

גם אני לא.

במיוחד אם אפילו אין להם מחיר אטרקטיבי יותר להציע בין שלל החסרונות האחרים שלהם... FAIL.

פורסם

עד כמה שידוע לי אם רוצים להתחבר ל FAST צריך גם שיחק ועידה עם HOT (בניגוד לכל ספקית אחרת שאפשר פשוט להתחבר), משהו בחברה הזו מתנהל מאוד מוזר ואני לא הייתי עובר אליהם (וגם חברת האם שלהם ידועה בשירות גרוע).

אם אתם בהוט/בזק עדיף את 014/הוטנט/018, זה נכון ש הוטנט זולים יותר אבל אני שוקל לעזוב בגלל היחס הגרוע של הוט. כמו כן מי שרוצה טלפון בייתי כנראה יעדיף את 014 בשביל לא לשלם ל 3 חברות שונות (הטלפון של הוט נוראי ושל בזק יקר אז 014 הם האפשרות הסבירה היחידה שנשארה).

בקשר ל IBC, לפחות כרגע נראה שטריפל C הם האפשרות הכי טובה אבל נראה מה יהיה עם החברות שעוד לא הודיעו על מחיר (גולן, YOU וכו'). כמו כן כרגע לא נראה ש IBC יתחילו לפעול בזמן הקרוב, לפחות לא במקומות שקשה לפרוס תשתיות.

פורסם
כמו כן מי שרוצה טלפון בייתי כנראה יעדיף את 014 בשביל לא לשלם ל 3 חברות שונות (הטלפון של הוט נוראי ושל בזק יקר אז 014 הם האפשרות הסבירה היחידה שנשארה).

עיין פה: http://hwzone.co.il/community/threads/541926-%D7%98%D7%9C%D7%A4%D7%95%D7%9F-VOIP-%D7%91%D7%91%D7%96%D7%91-%D7%9C-%D7%94%D7%90%D7%9D-%D7%90%D7%A4%D7%A9%D7%A8%D7%99-%D7%9C%D7%94%D7%AA%D7%97%D7%91%D7%A8-%D7%91%D7%A0%D7%A4%D7%A8%D7%93-%D7%9E%D7%A1%D7%A4%D7%A7%D7%99%D7%AA-%D7%94%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98-%D7%A9%D7%9C%D7%94%D7%9D

דווקא זה טוב להפריד את החשבוניות לחברות שונות. יותר קל לעקוב ולנהל אחר החיובים.

פורסם
זה נכון ש הוטנט זולים יותר אבל אני שוקל לעזוב בגלל היחס הגרוע של הוט.

לא הבנתי מה הקשר.

לי אין בכלל הוט בבית (לא תשתית אינטרנט, לא טלוויזיה, ובטח שלא טלפון). למה שזה ימנע ממני להיות בהוטנט? שירות? איזה שירות? בחיים שלי לא הייתי צריך שירות לקוחות בספקית האינטרנט. אם היו בעיות הן תמיד היו בעיות תשתית... חוץ מ-012 בזמנו שהיו חוסמים פורטים בצורה בוטה, והייתי צריך את שירות הלקוחות שלהם - בשביל להתנתק מהם.

פורסם

הוטנט לא עשו לי בעיות, אני יכול לחשוב אולי על פעם אחת בשנתיים האחרונות שהיה לי איתם בעיה. הבעיה היא שההתנהלות של הוט בחודשים האחרונים (שבהם בערך ב 60% מהזמן לא היה טלפון, ב 30% לא היה אינטרנט ובפסח לא היה גם טלויזיה במשך יומיים וחצי) פשוט לא בא לי לתת להם אפילו שקל בחודש, בסופו של דבר לשלם להוטנט זה כמו לשלם להם...

בקשר ללעבור לבזק, אני אדבר איתם ונראה מה יש להם להציע, קשה לי להאמין שהם יוכלו אפילו לתת ל 60M...

פורסם

יש מעט מאוד אנשים שבאמת יש להם מה לעשות עם 60 מגה. אני עברתי מ-100 בהוט ל-40 בבזק ומשם ל-100 בבזק פשוט כי היה מבצע שדרוג בחינם, ואני יכול להגיד לך שלא הרגשתי שום שינוי בשום דבר לא בירידה ל-40 ולא בעליה ל-100. הכל אותו דבר.

אם בזק לא יוכלו לתת לך 100 ואתה "תאלץ" להיות עם 40, תגיד תודה. חסכו לך כסף.

פורסם

אתה באמת רוצה להגיד לי שאתה לא מרגיש את ההבדל בין 5MB בשניה ל 8-10MB בשניה (שזה בערך המהירות שיש לי ב STEAM/ORIGIN/UPLAY וטורנטים)? כי זה הבדל דיי גדול, חצי מהירות=פי 2 יותר זמן והמשחקים של היום יכולים להגיע לכמה עשרות GB...

פורסם

כן, זה מה שאני רוצה להגיד לך.

בגלישה רגילה אין שום הבדל.

בצפיה בוידאו חי (יוטיוב) אין שום הבדל.

גם בהורדות אין שום הבדל ממשי, כשאני מוריד איזה פרק חדש בסדרה שאני אוהב לא ממש אכפת לי אם הוא ירד תוך 30 שניות או תוך 50 שניות.

גם כשאני מוריד איזה סרט לא אכפת לי אם הוא יורד תוך 5 דקות או תוך 8 דקות.

כך או כך אני אמשיך לגלוש לי באינטרנט ואשכח ממנו, ואז פתאום אחרי כמה דקות יקפוץ לי פופאפ שיריד שההורדה הסתיימה, ואני אתפלא לעצמי "וואו, כבר?".

40Mb/s זה מעל ומעבר לשימושים ביתיים, גם "כבדים".

אני אגיד לך יותר מזה - מחשב ה-HTPC שלי יושב בסלון ומחובר לרשת ב-WIFI.

את ההורדות אני עושה קודם כל למחשב הראשי שלי.

בד"כ ההעתקה דרך הרשת האלחוטית בתוך הבית מהמחשב הראשי למחשב בסלון - באופן אירוני היא איטית יותר מהמהירות שבה הקובץ הגיע אליי מהאינטרנט.......

פורסם

היום דיברתי עם הנבלות.

יש לנו כרגע 15 - משלמים 40 ש"ח.

שידרגתי בבזק ל-40 מגה במבצע שדרוג חינם.

מתקשר לשדרג. הנציג אומר "בסדר, ההבדל לא גדול במחיר, רק עוד 5 שקלים"

עכשיו, אנחנו משלמים את המחיר הזה על 15 כבר הרבה זמן, מהתקופה ש-15 היה "משהו", פשוט היינו עצלנים מכדי לשנות.

ועכשיו אני שומע שאתם משלמים 30 ש"ח על 100 מגה, והחוצפן מציע לי 45 על 40 מגה בעודי משלם 40 על 15 מגה.

מה עושים?

פורסם

מה עושים?

תפסיק להיות מזוכיסט מטומטם
פורסם

תודה.

להוטנט יש מגבלת נפח של 50 ג׳יגה.

אני מחכה להוריד טיטאנפול (48 ג׳יגה)

לא מתאים, מצטער

פורסם

תגיד את זה לטרה שאני מוריד כל חודש.

עוד טיעון מפגר?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים