פורסם 2014 באפריל 2511 שנים הזמנתי כמה דברים מחנות בגרמניה. הם עובדים רק עם DHL. כבר יומיים סטטוס המעקב של החבילה תקוע על "The international shipment is being prepared for forwarding to the destination country", אחרי שהאיסוף והמיון הראשוני נעשו תוך יום. מישהו יודע כמה זמן הדברים הללו אמורים לקחת? יש לי ידידה שגרה בהולנד ומזמינה באופן קבוע מוצרים באמצעותם, והיא טוענת שלהזמנות שלה לוקח רק 4 ימים להגיע מפאקינג סין. יצויין שלא מדובר בDHL Express, אלא למחלקה שבבעלות הדואר הגרמני, כך שאין להם נציגות בארץ. שלחתי להם מייל דרך האתר שלהם (שבאופן תמוה, כשמדובר בחברה בסדר גודל שכזה, מלא בבאגים בגרסתו האנגלית) אבל לא קיבלתי תשובה בינתיים.
פורסם 2014 באפריל 2611 שנים יצויין שלא מדובר בDHL Express, אלא למחלקה שבבעלות הדואר הגרמניאם זה אותה שיטה כמו VITACOST, ומה שהזמנת שוקל קצת תן לזה איזה חודש וחצי.
פורסם 2014 באפריל 2611 שנים תלוי איזה DHL מניסיון יש 2 אופציות. DHL שזה רשום שמגיע דרך דואר ישראל (למשל הזמנות מ- Vitacost) ובדרך השניה DHL שמתפקד כמו FedEx/UPS וכו'... במקרה הראשון יקח בין שבוע לכמה שבועות ובדרך השניה שבוע.
פורסם 2014 באפריל 2711 שנים ????????אני קניתי מספר ברגים מחנות בהודו, והמשלוח הגיע עם DHL תוך 30 שעות (!!)משלוחים עם פדקס מאוסטרליה מגיעים תוך פחות משבוע.על מה אתם מדברים?
פורסם 2014 באפריל 2711 שנים על זה שיש חבילות שצריכות לעבור מכס והמכס מפוצץ אחרי החגים. הייתה על זה כתבה בכלכליסט אם אני לא טועה.
פורסם 2014 באפריל 2711 שנים מחבר אצלי מדובר בחבילה של כמה קילו ושווי כולל משלוח של כ180 יורו, לא "כמה ברגים".
פורסם 2014 באפריל 2711 שנים ????????אני קניתי מספר ברגים מחנות בהודו, והמשלוח הגיע עם DHL תוך 30 שעות (!!)משלוחים עם פדקס מאוסטרליה מגיעים תוך פחות משבוע.על מה אתם מדברים?כי זה לא DHL Express שאתה מכיר. זה הדואר הרגיל בגרמניה. לא שונה מדואר רגיל בכל מדינה.
פורסם 2014 באפריל 2711 שנים מחבר האם זה לפחות אומר שלא ימציאו לי כל מיני "עמלות" שונות ומשונות כמו שהסניף הישראלי של DHL Express יודע לעשות (פרט למע"מ כמובן)?
פורסם 2014 באפריל 2711 שנים מחבר מה שמעלה בעיה נוספת, דרך אגב - מספר המעקב שקיבלתי הוא מספר פנימי של DHL, לא מספר מעקב בינלאומי תקני. כל עוד החבילה בידי DHL זה בסדר, אבל מה אני אמור לעשות כאשר היא תמסר לדואר ישראל?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.