עבור לתוכן

קניית מכשירים Oppo 7 או OnePlus One כשייצאו

Featured Replies

פורסם

היי אנשים,

התחלתי להתעניין לאחרונה במכשירים הנ"ל, אני יודע שהם עוד לא יצאו..

השאלה כשהם יצאו..איפה לנו הישראלים יהיה ניתן לקנות אותם? אני מניח שהם לא יגיעו לארץ..

יש לקנות אותם בחנויות בארה"ב או אירופה, או שניתן רק דרך האינטרנט?

אשמח לקצת מידע בנושא..אני כמה שנים משתמש אייפון וחשבתי להתנסות במשהו אחר..

תודה.

פורסם

יש ל-OPPO חנות אונליין ששולחת גם לישראל (משלוח אקספרס בחינם אם אני לא טועה).

אפשר לראות באתר שלהם רשימה של חנויות נוספות שמוכרות את המכשירים שלהם, לפי מדינה: http://en.oppo.com/where-to-buy/

ה-1+1 אמור להימכר בהתחלה ב-16 מדינות (כולל ארה"ב, קנדה והאירופאיות הגדולות) ואח"כ בעוד מקומות. לא יודע אם בחנויות אינטרנטיות או פיזיות.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה

ראיתי ש Oppo שולחים לארץ, השאלה כמה כסף יקחו לי פה המכס, זאת הבעיה

נראה לי אני אנסה לשלוח למישהו שם ויביא.

פורסם

תצטרך הצהרה נכונה ומלאה על החבילה, אחרת תשלם קנס כפל מע"מ.

המיסים הם 35.7% מערך החבילה, וחברת משלוח האקספרס תיקח כמה עמלות לעצמה על שחרור החבילה מהמכס וכו'...

אני אישית מחכה לפלוס1, אמרו שלקראת סוף החודש אמור להתחיל להימכר, ואז נראה איפה ומי ישלח לישראל אם בכלל.

פורסם
  • מחבר

מה זאת אומרת הצהרה נכונה ומלאה?

ה 1+1 מפתה בגלל המחיר אבל ל Find 7 יש את המסך 2K

הדבר היחיד שמבאס אותי הוא שהמכשיר בגודל 5.5..גדול מדי

פורסם

המכשירים של OPPO הם יקרים.

לא ברורה לי ההתלבטות בין שניהם. קטגוריה שונה. ה OPPO יעלה בערך פי 2.

פורסם
  • מחבר

רוב הפלאפונים ברמה הזאת עולים היום ככה, שום דבר חדש

Oneplus מנסים לעשות מה שגוגל עשו עם הנקסוס ולתמחר אותו זול יותר

פורסם

האופו יקר כמו סמסונג S5 (אחרי מיסים), הוא רמה אחרת לגמרי ובמחירים כאלה כבר עדיף לקנות משהו בארץ ומוכר.

לגבי הצהרה נכונה ומלאה, הכוונה שהמוכר חייב להצהיר על החבילה עצמה שהיא מכילה טלפון סלולארי והמחיר המדויק שלו.

הרוב רושמים MP4 ו-$30.

אם תהיה הצהרה שקרית והמכס יתפוס את החבילה, הוא יעכב אותה חודש וקצת ואז תקבלו מכתב הביתה, טופס 105,

שאומר שתפסו לכם את החבילה על הצהרה לא נכונה. תצטרכו לשלוח להם מסמכים, אחרי עוד חודש-חודש וחצי תקבלו מכתב

שתוכלו לשחרר את החבילה בתשלום מיסים כחוק (35.7%) וקנס כפל מע"מ לפי החוק המאפשר להם או לוותר על החבילה.

כלומר בעצם תצטרכו לשלם 71% מיסים מערך המכשיר (לפי הקבלה, של פייפל למשל) ואני מדבר מניסיון. לא נעים בכלל.

והכי עצוב, בטופס תשלום במכס כתוב "תשלום כופר". לאן הדרדרנו...

פורסם
  • מחבר

אכן עצוב..

בנוגע לגרסאות של המכשירים..תהיה גרסא אחת של US ואחת של שאר העולם?

איך זה הולך ומה יתאים לנו?

פורסם

איך יקר כמו ה-S5? ה-S5 עולה כ-$730, ה-Find 7 יעלה ככל הנראה $600 או פחות, בינתיים הסינים כבר יכולים לעשות הזמנה מוקדמת שלו במחיר שווה ערך ל-$565.

אגב, אומרים ש-OnePlus הם בבעלות (לפחות חלקית אם לא מלאה) של OPPO Electronics. זה יכול להסביר למה המכשירים כמעט זהים.

- - - תגובה אוחדה: - - -

ואלו ההבדלים העיקריים בין ה-Find 7 ל-1+1:

Find 7: מסך 1440p, סוללת 3000mAh נשלפת, מטען שאמור לטעון את המכשיר מהר, רמקולים אחוריים, 32 GB אחסון פנימי + חריץ microSD, משקל 171 גרם, מערכת הפעלה ColorOS

1+1: מסך 1080p, סוללת 3100mAh לא נשלפת, רמקולים בתחתית המכשיר, 64/16 GB אחסון פנימי, אין חריץ microSD, משקל 162 גרם, מערכת הפעלה Cyanogenmod

פורסם

תוסיף מיסים, זה עוד $210 מינימום, יוצא לך $810 שהם 2835 ש"ח (לפי שעה דולר 3.5 ש"ח)

ואם אין הצהרה נכונה מהשולח, תוסיף עוד $216 ואתה כבר הגעת ל-$1,016.

כל זה בתנאי שהחבילה נתפסה במכס. אם לא, חסכת הרבה כסף.

אם אתה רוצה לקנות מכשיר ל-3 שנים, אז תלך על האופו בשמחה.

אני אישית מעדיף להחליף מכשיר כל שנה בלי לגמור עם חור בכיס, לכן אני הולך על מכשירים יחסית זולים, עד 1200 ש"ח כולל מיסים

למרות שעם 1+1 זו תהיה חריגה חד פעמית.

פורסם
  • מחבר
אכן עצוב..

בנוגע לגרסאות של המכשירים..תהיה גרסא אחת של US ואחת של שאר העולם?

איך זה הולך ומה יתאים לנו?

מה בקשר לגרסאות? מישהו יודע?

פורסם

1+1 - גרסה אחת לכולם

Find 7 - גרסה אמריקאית/מקסיקנית וגרסה לשאר העולם. אם אני לא טועה, הגרסה האמריקאית לא תתאים לרשת דור 4 שעתידה להיות בארץ. עם דור 2 ו-3 לא אמורה להיות בעיה...

פורסם
  • מחבר

תודה רבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים