פורסם 2014 במאי 2111 שנים קיבלתי חבילה שנשלחה אלי מחו"ל בדואר - החבילה מהדיון הזה. כשאספתי את החבילה, האריזה היתה מכוסחת למדי, ונראה כאילו היא התפרקה והודבקה מחדש (בארץ, שכן ההדבקה נעשתה עם נייר דבק עם סמלים של הדואר). הפריט העיקרי בחבילה הגיע, אך מבין הפריטים הנלווים אליו חסרים בערך חצי. מה עושים במקרה כזה?רצוי לציין שהמוכר ששלח את החבילה, אליו כבר פניתי, מקבל אחריות על החוסרים אף שהוא טוען שהם אבדו במשלוח, אבל גם אם הוא ישלח לי חבילה נוספת, לא רק שאצטרך שוב לחכות חודש אלא שאצטרך לשלם שוב מע"מ אותו כבר שילמתי, שכן שילמתי עבור כל התוכן המוצהר של החבילה הקיימת לרבות החוסרים.
פורסם 2014 במאי 2111 שנים מה כבר אפשר לעשות? או לבקש החזר כספי באופן יחסי לפריטים החסרים, או לבקש שליחה חוזרת.
פורסם 2014 במאי 2111 שנים מחבר החזר כספי יחסי לא יעזור לי כי גם מה שהגיע אינו שמיש בלי הפריטים הנלווים, ולקנות אותם מחדש ובנפרד יעלה לי הרבה יותר. עם שליחה חוזרת כבר אמרתי מה הבעיה...
פורסם 2014 במאי 2111 שנים במקרה שכזה השולח הוא זה שיש בכוחו לדרוש פיצוי על הפגיעה בחבילה היות והוא זה ששילם על השירות.מבחינת המכס, נסה לפנות אליהם עם כל המסמכים שאתה יכול למצוא ולנסות לקבל החזר/פטור על מה שיגיע במשלוח השני, לך תדע אולי זה יעזור.אין ממש אופציה אחרת חוץ מלבקש ממנו שישלח את מה שחסר ולהתנחם בזה שהדברים האלה -יחסית- נדירים.
פורסם 2014 במאי 2111 שנים מחבר זה לא ממש מנחם את מי שזה קורה לו...טוב, נחזור מחר לסניף הדואר\מכס ונמשיך משם.
פורסם 2014 במאי 2111 שנים מחבר או על השולח, בטענה (שאינה שגוייה לחלוטין, על פניו) שהחבילה לא נארזה כראוי.למיטב ידיעתי, השולח כבר ארז לי חבילה חדשה עם הפריטים החסרים ופתח בהליכים מול DHL.
פורסם 2014 במאי 2311 שנים מה שיפה בדואר רשום כדי לאסוף את החבילה חובה חתימה ... במצב הזה עם יש חשד הכי קטן שהחבילה נפתחה/נפגעה במהלך המשלוח צריך לתעד ולצלם ישר לפני שחותמים + לעשות unboxing עם תיעוד בסניף דואר למוכר
פורסם 2014 במאי 2311 שנים מחבר הבעיה היא שלא היה לי איך לארוז מחדש את הדברים שהיו בחבילה, בעיקר בהתחשב במצב האריזה. אם באמת הייתי שופך את כל התכולה בסניף הדואר הייתי נותר עם ערימת דברים שאין לי איך לקחת הביתה.
פורסם 2014 במאי 2311 שנים מחבר טוב, בינתיים יש לי עוד משהו לריב לגביו עם המוכר, שכר אחד הפריטים שכן הגיעו כלל לא מתאים לייעודו ולשאר הפריטים בחבילה, למרות שהמוכר טוען בתוקף שכן.oh well.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.