עבור לתוכן

האחות בסין, לקנות סמארטפון?

Featured Replies

פורסם

שלום,

אחותי הגיעה כעת לבירת תאילנד, ומסוף החודש תהיה בסין. האם שווה לקנות דרכה סמארטפון באחת ממדינות אלה?

זה משתלם כלכלית?

יש סיכון לחוסר התאמה בתדרים?

אם קונים והיא משתמשת בו, כך שהוא כבר לא חדש כשהיא חוזרת ארצה, האם עדיין צריך להצהיר עליו במכס?

תודה.

נערך על-ידי spitzi

פורסם

מבחינת החוק היא חייבת להצהיר עליו , אבל אם הוא יהיה בלי קופסא , אז אף אחד לא יגיד לה כלום.

תדרים זה תלוי במכשיר , אבל רוב אם לא כל הדגמים הבכירים תומכים בכל התדרים.

פורסם

על איזה מכשיר חשבת? (spitzi)

פורסם

לא!!!!

אתה לא יודע מה אתה מקבל ותשכח מאחריות, קניתי מהם HTC שהתקלקל אחרי יום והם מוציאים לי את הנשמה. סינים זה חרא של עם....:s0403:

פורסם

מקרה בודד לא אומר משהו על הכלל.

פורסם

אז ככה קודם כל לגביי ה HTC קנית אותו אונליין במחיר ממש נמוך אז למה ציפית?!?

תצא בלי מטרייה בגשם ותתפלא למה אתה נרטב...

ועכשיו לנקודה הבאה.. חזרתי מתילאנד לפני כחודש וקניתי שם מכשיר LG G2.

המחיר שקניתי היה זול ב 500 שקל מהמחיר הכי זול בארץ. כל הטלפונים שתקנה שם יהיהו זולים יותר

אבל המחירים משתנים מדגם לדגם. לדוגמא ה SGS5 עולה שם היום לפי מה שאני יודע 2300 שקל..

לגבי התאמה לתדרים זה פשוט מאוד תבדוק ב GSMARENA את המכשיר שאתה רוצה ושם יהיה רשום גם התת דגמים

כולל התדרים שלהם לדומא ל G2 יש כמה גרסות אני קניתי את D802 הבינלאומית..

הדבר החשוב ביותר בקניה שם זה לא לקנות בבסטות שיש שם. המחירים אומנם מפתים אבל יש סיכוי גדול לקבל

מכשיר משומש/משופץ ועוד כל מיני דברים. הם אלופים שם בהלחמות ותיקונים למינהם אתה אפילו לא תדע שהמכשיר לא תקין.

נתקלתי בחור שקנה אייפון בתילאנד בMBK באחת הבסטות נהרס לו אחרי יום. הוא לקח אותו לטכנאי ישראלי שעובד שם ומבפנים

כל החלקים היו ישנים והבחור הישראלי אמר לו שהוא יכול להחליף לו את המסך אבל הוא לא לוקח אחריות בגלל מצב הפלאפון.

וכמובן שבמקום שבו הוא קנה התנערו ממנו בשניות.

ולאן אני מוביל אותך בכל הסיפור הזה... אתה יכול למצוא שם אחלה מכשירים במחירים זולים בהרבה מהארץ

אבל תקנה אותם רק אצל חנות רשמית של החברה או באחת המפעילות אצלם. אומנם יעלה לך 100 שקל יותר אבל לפחות תקבל מכשיר חדש!!

ותברר לפעמים יש להם מבצעים אצל המפעילות שיעשו את זה אפילו משתלם במיוחד

עריכה: לגביי מכס מותר לכל אדם שיהיו עליו 2 מכשירי פלא ככה שאם יש לה אחד והיא קונה אחד נוסף הכל בסדר.

ושתזרוק את הקופסא ותשים אותו בכיס פשוט מאוד..

לגבי מכשירים מעבר לזה איך לומר לך ..... שתיהיה יצריתית באמת שלא חסר דרכים

נערך על-ידי shlomishlomi

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

שלומי שלומי, אני ממש חולק על דעתך, תאילנד זה דבר אחד וסין זה דבר אחר לגמרי, מהתעסקות מרובה עם האנשים האלה - בוודאי שאני אומר שכדאי להימנע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים