עבור לתוכן

קניה קבוצתית| CRUCIAL SSD MX-100

Featured Replies

פורסם

500GB אם תהיה הנחה יפה.

• תגובות 47
  • צפיות 33.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

256 תלויי בהנחה.

פורסם

אני רוצה 2 של 512GB במידה ותהיה הנחה יפה

פורסם

256GB

אולי 512 תלוי במחיר.

פורסם

256GB בשבילי

בהצלחה !!

פורסם

256GB, אם תהיה הנחה ראויה.

פורסם
  • מחבר

התחלתי עם הפניות ובסופו של דבר, אם זה ייצא לפועל אז יהיה רק מIQPCׁ.

כרגע סימן שאלה זה מספר היחידות שזה יקבע את המחיר.

יש הרבה עם ספק ולא הייתי אומר שאנחנו הרבה.

אז מי שבא ואומר אם המחיר יהיה כך או כך מבחינתי זה לא עוזר.

פורסם

מעוניין ב 512GB אם המחיר יתאים

פורסם

אם נוכל לתקתק עניינים בקרוב, בוודאות אקנה. אך אם מדובר בהנחה של 50 ש"ח למעשה, זה לא ממש עוזר לי מפני שבIQPC המשלוחים עולים 45 ש"ח לבניגוד לPLONTER. נכון?

פורסם

סבבה, אתה צודק, אבל ככה זה עובד..

תקבע דד-ליין, כשמגיע הדד ליין תבקש הצעה סופית מהחנות/חנויות (כשיש לך את מס' המתעניינים הסופי פחות או יותר)

תפרסם פה מה ההצעה הכי טובה ומה היא כוללת (אריזת retail \ משלוח \ זמן הספקה משוער \ איך המכירה תתבצע בפועל \ דרכי תשלום)

כל אחד אח"כ מחליט אם הוא הולך על זה או לא - אם יש אותה כמות אנשים כמו בצפי או יותר- הולכים על זה.

אם חלק מהאנשים מתחרטים ויש פחות אנשים מהצפי לחנות יש את הזכות לרדת מהעניין והמכירה "נפלה".

לדעתי זו הדרך לפעול..

** אפשר אולי לבקש מההנהלה לפרסם את המכירה בעמוד הראשי כדי לקבל עוד קצת חשיפה, כמו שכבר היה בעבר **

ובלי קשר, כל הכבוד על ההשקעה!!:xyxthumbs:

פורסם

אם נוכל לתקתק עניינים בקרוב, בוודאות אקנה. אך אם מדובר בהנחה של 50 ש"ח למעשה, זה לא ממש עוזר לי מפני שבIQPC המשלוחים עולים 45 ש"ח לבניגוד לPLONTER. נכון?

אצל Plonter זה גם עולה רק תלוי במשלוח
שאלה

כמה עולה משלוח ?

תשובה

בפלונטר תוכלו לבחור בין משלוח בדואר רשום (מבוטח) ובין שליח. דואר רשום עולה 15 שקלים ומשלוח עולה 45 שקלים. המחיר הוא מחיר גלובאלי כלומר גם אם הזמנתם פריט אחד או מחשב עם מדפסת, סורק ושני מסכים תשלמו בדיוק את מחיר המשלוח הנקוב. סייג אחד הוא שאיננו מוכנים לשלוח מחשב או מסך גדול בדואר מפאת היחס של הדואר לחבילות. זכרו גם שהדואר איטי יותר ואין לנו שליטה בחבילה לאחר שיצאה מאיתנו. בתקופות של חגים או חופשים הדואר עובד לאט יותר מימים רגילים.

אישית אני מעדיף תמיד את TMS כי המשלוח עם שליח חינם וגם במקרה של תקלה במשך תקופת האחריות האיסוף והמשלוח גם חינם וצריך לקחת את זה בחשבון לדעתי רק חבל שבכלל אין להם את הMX110 , בכל מקרה שכל אחד ייקנה איפה שטוב לו.

פורסם
התחלתי עם הפניות ובסופו של דבר, אם זה ייצא לפועל אז יהיה רק מIQPCׁ. כרגע סימן שאלה זה מספר היחידות שזה יקבע את המחיר. יש הרבה עם ספק ולא הייתי אומר שאנחנו הרבה. אז מי שבא ואומר אם המחיר יהיה כך או כך מבחינתי זה לא עוזר.

ראשית כל, תודה לך על כך שאתה מנסה לארגן קנייה קבוצתית.

אני לא רואה איפה ההגיון בלהתחייב לקנייה כאשר אני לא יודע מה המחיר. זה לא רק לא הגיוני בעליל אלא גם מגוחך.

נראה לי יותר הגיוני לבקש טווח מחירים. לדוגמא-

10 יחידות: מחיר X,

20 יחידות: מחיר Y

30 יחידות: מחיר Z

תודה וערב טוב.

פורסם

קודם כל, בודקים מה ההיענות. אם יש 100 תגובות ל"אני רוצה 256GB" הרי שיודעים אנו את סדר הגודל. בדיוק בשביל כך יש את הכותרת שמכריזה "סקר מקדים"

פורסם

אני רק רוצה לציין שכנראה אני כבר לא אשתתף בקנייה הזו (אז אם אתם צריכים אנשים שבוודאות ישתתפו, אני לא אהיה ברשימה הזו).

אני עדיין במצב של "אולי".

פורסם
  • מחבר

אני אכין רשימה חדשה ברגע שתיהיה הצעה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים