עבור לתוכן

התייעצות לגבי ספק אינטרנט

Featured Replies

פורסם

אני בתשתית של בזק עם מהירות TOP 100.

יש לי כרגע חשבון ב-014 ובהוטנט. עם 014 היו לי בעיות DNS. כרגע נראה לי שהוטנט עובד יותר טוב.

עדיין גם בהוטנט היו בעיות בסנכרון השעון במחשבים שלי אז אני כרגע משתמשת בשרתי ה-DNS של גוגל וזה פתר את הבעיה.

השאלה שלי, עם מי כדאי להישאר, עם הוטנט או עם 014?

קשה מאוד להתנתק מ-014, אחרי שרציתי להתנתק מהם בפעם האחרונה הם הורידו לי את המחיר ל-30 ש"ח ושכנעו אותי להישאר אבל אם יש איתם בעיות אז לא שווה להישאר איתם. בכל מקרה הם מאוד מקשים עליי להתנתק מהם אבל אם נראה לכם שעדיף להישאר עם הוטנט, אז אני אעזוב את 014.

מה דעתכם? מי עדיפה מבין השתיים? תודה מראש לעוזרים.

פורסם

הכל אותו דבר.

מי שנותנת הצעה זולה יותר עדיפה.

פורסם

אני לא בטוח לגבי האתר הזה, "נתק". שים לב מה כתוב שם באותיות הקטנות:

אני מאשר לאתר להעביר את פרטיי לצדדים שלישיים לצרכים מסחריים, וכן מאשר כי פרטיי ישמשו לדיוור ישיר.

מכיוון שהפרטים שאתה צריך למלא כוללים גם את השם המלא שלך, גם את תעודת הזהות שלך, גם את הכתובת שלך, גם את מספר הטלפון שלך וגם 4 ספרות אחרונות של אמצעי תשלום, הרי שמי שמחזיק בנתונים האלו יודע עליך הרבה מאד. בניגוד לחברה שאתה מתקשר מולה באופן ישיר שאמורה לשמור על הפרטים שלך חסויים (כמו ספק אינטרנט), כאן כתוב במפורש שהפרטים שלך יועברו (יימכרו) ל"צדדים שלישיים" ("מי שמוכן לשלם עבורם"). במקרה הטוב רק ישלחו מכתבי פירסום לבית ויציקו לך בטלפון, במקרה הרע יכולים לבצע עיסקאות בשמך או לשלוח אליך אנשים לבית (כן, אני יודע שזה נשמע קיצוני ופרנואידי, אבל זה עדיין אפשרי בהחלט).

בקשר לספק האינטרנט - אני עברתי מבזק בינלאומי (014) ל HOTnet לפני כמה ימים ובינתיים לא ראיתי הבדל כלשהו. הסיבה שעברתי - בבזק בינלאומי לא היו מוכנים לתת לי אינטרנט של 12Mbps בפחות מ 29.90 לחודש בעוד שב HOTnet המחיר הוא 20 ש"ח לחודש גם עבור 100Mbps. בנוסף אני זוכר לבזק בינלאומי "חסד נעורים" - בשנה האחרונה הייתי צריך לשלם להם גם 3 ש"ח לחודש על שיחות לחו"ל (ואני לא מתקשר לחו"ל) בשביל שאני אקבל אינטרנט של 12Mbps ב-30 ש"ח לחודש, ולפני כשנתיים בערך הם האטו לי את מהירות האינטרנט ובכדי לקבל אינטרנט "נורמלי" הם דרשו שאני אעשה חבילת גיימר. אני מקווה שלא יהיו בעיות דומות עם HOTnet.

אגב, מבזק בינלאומי התנתקתי ע"י שליחת פקס למספר 03-9285014 שמופיע באתר שלהם.

פורסם

לפחות הם כותבים את זה במפורש באתר ... שלא תחשוב שכל החברות אינטרנט / סלולר לא מוכרים את ה״פרטים״ לחברות צד שלישי כי הם גם עושים את זה ללא ידיעתך ... אין שום הוכחה ממשית שזה קורה אבל כולנו יודעים שזה ככה ... אני השתמשתי באתר נתק כי אין בהישג ידי פקס מקווה שאפשר לסמוך על המצפון שלהם ...

פורסם

אני כבר יותר משנה בנטויזין אחרי שעזבתי את בזק בינלאומי בגלל שדרשו ממני מחיר משמעותית יותר גבוה ממה שיש לי בנטויזיון.

היו לי פינגים טיפה יותר טובים בבזב"ל אבל גם מה שיש לי עכשיו בנטיויזין אני די מרוצה (75 מילי שניות בממוצע בבאטלפילד לשרתים גרמניים)

הלך לי די פשוט הניתוק מבזב"ל - בשיחה עם נציגת שרות לקוחות ביקשתי שיעבירו אותי לשימור לקוחות ושם כבר עשו לי ניתוק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים