עבור לתוכן

הזמנה מאמאזון ומשלוח

Featured Replies

פורסם

אני רוצה להזמין מוצר מסוים

כתוב משלוח חינם עם אמאזון פריים (AMAZON PRIME) המשלוח חינם זה רק מעל 35 דולר?

זה חינם גם לישראל?

אם לא, איך מבררים כמה עולה משלוח?

זה יגיע אל הבית או לסניף הדואר המקומי?

מה אם אני לא יהיה בבית באותו זמן?

תודה

פורסם

משלוח חינם מעל 35$ לא קשור לאמזון פריים ובכל מקרה מתייחס לשליחה ב-US בלבד. עד כמה שידוע לי אין כזה דבר משלוחים חינם לישראל.

כדי לבדוק כמה יוצא המשלוח, אתה יכול להוסיף את המוצר לעגלה שלך, ואז בעגלה מצד ימין יש Estimate your shipping and tax.

זה הערכה של כמה המשלוח יוצא (לפעמים כולל מס, תלוי אם אתה מזמין מאמזון גלובל). אם המוצר לא נשלח לישראל יהיה רשום שלא ניתן לשלוח לכתובת.

לגבי איך זה נשלח, זה תלוי בשיטת השילוח.

פורסם
  • מחבר
משלוח חינם מעל 35$ לא קשור לאמזון פריים ובכל מקרה מתייחס לשליחה ב-US בלבד. עד כמה שידוע לי אין כזה דבר משלוחים חינם לישראל.

כדי לבדוק כמה יוצא המשלוח, אתה יכול להוסיף את המוצר לעגלה שלך, ואז בעגלה מצד ימין יש Estimate your shipping and tax.

זה הערכה של כמה המשלוח יוצא (לפעמים כולל מס, תלוי אם אתה מזמין מאמזון גלובל). אם המוצר לא נשלח לישראל יהיה רשום שלא ניתן לשלוח לכתובת.

לגבי איך זה נשלח, זה תלוי בשיטת השילוח.

תודה.

באפשרויות סינון באמזון כשמחפשים מוצר אפשר לבחור FREE SHIPPING ו-EXTENDED SHIPPING. אם יש לו משלוח מורחב (EXTENDED) זה אומר שזה שולח גם לישראל?

איך אני יודע מה שיטת השילוח?

פורסם

משלוח לישראל יתפוס רק עם Amazon Global Shipping. העלות הסופית תכלול את ההספקה עד הבית + מיסים ללא תוספות נוספות. כמו כן שים לב שניתן גם להזמין מהאתרים הבינלאומיים של אמאזון כמו amazon.de או amazon.co.uk.

פורסם
תודה.

באפשרויות סינון באמזון כשמחפשים מוצר אפשר לבחור FREE SHIPPING ו-EXTENDED SHIPPING. אם יש לו משלוח מורחב (EXTENDED) זה אומר שזה שולח גם לישראל?

איך אני יודע מה שיטת השילוח?

יש כמה דרכים לחיפוש פריטים שנשלחים לישראל, ביניהם לחפש דרך פה (אתה רואה בחיפוש International Shipping - תשאיר את זה), או פשוט לסמן באפשרויות החיפוש (צד שמאל) V על "AmazonGlobal Eligible"

בסופו של יום - הדרך הכי יעילה/בטוחה זה להוסיף לעגלה ולבדוק.

שיטת השילוח אמורה להופיע לך כשאתה עושה צ'ק אאוט.

משלוח לישראל יתפוס רק עם Amazon Global Shipping. העלות הסופית תכלול את ההספקה עד הבית + מיסים ללא תוספות נוספות. כמו כן שים לב שניתן גם להזמין מהאתרים הבינלאומיים של אמאזון כמו amazon.de או amazon.co.uk.

זה לא נכון שזה יתפוס רק דרך זה. אמזון עצמה תמכור דרך Amazon Global, אבל מוכרים אחרים דרך אמזון יכולים למכור בשיטות שונות ואחרות, שלא כוללות מס ומחיר סופי.

פורסם

אין משלוח חינם לישראל. Prime או אפשרות המשלוח חינם בהזמנה של מעל $35 ,תקפה למשלוח בארה"ב בלבד. את עלות המשלוח תוכל לבדוק אחרי הוספת המוצר לעגלת הקניות לחיצה על Checkout ובחירת כתובת משלוח ישראלית. אל דאגה, לא תבוצע השמנה בשלב זה.

הנה מדריך קצר לחיפוש באמזון: http://ilshipping.com/?p=69

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים