עבור לתוכן

סמארטפון אמין לאישה מבוגרת תקציב 1000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

הי,

מעוניינת לרכוש סמארטפון אמין ועמיד עבור אמא שלי.

התקציב - 1000 ש"ח.

ישמש אותה לקריאת מיילים, צילום, SMS, גלישה באינטרנט.

חייב להיות ידידותי למשתמש, רצוי עם פונטים גדולים או לפחות עם אפשרות להגדלתם.

קיבלתי מספר המלצות על LG אבל לא על דגם ספציפי.

אשמח להמלצות, רצוי מכאלה שרכשו עבור הוריהם.

תודה מראש לכל המגיבים!

F

פורסם

היי,יש לי WINDOWS PHONE. ברוב המקרים לא הייתי ממלץ עליו אבל במקרה שלך דווקא נשמע מתאים.

מאוד פשוט לתפעול גם יחסית לאייפון יש דגמים טובים וזולים יחסית, המצלמות ברוב הדגמים מוצלחות (יחסית למחיר)

לא יודע על אופציה להגדלת פונטים אבל עונה על כל הדרישות האחרות

באופן אישי דאגתי לאבא שלי לאייפון אבל הוא היה מפתח תוכנה אז יכול להיות הוא לא דוגמה.

פורסם

moto G, רצוי גרסת google edition

ולגבי פונטים. אם הלאנצ'ר הקיים לא יתאים, תמיד תוכל להתקין לאנצ'ר אחר שמתאים. קיימים עשרות.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

מה לגבי המיני של סמסונג? ה-3 מיני עולה לדעתי בסביבות 1,000 ושמעתי שהוא נוח ואמין.

פורסם

כמו זה שמעלי אמר בשבילה יתאים אחד ממכשירי LUMIA עם WP

פונט גדול ...קל לשימוש

פורסם

קודם עדיף שתסגר על מערכת הפעלה אנדרואיד או WP ואולי גם אייפון 4. וגם גודל מסך רצוי (אפילו בערך).

פורסם

nokia 625 מערכת ה windows 8.1 מאוד טובה ונוחה לשימוש בד''כ לא ממליצים עליה בגלל "מחסור" באפליקציות אבל לשימוש שרשמת מאוד מתאים

אפשרות נוספת זה MOTO G עם לאנצ'ר שהופך את הטלפון למאוד דומה ל windows 8.1 :)

פורסם

ווינדוס פון יכלה להיות המערכת האולטימטיבית במקרה זה, אך לצערי לא הייתי בוחר בה במקומך.

חסרונות:

‏1. חוסר אפשרות מספיקה להתאמה אישית.

‏2. בעיות הנדסת אנוש, ז.א, ישנה התחושה שדברים לא נמצאים היכן שהם צריכים להיות. לפעמים צריך לחטט בהגדרות כדי להגיע למשהו מסויים.

‏3. לעיתים נדירות יכולות להיות תקלות מוזרות. (טלפון מת, כפתור מפסיק לעבוד).

עם כל זה, אם תחליט ללכת בכל זאת כל ‏WP‏ קח את הלומיה 520. עובד מעולה, אין צורך ביותר מזה. ובנוסף, תקבל איכות בניה שלא נמצאת בשום מכשיר ברמה הזו.

- - - תגובה אוחדה: - - -

מוטו ‏G‏ מכשיר מעולה, אך המסך לא מספיק גדול לחלק מהאנשים.

פורסם

אהבתי את 3 שנכון לכל טלפון. אף טלפון לא חף מבעיות. אולי רק הנוקיה של פעם:)

פורסם
ווינדוס פון יכלה להיות המערכת האולטימטיבית במקרה זה, אך לצערי לא הייתי בוחר בה במקומך.

חסרונות:

‏1. חוסר אפשרות מספיקה להתאמה אישית.

‏2. בעיות הנדסת אנוש, ז.א, ישנה התחושה שדברים לא נמצאים היכן שהם צריכים להיות. לפעמים צריך לחטט בהגדרות כדי להגיע למשהו מסויים.

‏3. לעיתים נדירות יכולות להיות תקלות מוזרות. (טלפון מת, כפתור מפסיק לעבוד).

עם כל זה, אם תחליט ללכת בכל זאת כל ‏WP‏ קח את הלומיה 520. עובד מעולה, אין צורך ביותר מזה. ובנוסף, תקבל איכות בניה שלא נמצאת בשום מכשיר ברמה הזו.

- - - תגובה אוחדה: - - -

מוטו ‏G‏ מכשיר מעולה, אך המסך לא מספיק גדול לחלק מהאנשים.

מצטער, לא מסכים עם סעיף מספר 1. אתה צריך לחשוב למי זה מיועד. אם זה בחור צעיר שנהנה להחליף רומים כל שני וחמישי היית צודק. מה שצריך מופיע בהודעה הראשונה. גישה טובה לשימושים הבסיסיים וזה WP8 עושה מצויין. כמו שאמרתי בדרך כלל לא הייתי ממליץ על WP8 אבל למקרה הזה זה קלאסי. ובמקרה הוא גם זול יחסית.

פורסם

בנוגע למה שהעירו על התקלות, אני מתכוון לתקלות ספציפיות ללומיות. אמנם הן לא תדירות, אך שנים מידידי חוו אותן. זה הרבה יותר ממה שאני רגיל מנוקיה, וגם מהמוטו ‏g‏.

בנוגע לאי ההסכמה אודות החוסר בהתאמה אישית, אבהיר את עצמי.

לא כל כך נכון "יש גישה לכל השימושים וזה מספיק". מדוע? מפני שהמבוקש בטלפון למבוגרים הוא הנוחות והפשטות.

איך יוצרים פשטות? באנדרואיד הדבר קל. מגדילים פונט, אפשר להוריד לאונצ'ר עם סמלים גדולים וברורים, ולמקם את האפליקציות בצורה ברורה על מסך הבית, עם שמות ברורים לתיקיות, להוריד חייגן פשוט וגדול, וכן הלאה.

אין הכוונה שהמבוגר יתקין פריימוורק... אלא שיהיה ניתן להתאים עבורו את המכשיר.

ב ‏WP‏ אתה מקבל את הטלפון ‏as is‏, ללא שום אפשרות להתאמה. הכל יותר מידי פשוט. אם שמת יותר מידי אריחים - כל המסך בלגן. לא שמת? לך תחפש אותן כל פעם בתפריט מבוסס א' ב'.

ובנוסף, כאשר המבוגר - כן - ירצה לחפש משהו יותר משמעותי מלהתקשר, הוא עלול להיאבד בסבך ההגדרות הלא הגיוניות.

בנוסף, ליתרון הגלובליזציה יש משמעות גם כאן. נניח שהמבוגר שלנו לא ממש בור, והוא רוצה להוריד אפליקציה מסויימת מפורסמת. עדיף שימצא אותה מיד, ולא שיצטרך לחפש תחליפים לא קיימים ב ‏WP‏.

נערך על-ידי nachum37

פורסם

דווקא עכשיו אני משוכנע ש WP8 יתאים יותר. כל אחת מהתוכנות המותקנות יכולה להופיע על המסך הראשי באחד מ 3 גדלים. הראשון דיי מקביל למה שיש בכל שאר הסמארטפונים, השני פי 4 מזה (עדיין בצורת קוביה) והשלישי גדול פי 2 מהשני בצורת מלבן. כל אחת מהתוכנות מציגה מידע לפי גודל החלון שקיבלה. דווקא למבוגרים ניתן לדאוג לזה ש5-10 תוכניות שהם משתמשים בהם יופיעו בענק וכל השאר ימשיכו להיות קיימים ברשימה אבל לא יפריעו להם. כל אחד מהחלונות (המכונים TILES) ניתן להזזה לאן שתרצה, בניגוד למה שטענת שמקבלים את הטלפון AS IS. עדיין לא נתקלתי בבעיה עם תוכנה או תכונה שאני לא רוצה למעט שתיים. 1. לא ניתן להקליט שיחות (חסום בכוונה על ידי מערכת ההפעלה, יש תוכניות שעשו זאת עד גרסה 7.8) 2.WAZE עובד בצורה שהופכת את המכשיר לתנור קטן.

* דרך אגב, לי אין לומיה יש לי SAMSUNG ATIV

נערך על-ידי yigael_o

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים