עבור לתוכן

מחשב+מסך טלוויזיה עד 6 אל"ש

Featured Replies

פורסם

אז ככה, המרחק צפיה יעמוד על בערך 3 מטר-2.80 אני לא סגור על כמה אינצ' אני צריך ללכת, ולכן אשמח לקבל את המלצתכם.

המסך כמובן יציג תכנים כמו כל מחשב, בין אם קריאה, כתיבה, וגיימינג קל, אז לכן חשוב שהוא יתאים לדרישות של FHD להנאה מירבית.

לכך אני מפריש אלפיים ש"ח, אפשר לחרוג עד 2500 אם יש בהחלט סיבה ראויה (שאשמח לדעת מה היא, כי אני פשוט בור ועם הארץ בתחום).

נעבור למחשב, בעקרון מחשב גיימינג שיכול לנצל היטב את הרזולוציה של המסך. לא צריך ציוד היקפי למעט מקלדת פשוטה ועכבר שעובד על כל משטח.

תפקידו של המחשב יהיה בעיקר גיימינג קל וכול מיני משחקים, והמטרה שלי שהוא יחזיק כמה שיותר זמן. מחשב בשבילי זה חתונה קתולית. ולכך אני מוכן להקציב 4 אל"ש, ואפשר לחרוג ל-5 רק במידה וזה באמת משתלם (בדומה להנ"ל אשמח להסבר). פעם אחרונה שהתעסקתי במחשבים וגיימינג הכ"מ הכי חזק היה 9800GTX, ומאז עברו הרבה מים בירדן, אז בבקשה התייחסו אלי ביד רכה, כי רמת הידע שלי בז'אנר היא די נמוכה.

אם יש פריט אחד שהחסרתי, אשמח אם תאירו אותי אליו.

פורסם

ברוך הבא לפורום, תענה בבקשה על השאלון:

1. מה התקציב המקסימאלי?

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב?

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

בקשר למסך טלוויזיה זה לא המקום, נסה להתייעץ בפורום המתאים.

פורסם
  • מחבר

אוקי, תודה רבה. האם פורום "מסכי מחשב" יתן לי מענה יותר ראוי לבקשתי בנוגע לטלוויזיה?

1)7500 אל"ש.

א. התקציב המירבי הוא 7.5 אל"ש. כאשר 2000 ש"ח למסך (עם חריגה של 500 במידה וצריך וראוי לכך), ו-4000 ש"ח למחשב עם חריגה ל-5 אל"ש אם באמת אקבל שיפור משמעותי. אז כן, עדיף לי לחסוך, אבל אם תוספת של אלף חמש מאות ש"ח תתן שיפור של אחוזים רבים, (למעלה מ-15%, נניח) אז אין בעיה לשלם את המחיר.

ב. התשובה הזו נענת למעלה.

2. השימוש יהיה בעיקר לצפיה בתכני HD, משחקים, ומעט עבודה משרדית.

א.יוטורנט נחשב?

-משחקים לדוגמא? בעיקרון כל מה שיש ב-E3 כרגע. הדגש העקרי הוא באטלפילד 4 ו-WATCHDOGS.

-הרזולוציה המקסימלית כרגע לא ידוע לי כי עדיין יש את כל העניין הזה של המסך טלוויזיה, אך מן הסתם יהיה מדובר ברזולוצית FHD

-ההגדרות הגרפיות שלהן הוא מיועד הן גבוהות. כמובן שתמיד אפשר לשחק עם זה, אבל הדגש הכי הכי חשוב, זו רזולוציה גבוהה שתואמת את המסך.

3. ציוד היקפי רצוי- מקלדת פשוטה ואל חוטית, עכבר אשר עובד בכל משטח ואל חוטי (תקציב זה בנפרד עד 300 ש"ח לעכבר), וכמובן המוניטור המדובר.

4. צריך הכל מהכל.

5. די חשוב, אך לא מדובר בגיימברייקר. אם זה בא על חשבון הקירור, אז אלך ברמה כזו, 4. המחשב ימצא במרחק של כמעט שלושה מטרים ממני, ככה שהרעש לא כזה יפריע.

6. בכלל לא.

7.לא אופיס ולא מערכת הפעלה (אלא אם כן זה מגיע בחינם), קיימת העדפה להרכבת המחשב בחנות, אך לא הכרחי.

8. אין העדפה, מה שהכי זול והכי משתלם, ככה יותר טוב. העדיפות לחנויות היא באיזור רחובות-נס ציונה-ראשל"צ.

9. סוף יוני.

10. לא שידוע לי

11. אני מאמין שהמערכת הזו בהחלט תשודרג בהמשך.

פורסם

אתה מחפש טלוויזיה או מסך מחשב?

פורסם
  • מחבר

מסך טלוויזיה שישמש עבורי כמוניטור עבור המחשב.

נערך על-ידי dukeduki

פורסם
  • מחבר

אשמח לקצת יחס. תודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים