עבור לתוכן

חבילות מאיביי ואמאזון מתעכבות

Featured Replies

פורסם

מישהו עוד נתקל בדבר כזה חריג? אני יודע שהייתה מיני שביתה, וגם חגים, אבל מדובר בעיכוב של מעל שבועיים.

כל כך מתסכל...

פורסם

אני מחכה לחבילות מתחילת אפריל...

פורסם

מצטער שאני מתפרץ, אבל אני רוצה להזמין פריט מאמאזון דרך MUSTOP, אין סיבה שהחבילה תתעכב נכון? רק הדואר היה בשביתה ולא חברות כמו DHL, נכון?

פורסם
  • מחבר

גם חבילה מ-DHL מתעכבת לי כבר מעל שבועיים.

פורסם

שיט!

מאיפה החבילה אם זה לא סוד? האם זה דרך אחרת החברות כמו מאסטופ או BUY2USA?

אני ממש צריך לקנות מאמזון, אבל לא בא לי לחכות שבועות! זה הקטע של DHL שלא צריך לעבור דרך הדואר =\

פורסם
  • מחבר

החבילה הוזמנה מארה"ב, עברה דרך גרמניה ונשלחה לארץ ב-23 לאפריל. עדיין לא הגיעה.

פורסם

עדיין משהוא לא מסתדר לי. הזמנת דרך מאסטופ או BUY2USA? יש לך מספר מעקב? מה כתוב באתר של DHL?

בכל מקרה, שלחתי מייל למאסטופ לברר האם יש צפי לעיכובים.

פורסם

^תלוי בסוג המשלוח... עם שליח לא חושב שיהיה לך עיכוב.

אבל אם זה משלוח רגיל, כזה שעובר לידי דואר ישראל אז יש מצב לעיכוב.

בכל מקרה, אני קיבלתי משלוח מארה"ב עם DHL ממש מהר, לקח בערך שבוע וחצי אני חושב, קיבלתי לפני כמה ימים.

לגבי נושא הדיון, גם אני מרגיש עיכוב בזמן האחרון, גם אני מחכה לחבילות מתחילת אפריל (למרות שחלק מסויים הגיע).

ולצערי גם יש חבילה מתחילת מרץ, כנראה אבדה...

תכלס כל עוד יגיע בחודש הקרוב אז בסדר..

פורסם

יוסי, תודה על המידע, כך חשבתי. כמו כן שיחה למאסטופ אישרה את זה, לא ידוע להם על עיכובים. אמאזון - הנא אני בא! :cheesy:

פורסם

העומס הוא במכס וזה מן הסתם ישפיע על כל חברות השילוח.

פורסם

יש לי חבילה מסוף מרץ שמתעכבת עדיין מאיביי, אני כבר לא יודע אם להתלונן על המוכר או לדפוק את הראש על "שירות" הדואר בארץ

פורסם

הזמנתי חבילות במרץ שעדיין לא הגיעו מאיביי.. בעיקר מסין/הונג קונג. רוב הסיכויים שהחבילות לבסוף תגענה אבל בינתיים סגרתי עם המוכרים שיזכו אותי ואם אקבל את המוצרים אשלם שוב. אני לא מתכוון להפסיד כסף בגלל גורם זה או אחר. אחד המוכרים אפילו אמר לי במפורש שהוא קיבל המון פניות והיה בקיא בשביתה שהיתה פה.

בכל אופן במדינה שלנו לא כדאי להזמין לפני חגי תשרי ולפני פסח. סתם גורם לעצבים מיותרים. לא אתפלא אם המון מוכרים יחליטו פשוט לא לשלוח יותר לישראל בעקבות כל הפניות.

פורסם

דואר ישראל לא מתפקד, שלחו לי משהו בדואר 24 (בארץ), הוא הגיע אחרי שבוע בערך (יש חותמת שמראה את יום השליחה). חבילות הפסקתי להזמין כרגע כי 2 חבילות שנקנו בארץ ולא הגיעו וחבילה מאנגליה שגם לא הגיעה. בנוסף לזה הרעיון של הדואר להתיעלות זה לסגור סניפים אז עכשיו יש בירושלים 3-4 שכונות שמגיעות לאותו הסניף (הסניפים של הר חומה וארנונה נסגרו ושירותי הדואר הועברו לסניף שגם ככה היה עמוס).

פורסם

אני קבלתי תוך פחות משבועיים חבילות שהזמנתי מאמזון (במשלוח ישיר מהם - היום זול משמעותית מאתרי השילוח) ואיביי בדואר רגיל.

http://ilshipping.com/?p=113

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים