עבור לתוכן

כמה זמן לוקח למשלוח של DHL להגיע מאירופה לארץ?

Featured Replies

פורסם

הזמנתי כמה דברים מחנות בגרמניה. הם עובדים רק עם DHL. כבר יומיים סטטוס המעקב של החבילה תקוע על "The international shipment is being prepared for forwarding to the destination country", אחרי שהאיסוף והמיון הראשוני נעשו תוך יום. מישהו יודע כמה זמן הדברים הללו אמורים לקחת? יש לי ידידה שגרה בהולנד ומזמינה באופן קבוע מוצרים באמצעותם, והיא טוענת שלהזמנות שלה לוקח רק 4 ימים להגיע מפאקינג סין.

יצויין שלא מדובר בDHL Express, אלא למחלקה שבבעלות הדואר הגרמני, כך שאין להם נציגות בארץ. שלחתי להם מייל דרך האתר שלהם (שבאופן תמוה, כשמדובר בחברה בסדר גודל שכזה, מלא בבאגים בגרסתו האנגלית) אבל לא קיבלתי תשובה בינתיים.

פורסם

מניסיון שלי במספר הזמנות שבועיים עד שלושה.

פורסם
  • מחבר

seriously?!

פורסם

יצויין שלא מדובר בDHL Express, אלא למחלקה שבבעלות הדואר הגרמני

אם זה אותה שיטה כמו VITACOST, ומה שהזמנת שוקל קצת תן לזה איזה חודש וחצי.

פורסם

תלוי איזה DHL מניסיון יש 2 אופציות. DHL שזה רשום שמגיע דרך דואר ישראל (למשל הזמנות מ- Vitacost) ובדרך השניה DHL שמתפקד כמו FedEx/UPS וכו'... במקרה הראשון יקח בין שבוע לכמה שבועות ובדרך השניה שבוע.

פורסם
  • מחבר

במקרה שלי מדובר בדרך הראשונה. לעזאזל...

פורסם

אני חושב שייקח זמן, הרבה לבילות נתקעו במכס לאחרונה..

פורסם

????????

אני קניתי מספר ברגים מחנות בהודו, והמשלוח הגיע עם DHL תוך 30 שעות (!!)

משלוחים עם פדקס מאוסטרליה מגיעים תוך פחות משבוע.

על מה אתם מדברים?

פורסם

על זה שיש חבילות שצריכות לעבור מכס והמכס מפוצץ אחרי החגים.

הייתה על זה כתבה בכלכליסט אם אני לא טועה.

פורסם
  • מחבר

אצלי מדובר בחבילה של כמה קילו ושווי כולל משלוח של כ180 יורו, לא "כמה ברגים".

פורסם
????????

אני קניתי מספר ברגים מחנות בהודו, והמשלוח הגיע עם DHL תוך 30 שעות (!!)

משלוחים עם פדקס מאוסטרליה מגיעים תוך פחות משבוע.

על מה אתם מדברים?

כי זה לא DHL Express שאתה מכיר. זה הדואר הרגיל בגרמניה. לא שונה מדואר רגיל בכל מדינה.

פורסם
  • מחבר

האם זה לפחות אומר שלא ימציאו לי כל מיני "עמלות" שונות ומשונות כמו שהסניף הישראלי של DHL Express יודע לעשות (פרט למע"מ כמובן)?

פורסם

אכן. זה אמור להגיע דרך הדואר הרגיל.

פורסם
  • מחבר

מה שמעלה בעיה נוספת, דרך אגב - מספר המעקב שקיבלתי הוא מספר פנימי של DHL, לא מספר מעקב בינלאומי תקני. כל עוד החבילה בידי DHL זה בסדר, אבל מה אני אמור לעשות כאשר היא תמסר לדואר ישראל?

פורסם

כלום :)

תאלץ לסמוך בעיניים עצומות על נפלאות דואר ישראל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים