פורסם 2004 במרץ 721 שנים יש לי XP ולא יודע מה קרה אבל משום מה התחילו להופיע לי פואפים גם כאשר הדפדפן סגור. השתשתי בכמה תוכנות של אנטי פופאפ אבל זה לא עזר. אני עושה סריקה כל כמה זמן בעזרת SPYBOT אבל גם הוא לא מצליח להפטר מהם. בבקשהב אני צריך עזרה אני כבר מיואש ???תודה מראש L.A
פורסם 2004 במרץ 721 שנים לפי דעתי זה המסנג'ריש פריצה במסנג'ר שנותנת לספאמרים לשלוח אלייך ספאם בלי רשותךדיווחו למיקרוזיפט על הפגם והם אמרו שזה לא פגם..........זה פיצ'ר!!
פורסם 2004 במרץ 721 שנים יש פריצה במסנג'ר שנותנת לספאמרים לשלוח אלייך ספאם בלי רשותך דיווחו למיקרוזיפט על הפגם והם אמרו שזה לא פגם..........זה פיצ'ר!! מיקרוסופט הקרועים האלה
פורסם 2004 במרץ 721 שנים חחח עוד דרך לא לטפל בבעיותזה כמו שלאבא שלי אין כוח לתקן איזה באג בתוכנה אז הוא אומר זאת לא בעית תוכנה זאת בעיית חומרהבקיצור זון אלארם יגן עלייך מפני פופאפים לא רצויים ובכלל כדאי שתעשה את כל הדברים שאמרתי לך לעשות
פורסם 2004 במרץ 721 שנים בעיקרון fire wall מונע את הפירסומות של המסנג'ר אולם הינך יכול לסגור את השירות שלו ב services.mscגש לשירות שלו והפסק אותו.
פורסם 2004 במרץ 721 שנים מחבר הייתה לי כבר בעייה דומה ובגללה העפתי את המסנג'ר ע"י עזרה פה מאשים. זה הפסיק לכמה זמן אכשיו שוב הופיע.טוב אני ינסה את התוכנות שהזכרתם נראה אם זה יעזור.
פורסם 2004 במרץ 921 שנים טעות.ה-Service שנקרא Messenger אינו קשור לתוכנה Windows Messenger או MSN Messenger.התוכנה כמו שאתם יודעים, היא תוכנת הודעות מיידיות בין אנשים לפי רשימות קשר. כמו אייסיקיו למשל.ה-Service הוא שירות שמאפשר שליחת הודעות בין מחשב למחשב ברשת, ללא תלות בתוכנה, אלא פשוט בעזרת הווינדוס.אין קשר בין התוכנה לשירות.ולמי שרוצה לקרוא על זה, שייכנס לStart >> Settings >> Control Panel >> Administrative Tools >> Servicesושם שיצביע על השירות Messenger ויקרא בצד על הפירוט שלו.כתוב שם בבירור:This service is not related to Windows Messenger.לא נמאס כבר לדבר על אותו הנושא שוב ושוב ושוב?זה לא משעמם אתכם כבר קצת?...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.