עבור לתוכן

Galaxy S5, עד כמה הוא טוב יותר מ-G2?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

זה לא כזה קריטי בשבילי כי אני בקושי משחק, אבל עדיין.. זה מוגזם לדעתי.

במשחקים הכבדים ה-G2 מסתדר מצוין.

• תגובות 48
  • צפיות 10.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^ אשפוז!

ברצינות, זאת בעיה שלך (במכשיר שלך), אחיין שלי קנה G2 והמשחק SUBWAY עובד לו מצוין.

פורסם
זה לא עניין של חומרה, פשוט המפתחים לא שמים על G2.
פשוט תודה שאין לך מושג. לא רק שזה לא קשור למפתחים, אם זה לא עניין של חומרה אז זה עניין של כלום. כל המכשירים הנ"ל מריצים אותה גרסה של אנדרואיד עם אותו קרנל של לינוקס.
פורסם

ההבדל האמיתי היחידי בין הטלפונים זה ה-BLOATWARE. ככל שההתקנה תהיה רזה יותר הטלפון יהיה טוב יותר.

היתרון היחידי של גלקסי זה אולי בטריה נשלפת וחריץ הרחבה, אבל לצערי הנסיון האחרון שלי עם S4- החלפתי כבר שתי סוללות, מה שווה האופציה להחליף בטריה אם הם שמים בטריות זבל בפנים.

פורסם
  • מחבר

אור, אין לי שום בעיית חומרה.

המשחק סאבווי עובד נהדר, אך אם תהיה מספיק חד, תוכל להבחין שלאחר כמה שניות יש איטיות מורגשת במשחק שנעלמת אחרי כמה שניות וחוזרת שוב.. אבל בגדול המשחק רץ טוב.. כנ"ל לגבי טמפל ראן ו-FUN RUN. (ב-FUN RUN הלאגים הכי מורגשים)

אספלט 8 לדוגמה מריץ לי מעולה.

פורסם

אני מדפדף לי ב"מה חדש״

נכנסתי לפה וזה אחד מהפוסטים הכי לא נחוץ שקראתי אי פעם :|

פורסם
  • מחבר

וגם התגובה שלך ממש לא נחוצה.^

פורסם

ל LG אין את ה S-LAG של סמסונג

מערכת הפעלה קקה

פורסם
אור, אין לי שום בעיית חומרה.

המשחק סאבווי עובד נהדר, אך אם תהיה מספיק חד, תוכל להבחין שלאחר כמה שניות יש איטיות מורגשת במשחק שנעלמת אחרי כמה שניות וחוזרת שוב.. אבל בגדול המשחק רץ טוב.. כנ"ל לגבי טמפל ראן ו-FUN RUN. (ב-FUN RUN הלאגים הכי מורגשים)

אספלט 8 לדוגמה מריץ לי מעולה.

FUN RUN מושפע מאוד מחיבור אינטרנט, לא קשור בכלל לגרפיקה. המשחק הזה קליל על המעבד הגרפי.

פורסם
  • מחבר

זה לא קשור לאינטרנט, אני ב-WIFI.

פורסם
זה לא קשור לאינטרנט, אני ב-WIFI.

אני רוצה לשחק או באירופה או בספרד.

פורסם
  • מחבר

אולי פשוט תסכימו איתי שהמפתחים לא שמים עליו וזהו?

יש לי 30 מגה בבית והתחברתי ל-WIFI ורק מחשב אחד משתמש באינטרנט הזה, אין כאן שום בעיית אינטרנט.

גם במכשירי תצוגה שניסיתי משחקים כאלה היו לאגים. המכשיר שלי תקין לגמרי.

ושיחקתי נגד חבר ב-FUN RUN, שהוא גר בארץ מן הסתם.

פורסם

^ ביום שבו תבין איך תוכנות עובדות ומה זה תלות ברשת, אתה תבין על מה אנחנו מדברים.

פורסם
  • מחבר

אתה יודע מה? עזוב FUN RUN.

מה לגבי סאבווי שבמיוחד בשבילו הלכתי לתצוגה בסלקום והתקנתי את המשחק והיו בדיוק אותם לאגים כמו אצלי?

בוא נראה איך תתמודד עם זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים