עבור לתוכן

G3 או Z2 ?

Featured Replies

פורסם

כדאי לחכות לפי דעתכם לG3 ? או להזמין כבר את הZ2 (יהיה זמין בעוד כשבוע) ?

הG3 יבוא כנראה עם מסך ברזולוציית QHD . וזה יהיה ההבדל היחידי בינו לבין הZ2. סוללה לסוני יש 3200 בעוד שלG3 כתוב שתיהיה 3000. וזה די מדאיג בהתחשב ברזולוציה הגבוהה כל כך בG3, חיי הסוללה שלו בטוח לא יהיו כמו בG2 וגם לא כמו בZ2..

לשני הטלפונים 3 גיגה ראם.. ולסוני ממשק יותר נוח לטעמי.

פורסם

ה- Z2 יקר וכנראה יוצא מהמחזור בקרוב (אומרים שה- Z3 יגיע באוגוסט), מדובר בתוכנית המטומטמת של סוני להחליף מכשיר דגל כל חצי שנה. אני בכל מקרה הייתי מחכה ל- G3 שיושק ב- 27.5, האמת שאני באמת מחכה לו בשביל להחליט לאיזה מכשיר לשדרג...

פורסם
  • מחבר

האמת כבר כל כך נמאס לחכות.. כל פעם עוד חודש-חודשיים מכריזים או יש שמועות על טלפון חדש.. הייתי קונה את הZ2 כבר האמת אבל אם הZ3 יהיה קומפקטי יותר (לא בהכרח מסך קטן יותר אלא בלי כל כך הרבה שטח מת ) ומסך טוב יותר (הוא הגרוע מבין M8 וS5 ) אז אולי באמת כדאי לחכות.. מה גם שמעתי של Z2 יש נטייה להתחמם הרבה..

לפי התמונות שפורסמו של הG3 הוא נראה זול משהו.. פלסטיקי כזה ,גם לא בטוח כמה באמת הוא יחדש חוץ ממסך הQHD , וכמה זה באמת נחוץ הרזולוציה הזאת ולא יותר מגימיק..

פורסם

קשה לי להאמין שהעין האנושית באמת מסוגלת להבחין ב-QHD על גבי מסך של 5-5.5 אינץ'.

מוכרים לציבור גימיק אחרי גימיק והציבור משלם.

פורסם
  • מחבר

יש למישהו מושג אם ה Z2 יושק בארץ בזמן הקרוב?

נערך על-ידי Ovid

פורסם

יכול להיות שלא ניתן להבחין בהבדלים בין FHD ל- QHD אבל דווקא באתרי הטכנולוגיה טוענים שכן. אני גם אתאכזב אם ה- G3 יראה כמו בהדלפות, נראה כמו מכשיר סיני זול, אפילו יותר גרוע מה- S5, מצד שני המכשיר נמצא כל הזמן בקייס... אולי התקציב הלך על כל החומרה המטורפת שהכניסו בו.

לגבי ה- Z2 בארץ, התגובה הרישמית של ברס אלקטרוניקה (יבואנית מכשירי סוני), שאין עדיין תאריך או צפי (מה שלא מפריע להם לפרסם אותו באתר שלהם ובעמוד הפייסבוק).

נערך על-ידי LazyCat

פורסם

זי 2: חיי סוללה ארוכים יותר/הרבה יותר זה בטוח, רמקולים סטראופונים, דירוג חסינות למים קצת יותר גבוה - פחות משמעותי, עיצוב יוקרתי באמת של מכשיר דגל, מצלמה מעולה גם בוידאו וגם סטילס. ביטול רעשים דיגיטלי (סאונד) אבל מצריך אוזניות יעודיות.

ג'י3: מסך WQHD 5.5", ir remote.

חוץ מזה, בגדול הם די זהים על הנייר.

השאלה מה יותר חשוב לך. אני כרגע הייתי קונה זי2 שאמור להגיע בימים הקרובים או מחכה לסוף השנה ומחליט בין זי3, נוט 4, וגירסה קצת יותר מתקדמת של אס5. זי3 ונוט 4 יוכרזו בספטמבר ב IFA ולא ימכרו בארץ לפני נובמבר-סוף אוקטובר. אם תכנס לפורומים השונים של המכשירים אתה תמצא דיון על הנושא - המכשירים החדשים מתחממים במיוחד בצילום 4קיי. המסך של זי2 שווה באיכות לאצ8 ואס5,ואפילו עולה עליהם ברמת דיוק של הצבעים, לחנונים מבנינו, סתם דוגמא:

השוואה נוספת:

נערך על-ידי progame

פורסם
  • מחבר

אם מזמינים מ CLOVE או HANDTEC , האחריות תיהיה תקפה גם בארץ? ברס אלקטרוניקה יכבדו את האחריות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים