עבור לתוכן

שאלה בנוגע לעדכוני מיקרוסופט בעת הכנת תקליטור Win7 מקוסטם

Featured Replies

פורסם

אהלן

החלטתי להכין תקליטור התקנה של WIN7 מקוסטם עם כל העדכונים של מיקרוסופט (עד היום שזה יוצא אפריל 2014), באמצעות תוכנת ה RT 7 Lite

הסיבה שאני מכין בעצמי ולא מוריד קובץ ISO מוכן זה כי אני רוצה בעברית מקורית (לא מצאתי גירסא בעברית מקורית, ואני גם לא מעוניין להוריד גירסא באנגלית "ולהפוך" את השפה)

עוד סיבה שבגללה אני רוצה לעשות בעצמי זה גם כדי להתנסות בתהליך בעצמי.

כל המטרה שלי היא ליצור תקליטור ע"פ הפרמטרים שלי ובעיקר שיהיה מעודכן הרלוונטים שיצאו עד היום (ברור לי שעוד חצי שנה הגירסא שלי תהיה מעט "ישנה" כיוון שכל הזמן יוצאים עדכונים)

בגדול כבר הבנתי מה אני צריך לעשות ואיך עובדים עם התוכנה (יש לי כמובן תקליטור עם התקנה של חלונות 7)

בנוגע לעדכונים של מיקרוסופט, מצאתי כאן באתר הרשמי של מיקרוסופט קובץ ISO עם כל העדכונים שיצאו בחודש הזה שמיועד לצירוף באמצעות RT 7

השאלה שלי היא, האם הקובץ מכיל את כל עדכוני מיקרוסופט שיצאו עד היום או שאולי אני צריך להוריד את כל העדכונים שיצאו עד היום?

אני מציין בפניכם שהתקליטור התקנה שיש ברשותי (שאני הולך להכין ממנו את המערכת המקוסטמת) נורא ישן (אפילו הוא ללא SP1) וכל פעם שיצא לי להתקין אותו נאלצתי לבזבז המון שעות על עדכונים שבאו אחר כך.

אשמח לעזרה

נערך על-ידי זונגלר

פורסם
  • מחבר

גירסת התקליטור שברשותי היא 32 ביט (מזכיר שוב שהיא ישנה מאוד.. ללא sp1)

אני יודע שאפשר כמובן להתקין מ DOK

בדיוק עכשיו אני נזכר שיש לי DOK 8 GB עם אותה גירסת התקנה שיש לי בדיסק, "נאלצתי" להתקין לפני כמה חודשים לחבר על לפטופ ללא כונן אופטי והכנתי את ה DOK כבוט ועליו מערכת ההתקנה.

למזלי :smiley1: יש לי קרוב משפחה שעובד בסנדיסק ברעננה והוא יכול לקנות עבורי DOK מהיר במחיר ממש זול, בהחלט זאת אופציה שאני אקח בחשבון.

מה שכן עדיין לא הבנתי בנוגע לעדכונים. איך אני יודע בעצם שמה שמצאתי זה העדכונים החדשים ביותר של מיקרוסופט ? או שאולי אני צריך להוריד את כל העדכונים של מיקרוסופט שיצאו עד היום?

אגב מתעוררת אצלי שאלה בדיוק כשאני חושב על זה...

הרי אחרי שמתקינים את מערכת ההפעלה ונותנים אחר כך הוראת עדכון, זה מוצא X עדכונים (לא משנה כרגע אם הם מוגדרים כחשובים/אופציונלים)

אחרי שמסיימים את העדכונים מתבצע כמובן אתחול מחדש של מערכת ההפעלה כשלאחריו זה מוצא עוד עדכונים וחוזר חלילה, עד השלב שזה לא מוצא עדכונים יותר ו "מבינים לבד" שנגמרו כל העדכונים...

מה שאני לא מצליח להבין בעצם זה איך יודעים שכל העדכונים הרלוונטים של מיקרוסופט עודכנו? הם כותבים את זה איפשהו?

כאן אני תקוע..

נערך על-ידי זונגלר

פורסם

התקליטור להורדה כולל את כל העדכונים עד לתאריך יצירתו ולכל סוגי החלונות.

התאריכים מופיעים בדף ההורדה.

http://support.microsoft.com/kb/913086

הוא גדול מאד כ 3 גיגה.

פורסם
  • מחבר

איוון, אתה בעצם אומר שהגירסא הכי אחרונה מכילה בתוכה את כל העדכונים שהיו לאורך כל השנים?

פורסם

נכון.

פורסם
  • מחבר

מוצא לנכון לעדכן שלא הסתדרתי כל כך עם הלינקים שנתתם לי...

מה שאני מחפש זה קבצי MSU (זה מה שה RT 7 צריך כדי לשלב במערכת הפעלה..)

אני תקוע עם זה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים