עבור לתוכן

בעיה מוזרה שהווינדוס עולה.

Featured Replies

פורסם

אחרי שהווינדוס עולה לוקח לו איזה 3 דקות פלוס שיהיה אפשרי להתחיל לעבוד בו רצוף (כל הזמן הזה יש איקס על הנורטון אנטי ווירוס) זאת אומרת אי אפשר לעשות כלום בזמן הזה לא לפתוח חייגן לא לפתוח מאפיינים של משהו וכו וכו וכו, ואחרי 3 דקות פלוס נשמע רעש כזה של בררר בררר מהכונן דיסקטים ואז אפשר להתחיל לעבוד רצוף על המחשב (וכאן גם נעלם הסימן של האיקס מהנורטון).

וזה לא בגלל החומרה שלי כי יש לי חומרה די חדשה והמעבד שלי הוא עכשיו ב-oc של 3200+.

הבעיה קורה גם שהכונן דיסקטים מנותק, הבעיה קורה גם בלי oc, הבעיה קורה גם אחרי שניתקתי את הג'אמפר מהכונן קשיח, הבעיה קורה גם בלי הנורטון.

למישהו יש רעיון, בקשה אני כבר מתוסכל מזה.

תודה מראש.

פורסם

א) תתקין adaware ו spybot ותריץ סריקות...

ב) תסיר את כל התוכניות שעולות בעליה של הוינדוס

אם זה לא עוזר... פרמט

פורסם

ככל הנראה תוכנית המותקנת במחשבך ועולה ברקע עם עליית המערכת גורמת לבעייה בה אתה נתקל.

כדי לבטל את התוכניות שעולות ברקע עם עליית המערכת :

1. לחץ על "התחל" / "הפעלה" / הקלד Msconfig ולחץ על "אישור".

2. בחר את "אתחול סלקטיבי" והסר את הסימון מ"טען פריטי אתחול".

3. לחץ על "החל" / "סגור" / "הפעלה מחדש".

4. לאחר עלייה מחדש של מערכת ההפעלה תופיע הודעה "השתמשת בכלי לקביעת תצורת המערכת..." סמן את "אל תציג הודעה זו ואל תפעיל..."

5. לחץ על "אישור".

6. במידה ולאחר פעולה זו הכל תקין יש צורך לעבוד בשיטת האלמיצניה :

1. לחץ על "התחל" / "הפעלה" / הקלד Msconfig ולחץ על "אישור".

לחץ על לשונית "אתחול" במסך שנפתח יופיעו התוכניות שעולות ברקע עם עליית המערכת, ולידם תיבות סימון שלא מסומנות. יש לסמן את התיבה הראשונה ולאחר מכן ללחוץ על "החל" / "סגור" ו"הפעלה מחדש".

2. לאחר שהמחשב עולה מחדש שוב תופיע ההודעה "השתמשת בכלי לקביעת תצורת המערכת..." סמן את "אל תציג הודעה זו ואל תפעיל..." לחץ על "אישור".

3. יש לבדוק האם הבעייה חוזרת על עצמה.

4. במידה ולא חוזרת על עצמה להמשיך בתהליך האלמינציה. ולהמשיך לסמן את תיבת הסימון השנייה וכך הלאה.

5. במידה וסומנה תיבה מסוימת ולאחר הפעלה מחדש הבעייה חוזרת על עצמה יש להסיר את הסימון מהתיבה שסומנה, ולהמשיך בתהליך.

פורסם

יש לך במקרה יותר מכרטיס רשת אחד על המחשב?

אם כן, וודא שלכל כרטיסי הרשת מוגדרת כתובת I.P והם לא אמורים לקבל אותה אוטומאטית.

במידה ולאחד מהם או לכולם לא מוגדרת כתובת קבועה, הקצה את הכתובת 192.168.0.1 עם Subnet Mask - 255.255.255.0

בכרטיס רשת השני 192.168.0.2 עם אותו ה Subnet Mask וכן הלאה... (במידה וקיימים יותר משני כרטיסי רשת במחשב).

פורסם
  • מחבר

א) תתקין adaware ו spybot ותריץ סריקות...

ב) תסיר את כל התוכניות שעולות בעליה של הוינדוס

אם זה לא עוזר... פרמט

אז ככה ממש לא עוזר העצה הזאת תפרמט 1. כי זה נוסה (ולא בגלל הבעיה הזאת פירמטתי ועל הדרך בדקתי את זה) ו 2. זה לא פתרון על כל בעיה לפרמט.

א. לא עוזר.

ב. לא עוזר.

ג'ין תודה רבה אחי על ההשקעה אבל לא עזר :(((

רוקפורד אין לי שתי כרטיסי רשת יש לי רק אחד שהוא על הלוח ואני מחובר דרך בזק וברק עם מודם eci.

עוד עצות בקשה אנשים תזרקו מה שיש לכם בראש (ולא תפרמט).

תודה מראש.

פורסם

אם פירמטת

הבעיה יכולה להיות או

1. משהו שעשית אחרי ההתקנה שהיה בעבר ושוב גורם לאותה בעיה

2. בעיית חומרה.. זכרונות הרדיסק או מה שלא יהיה...

פורסם

רוקפורד אין לי שתי כרטיסי רשת יש לי רק אחד שהוא על הלוח ואני מחובר דרך בזק וברק עם מודם eci.

תנסה גם על הכרטיס רשת הבודד הזה לשים IP ספציפי ולא אוטומטי, אם הוא מוגדר על אוטומטי.

צריך IP מאותו הסוג של המודם. ה-IP של המודם הוא 192.168.1.1, אז תן לכרטיס רשת את כתובת ה-IP הזאת: 192.168.1.2

פורסם
  • מחבר

אם פירמטת

הבעיה יכולה להיות או

1. משהו שעשית אחרי ההתקנה שהיה בעבר ושוב גורם לאותה בעיה

2. בעיית חומרה.. זכרונות הרדיסק או מה שלא יהיה...

מה שאמרת ב1 יכול להיות אבל אני לא בטוח אני חושב שזה קורה גם לפני ההתקנות של התוכנות דריוורים וכו..

2 לא נראה לי הגיוני בכלל כי עם זה היה בעיית חומרה זה לא היה פועל, בכלל ולא היה נותן בעיה כזאת.

פורסם
  • מחבר

איך אני עושה מה שפורשר אמר?

פורסם

Start >> Control Panel >> Network Connections

כפתור ימני על הרשת שלך עם המודם >> מאפיינים (Properties)

בכרטיסיית ה-General היכנס למאפיינים של הפרוטוקול TCP/IP, סמן את

Use the following IP Address

ותשים את הכתובת שאמרתי. (אתה צריך להגיד גם Gateway. פשוט שים את הסמן בתיבה המתאימה אחרי שאתה ממלא IP, ה-XP ישלים את זה לבד. את כל שאר השדות תשאיר ריקים).

תאשר הכל.

פורסם
  • מחבר

זה גם לא עובד הרעיון הזה ולא רק שלא עובד גם האינטרנט לא מתחבר אם ההגדרות האלה.

עוד רעיונות אנשים (פורשר :)) אני יודע שיש לך עוד משהו...

עריכה: עכשיו ניסיתי לנתק לגמרי את הכבל רשת וזה עולה ישר בלי 3 דקות + של המתנה יש !!!! (ניסיתי אם שלוש כבל רשת שונים) אבל זה עדיין קורה שאני מחבר את הכבל רשת למישהו יש פיתרון?

פורסם

חברה..

זה ממש קורה ל-כ-ו-ל-ם..

לכל מחשב שראיתי ...(כמה עשרות..)

זה קורה..

שהאפשר להתחבר לאינטרנט אחרי איזה 2 דקות..

אחרי שהכונן דיסקטים עושה את הברר ברר הזה..

ואז רק הנורטון פועל ואפשר להתחבר לאינטרנט...

אם אפשר לפתור את זה אז בכיף אשמח שתעזרו לי גם..

אבל אני כמה שנים נתקל ב"בעיות" האלה..

שזה לא נראה לי בכלל בעיה..

אני פשוט מתייחס לזה כרגיל..

כמו להמון מחשבים שיש את זה...

חברים משפחה וכאלה..

פורסם

גם לי זה קורה

וזה ניראה לי ביגלל הכ.רשת

איך אני יודע איזה IP אני מישתמש

ואיך אני מגדיר אותו קבוע

לא הבנתי כל כך

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שאתה מחובר בADSL ויש לך מודם esi? אם כן או לא בכל מקרה שמתי לב שזה קורה רק שיש את המודם הזה השבוע הזה יצא לי לפרמט כל יום לפחות מחשב ויצא שפעמיים היה מודם כזה ורק שם זה קרה, אצל אחרים עם מודם usb או כאהל אם כבלים זה לא קרה.

(גם לי זה לא קרה שהיה לי כבלים) תנסה לנתק את הכבל רשת תראה שזה לא קורה יותר.

בכל מקרה בטוח שיש לזה איזה פיתרון נכון?

פורסם

אח שלי יש לי מודם רשת ביי פוקוס

אני מחובר בADSL יש לי שתי כ. רשת שאחד מהם ביטלתי את השימוש בו (כי אני לא מישתמש בו לבנתיים)

הכ. רשת השני הוא כלול בלוח אם

עכשיו איך אני יודע באיזה כתובת IP אני מישתמש בשביל להגדיר נכון את החייגן שלי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים