עבור לתוכן

התייעצות לקניית תנור משולב גז עד 2000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

שלום חברים

בוא נתחיל מזה שאני לא מבין כלום בתחום הזה.

אני מחפש לעשות הפתעה ליום ההולדת של אמא שלי ולקנות לה תנור משולב גז.

הבעיה היא שאני לא מכיר את המותגים בתחום ולא יודע מה כן נחשב טוב ומה לא.

ואני בטח לא רוצה ללכת לרשתות הגדולות האלה עם אפס מידע כי ישדדו אותי לאור יום.

תודה על העזרה

פורסם

לא הייתי קונה גז חשמלי מבלי לבדוק אם היא מעוניינת כי זה ממש שונה מכיריים רגילות, ואני למשל לא מסוגל להשתמש בדבר כזה כי זה ממש לא נוח לי. תנסה לגשש ולראות אם זה משהו שמעניין אותה כי יש לזה גם יתרונות, למשל - ניקוי קל, לא צריך בלוני גז, בטיחותי יותר. יש גם חסרונות כמו מחיר, מעבר לא קל בין גז לחשמל מבחינת הסתגלות, אם יש הפסקת חשמל אי אפשר לבשל, ולא בדקתי אבל קשה לי להאמין שזה חסכוני יותר מגז.

לגבי מחיר ודגם, אין לי ניסיון וקשה לי להאמין שהמלצה ממישהו אחד בפורום תנעל אותך על דגם מסויים. כנס לזאפ ותחפש תנור עם ביקורות טובות, ותנסה גם למצוא ביקורות מחו"ל במידה ומדובר בחברה בינלאומית.

בהצלחה(:

פורסם
  • מחבר
לא הייתי קונה גז חשמלי מבלי לבדוק אם היא מעוניינת כי זה ממש שונה מכיריים רגילות, ואני למשל לא מסוגל להשתמש בדבר כזה כי זה ממש לא נוח לי. תנסה לגשש ולראות אם זה משהו שמעניין אותה כי יש לזה גם יתרונות, למשל - ניקוי קל, לא צריך בלוני גז, בטיחותי יותר. יש גם חסרונות כמו מחיר, מעבר לא קל בין גז לחשמל מבחינת הסתגלות, אם יש הפסקת חשמל אי אפשר לבשל, ולא בדקתי אבל קשה לי להאמין שזה חסכוני יותר מגז.

לגבי מחיר ודגם, אין לי ניסיון וקשה לי להאמין שהמלצה ממישהו אחד בפורום תנעל אותך על דגם מסויים. כנס לזאפ ותחפש תנור עם ביקורות טובות, ותנסה גם למצוא ביקורות מחו"ל במידה ומדובר בחברה בינלאומית.

בהצלחה(:

ניסיתי ללכת לחנות מוצרי חשמל וקרה בדיוק מה שחשבתי, המוכר התחיל לדבר איתי במושגים שבחיים לא שמעתי עליהם, ולא רציתי להראות שאני לא מבין כי אז דופקים אותך עוד יותר, קיצר נראה לי אני פשוט אקנה אחד Made In Germany וזהו, הכי בטוח נראה לי.

פורסם

תנור כנל מחייב חיבור תלת פזי וסירים עם תחתית שונה שהם יותר כבדים

פורסם
  • מחבר

תנור כנל מחייב חיבור תלת פזי וסירים עם תחתית שונה שהם יותר כבדים

לא משנה וויתרתי על הרעיון של כיריים חשמליות, אני אשאר עם גז רגיל וזהו.

פורסם

עדיין ממליץ לך לקרוא ביקורות בזאפ, ואז ללכת לראות את הדגם שבחרת בעיניים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים