עבור לתוכן

סמארטפון לקמצנים

Featured Replies

פורסם

מוטו g מגיע בכמה גרסאות:

גלובל ‏gsm, דגם xt1032, שזו האירופית והנמכרת בארץ. ניתן לצרוב רום בריטי או גרמני עם עברית מלאה לכל מכשיר מדגם זה, גם אם נקנה במקום אחר. בכל מקרה תוכל לכתוב ולקרוא בעברית.

במקרה שהמכשיר מגיע עם אנדרואיד 4.4.2 , לא ניתן לצרוב אא"כ משנמכים ל4.3 עם עברית מה שמצריך את פתיחת הבוטלואדר וממילא מבטל את האחריות, ואז משדרגים דרך ota.

גרסת ‏‎ us‏. לא זוכר את הדגם המדוייק. לא מתאימה לתדרים בארץ.

גרסת גוגל פליי. בעבר היה ניתן לבחור בפליי סטור האם אתה מעוניין בגרסה הגלובלית או האמריקאית, כרגע לא ניתן לקנות אלא רק את האמריקאי, שפחות מתאים לארץ, למעט העובדה שהוא מגיע עם עברית מלאה.

הגרסה של מוטורולה כמעט לא שונתה מהאנדרואיד הנקי, למעט תוספת אפליקציה לרדיו ‏‎ fm, ואי זמינות כל השפות. היות וקבצי השפות נמחקו לגמרי, more local לא תחשוף את העברית, אלא תועיל אך ורק להגדרת עברית ביישומים שקיימת בהם עברית בפני עצמה, כגון ישומי גוגל.

בכל מקרה, אם בכל זאת תרצה more local, תצטרך להתקינה דרך adb‏ עם ההרשאות המתאימות, או עם רוט.

עצה אחרונה: בימים אלו מתחיל להימכר הדגן החדש של מוטו ‏G‏, עם ‏LTE‏, ואפשרות הרחבה עם כרטיס זיכרון. תמתין מעט, כי ככל הנראה מחירו של הדגם הרגיל ירד.

• תגובות 46
  • צפיות 12.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רק נקודה אחת שלא נאמרה במפורש:

אם תרכוש את המכשיר מAmazon המכשיר מגיע עם אנגלית וללא אפשרות התקנה בעברית.

בקיצור, תרכוש בארץ

פורסם

ממש לא נכון. אם קונים את הדגם הגלובלי הוא מגיע ללא עברית, אך ניתן להתקין.

תקרא את ההודעה הקודמת.

פורסם

איך מתקינים עברית בלי לפגום באחריות?

פורסם

המקרה בו ניתן לצרוב רום הכולל עברית ללא הסרת האחריות, הוא ככל הנראה צריבה דרך adb או fastboot (תלוי בסוג הסטוק), שאפשרית בלי פתיחת הבוטלואדר רק כאשר המכשיר מגיע עם אנדרואיד 4.3, והנך מנסה לצרוב רום 4.4.2. שכן צריבת רום בגרסה הקיימת או שנמוך הנם בלתי אפשריים ללא הסרת האחריות.

קיימות דרכים נוספות, אך הן כוללות הסרת האחריות.

פורסם

קיבלתי היום את ה MOTO G שלי, שילמתי 1115 ל-GOMOBILE ומשום מה קיבלתי את הדגם XT1033 , זה DUAL SIM לא?

בכל מקרה, המכשיר היה כבר מעודכן ל-KITKAT, כמובן שאפשר לכתוב בעברית אחרי הגדרה קצרה וסה"כ הכל עובד חלק בינתיים, די שמח שלא השקעתי כסף נוסף על קשקושים שיווקיים כאלה ואחרים.

[h=1][/h]

פורסם

עריכה, תתחדש, כמו לרכוש נקסטס בזול :)

פורסם

אני רק רוצה לשים פה את זה

..

וכן, השיאומי ירד לאזור האלף שקל.

פורסם

ה L70 נחות מהרבה בחינות מ moto G

1. מעבד snapdragon 200 לעומת 400 של מוטורולה שההבדל המהותי זה בכרטיס מסך

2. רזולוצית מסך יותר גבוהה ב moto G

3. moto G כולל 16GB אחסון תמורת עלות קטנה בL70 רק 4GB של שטח אחסון

פורסם

לאמא שלי הנקסוס עושה בעיות.

המסך מאוד לא בהיר.

הסוללה נגמרת מהר ולמכשיר יש קשיים בטעינה.

מאוד מתחמם.

עדין ביותר, נפל נפילה קטנה שגרמה לסדק וחוסר תפקוד מוחלט של זיהוי המגע

והמכשיר מתחרפן לה מדי פעם.

והיא דווקא לא מורידה אפליקציות סדרתית והמכשיר מוגן יחסית מבחינת סייבר

פורסם

לדעתי הנקסוס 4 הוא מכשיר Overrated.

הקסם שלו היה בכך שבהתחלה הוא נמכר ב"גרושים" יחסית למכשיר All Arounder לא רע ובעל SoC חזקה. כיום (וכבר זמן מה) המחיר שלו לא משתלם במיוחד - ובעצם אין איזשהי סיבה מיוחדת לקנות אותו מאחר ופרט לכוח העיבוד הנחמד שלו - הוא די מעפן.

פורסם

מסכים. היה נחמד מאוד לזמנו, והפך ללא רלוונטי במיוחד עם המחיר כעת. הוזל ב 100-150 שח בשנה פלוס האחרונה, זה הכל.

פורסם
לאמא שלי הנקסוס עושה בעיות.

המסך מאוד לא בהיר.

הסוללה נגמרת מהר ולמכשיר יש קשיים בטעינה.

מאוד מתחמם.

עדין ביותר, נפל נפילה קטנה שגרמה לסדק וחוסר תפקוד מוחלט של זיהוי המגע

והמכשיר מתחרפן לה מדי פעם.

והיא דווקא לא מורידה אפליקציות סדרתית והמכשיר מוגן יחסית מבחינת סייבר

הטענות שלך לא עולות בקנה אחד עם הניסיון שלי. המסך בהיר בהחלט (אולי לא מספיק במצב אוטומטי. ממליץ על אפליקציות שנותנות לשלוט על כך).

הסוללה אכן לא מהחזקות אבל בשימוש בינוני מספיק ליום שלם. על אילו קשיים בטעינה אתה מדבר?

לא הרגשתי שמתחמם, לא יותר ממכשירים אחרים.

המכשיר מתחרפן? בעית תוכנה. עם אנדרואיד נקי, הבעיה אצלכם בלבד.

פורסם

אין עליו שום ROM צד ג'..

הסוללה אצל אמא שלי מחזיקה בלחץ כמה שעות.

הטעינה איטית עד לא משפיעה, לפעמים המכשיר יירד באחוזים תוך כדי טעינה (וברכב אם חס וחלילה הבלוטוס פועל לדיבורית המכשיר בכלל יזלול, שלא לדבר על וויז)

המכשיר נעשה חם מאוד למגע תוך כדי טעינה, בעיקר בטעינה אלחוטית ברכב (שילוב של הטעינה + אור שמש מהשמשה)

זה ברור שמשהו דפוק במכשיר הספציפי, אבל אמא שלי לא היחידה בחברה שחווה בעיות (אצלם החליפו לכולם לנקסוסים מטעמי אבטחה בעיקר)

פורסם

טוב, אז כנראה יש בעיה חומרתית עם שקע הטעינה \ סוללה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים