עבור לתוכן

nexus 5 או LG G2

Featured Replies

פורסם

אני מאוד מתלבט בין שתי המכשירים האלה במיוחד עכשיו שהם בטווח מחירים דומה.

לנקסוס 5 יש מצד אחת תמיד עדכונים והוא "מבוטח לעתיד" בהקשר של התוכנה, אבל לפי ממה ששמעתי המצלמה שלו וחיי הסוללה לא כל כך טובים.

ומצד שני לLG G2 יש חיי סוללה ארוכים ומצלמה נהדרת, אבל הוא גדול יותר(שלדעתי זה חיסרון) והוא לא ימשיך לקבל עידכונים כמו הנקסוס 5

השאלה שלי עד כמה זה קריטי?

ובכללי דברים שאני מחפש בסמרטפון הם מצלמה טובה וחיי סוללה וכרגע הLG G2 עדיף מזה על הנקסוס 5

אני אשמח לשמוע דעות של אנשים שיש להם נסיון עם הטלפונים האלה

פורסם
לנקסוס 5 יש מצד אחת תמיד עדכונים והוא "מבוטח לעתיד" בהקשר של התוכנה

זה לא נכון.

פורסם

ממש לא מבוטח - גוגל מתחייבים עד שני וחצי אחרי שהמכשיר יוצא (ובתכלס גם את זה אף אחד לא יכול באמת לאכוף).

הגלקאסי נקסוס למשל אחרי שנתיים הפסיק לקבל עדכונים, יושב על 4.3 ושם הוא יישאר.

פורסם
  • מחבר

התכוונתי לכך שהנקסוס ימשיך להיות רלוונטי גם בעתיד הקרוב הנקסוס 4 קיבל גירסת קיטקט בעוד הרבה מכשירים(כולל זה שיש לי היום) נשארו בג'לי בין וסיימיו את חייהם ובעתיד כנראה שהנקסוס 5 יקבל גירסאות יותר מתקדמות בעוד שהLG G2 יסיים בגיסרא מסויומת

פורסם

אבל הוא גדול יותר(שלדעתי זה חיסרון)

-תחפש בגוגל וביוטוב השוואה בין שניהם לדוגמה אחת ההשוואות עם המידות:

http://www.phonearena.com/phones/LG-G2_id7969/size

ממה שאני ראיתי ההבדלים ממש קטנים

ובכללי דברים שאני מחפש בסמרטפון הם מצלמה טובה וחיי סוללה וכרגע הLG G2 עדיף מזה על הנקסוס 5

-אז לדעתי קח את ה G2

גם לי הייתה התלבטות בין G2 S4 נקסוס... בסוף לקחתי את ה G2 לדעתי המכשיר המשתלם ביותר

פורסם

ההבדלים בגודל בין ה-G2 ל-N5 הם תיאורתיים בלבד. בפועל לא קיים שום הבדל. לא גדול ולא קטן.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

יש לי LG G2. בלי ROOT.

יציב, מהיר, מעיף כל משחק ואפליקציה. לפי 3 בנצ'ים שראיתי - מתחרה בG5 (עד כדי הבדלים קטנים בביצועים).

זמן סוללה בשימוש סביר (אינטרנט, יוטוב לכמה דקות ביום) - יומיים. במידה ודואגים להעביר למצב GSM וכשאין קליטה למצב טיסה, יכול להחזיק 3 ימים.

זו הדעה שלי. לא השתמשתי בNEXUS לכן אין לי מה להגיד עליו. אולי יותר טוב, אולי לא.

פורסם

הויכוח מיותר. יש קהילות פיתוח - לנקסוס קל מאוד ליצור פורט לגרסה העדכנית ביותר של אנדרואיד.

בכל מקרה - בארץ, G2. מארה"ב, נקסוס 5, אלא אם כן זמן הסוללה חשוב ביותר.

פורסם

מצטרף להמלצה על נקסוס 5 רק במידה והמחיר מצדיק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים