עבור לתוכן

חבילה שנשלחה בדואר הגיעה מפורקת - מה עושים?

Featured Replies

פורסם

קיבלתי חבילה שנשלחה אלי מחו"ל בדואר - החבילה מהדיון הזה. כשאספתי את החבילה, האריזה היתה מכוסחת למדי, ונראה כאילו היא התפרקה והודבקה מחדש (בארץ, שכן ההדבקה נעשתה עם נייר דבק עם סמלים של הדואר). הפריט העיקרי בחבילה הגיע, אך מבין הפריטים הנלווים אליו חסרים בערך חצי. מה עושים במקרה כזה?

רצוי לציין שהמוכר ששלח את החבילה, אליו כבר פניתי, מקבל אחריות על החוסרים אף שהוא טוען שהם אבדו במשלוח, אבל גם אם הוא ישלח לי חבילה נוספת, לא רק שאצטרך שוב לחכות חודש אלא שאצטרך לשלם שוב מע"מ אותו כבר שילמתי, שכן שילמתי עבור כל התוכן המוצהר של החבילה הקיימת לרבות החוסרים.

פורסם

מה כבר אפשר לעשות? או לבקש החזר כספי באופן יחסי לפריטים החסרים, או לבקש שליחה חוזרת.

פורסם
  • מחבר

החזר כספי יחסי לא יעזור לי כי גם מה שהגיע אינו שמיש בלי הפריטים הנלווים, ולקנות אותם מחדש ובנפרד יעלה לי הרבה יותר. עם שליחה חוזרת כבר אמרתי מה הבעיה...

פורסם

להעמיד את כולם מול כיתת יורים?

פורסם
  • מחבר

עד כמה שהייתי שמח לעשות זאת, אני מחפש פתרון מעשי יותר.

פורסם

במקרה שכזה השולח הוא זה שיש בכוחו לדרוש פיצוי על הפגיעה בחבילה היות והוא זה ששילם על השירות.

מבחינת המכס, נסה לפנות אליהם עם כל המסמכים שאתה יכול למצוא ולנסות לקבל החזר/פטור על מה שיגיע במשלוח השני, לך תדע אולי זה יעזור.

אין ממש אופציה אחרת חוץ מלבקש ממנו שישלח את מה שחסר ולהתנחם בזה שהדברים האלה -יחסית- נדירים.

פורסם
  • מחבר

זה לא ממש מנחם את מי שזה קורה לו...

טוב, נחזור מחר לסניף הדואר\מכס ונמשיך משם.

פורסם
  • מחבר

כן בוודאי.

פורסם

אאל"ט יש ביטוח עד מאה דולר. השאלה האם הם ינסו להטיל את האשמה על dhl

פורסם
  • מחבר

או על השולח, בטענה (שאינה שגוייה לחלוטין, על פניו) שהחבילה לא נארזה כראוי.

למיטב ידיעתי, השולח כבר ארז לי חבילה חדשה עם הפריטים החסרים ופתח בהליכים מול DHL.

פורסם

מה שיפה בדואר רשום כדי לאסוף את החבילה חובה חתימה ... במצב הזה עם יש חשד הכי קטן שהחבילה נפתחה/נפגעה במהלך המשלוח צריך לתעד ולצלם ישר לפני שחותמים + לעשות unboxing עם תיעוד בסניף דואר למוכר

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא שלא היה לי איך לארוז מחדש את הדברים שהיו בחבילה, בעיקר בהתחשב במצב האריזה. אם באמת הייתי שופך את כל התכולה בסניף הדואר הייתי נותר עם ערימת דברים שאין לי איך לקחת הביתה.

פורסם

לפעם הבאה ... ( בתקווה שלא תהיה )

פורסם
  • מחבר

טוב, בינתיים יש לי עוד משהו לריב לגביו עם המוכר, שכר אחד הפריטים שכן הגיעו כלל לא מתאים לייעודו ולשאר הפריטים בחבילה, למרות שהמוכר טוען בתוקף שכן.

oh well.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים