פורסם 2014 במאי 211 שנים שלום לכל החברים.בפעם המי יודע כמה אין לי אינטרנט כבר 12 שעות, בשירות הטכני יש הודעה מוקלטת שאומרת שיש "תקלה איזורית" (שחוזרת על עצמה פעם בשבועיים-שלוש), בנוסף לזה אמור להיות לי אינטרנט 30 מגה כאשר רוב הזמן הוא לא עולה מעל 15 מגה.בקיצור נשבר לי מה"שירות" הזה ואני רוצה לעבור לתשתית בזק אפילו אם זה אומר לשלם קצת יותר, מה שהכי קורץ לי זה תשתית של 40 מגה בגלל קצב העלאה גבוה, ממה שרשום באתר הרשמי של בזק העלות היא 85 ש"ח לחודש ובנוסף לזה בספק שלי בזק בינליאומי (אותם אני לא מוכן להחליף בשום אופן) אבל אני לא יודע מה העלות שם.לכן אני מבקש את עזרתכם שתרשמו בבקשה כמה אתם משלמים על האינטרנט כדי שאוכל להוציא מהם את המקסימום (ושהם יוציאו ממני את המינימום).תודה רבה!
פורסם 2014 במאי 211 שנים אינטרנט 20 שח כל המהירויות מבצע בהוט תשתית הוט 15 עולה 60 שקל. 3 שנים אני בהוט והיה רק פעם אחת לפני שנתיים שלא היה אינטרנט ושמתי לב לכך.
פורסם 2014 במאי 211 שנים אתה לא צריך לעבור מהוט בזק ובזק בן לאומי זה אתו חברה והם לא יותר טובים אפילו יותר גרועים וגם הם לא נותנים 100MBS כמו הוט תבטל את בזק ובזק בן לאומי שעושים צרות למי שבהוט בשביל שתעבור לבזק ולבזק בן לאומי ותעבור ל הוטנט ב 20 שקלים 100 MBS ותן להם לסדר לך את הכול מול הוט ומקווה שלא היו לך בכלל בעיות הוא רק מדי תקופה לי כמעט אין בעיות ואני מאוד מרוצה בהצלחה נערך 2014 במאי 211 שנים על-ידי סוכריות MאנדM
פורסם 2014 במאי 211 שנים מחבר אתה לא צריך לעבור מהוט בזק ובזק בן לאומי זה אתו חברה והם לא יותר טובים אפילו יותר גרועים וגם הם לא נותנים 100MBS כמו הוט תבטל את בזק ובזק בן לאומי שעושים צרות למי שבהוט בשביל שתעבור לבזק ולבזק בן לאומי ותעבור ל הוטנט ב 20 שקלים 100 MBS ותן להם לסדר לך את הכול מול הוט ומקווה שלא היו לך בכלל בעיות הוא רק מדי תקופה לי כמעט אין בעיות ואני מאוד מרוצה בהצלחההבעיה היא בתשתית של HOT באיזור שלי, המודם יוצא מסנכרון מול HOT ולבב|ל אין קשר לעניין, בכל פעם שזה קורה ואני מתקשר אליהם תמיד תמיד תמיד אומרים שיש תקלה איזורית וממש נשבר לי מיזה!
פורסם 2014 במאי 511 שנים אם אתה מתכוון לתשתית, אז נדפקת - כי בזק לא יותר טובים וכן יותר יקרים בדךר כלל.כמו שכתב המגיב השני, זה ייצא לך בסביבות 100 ש"ח וקצת יותר כולל הספק.
פורסם 2014 במאי 511 שנים מחיר רשמי בבזק בינ"ל 40 ש"ח, בשימור כנראה יציעו לך ב30 ש"חhttp://www.kamaze.co.il/%D7%91%D7%96%D7%A7-%D7%91%D7%99%D7%A0%D7%9C%D7%90%D7%95%D7%9E%D7%99-40-%D7%9E%D7%92%D7%94.aspxלגבי בזק, יש אנשים שהצטרפו דרך 199 ולא שילמו דמי התקנה.
פורסם 2014 במאי 511 שנים אני בבזק ובזב"ל על 15 מגה.אני גם גר ברחובות ומאוד מרוצה מהאינטרנט עובד רציף לא היו לי ניתוקים עד היום (אני מנוי אצלם כשנה). אני עוקב אחרי הדיון כי אני רוצה לשדרג את המהירות גם.
פורסם 2014 במאי 3011 שנים מחבר עבר כבר כמעט חודש מאז שעברתי לבזק, זאת ההתרשמות שלי:הטוב:- עד היום לא היו לי ניתוקים- מהירויות גלישה גבוהות וקבועותהרע:- אני כן מרגיש שיש קצת DELAY בזמן גלישה - מהרגע שבו אני לוחץ על כפתור באתר ועד הרגע שהוא אשכרה נכנס ללינק, אבל זה לא משהו שהוא בלתי נסבל.- עושה רושם שיש איזושהי חסימה בטורנטים, אבל רק בהעלאה.המסכנה שלי היא שהבאיזור שבו אני גר, השינוי הוא גדול לטובת תשתית של בזק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.