עבור לתוכן

שירות השליחה של אמזון (AmazonGlobal)

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות מוצר מאמזון שמוצע לשליחה לארץ ע"י Amazon Global.

מבחינה כספית זה לא הכי משתלם לי (יש הצעה זולה יותר) אבל אני בהנחה שאם תיהיה לי בעיה מסוימת עם המוצר יהיה לי יותר קל להחזיר אותו עם החזרים מצידם.

כפי שהם מציעים זאת המחיר הסופי הוא 95$. אבל לא הצלחתי להבין האם זה מחיר סופי, כולל מיסים של הארץ וכו'.

האם ניתן לסמוך על זה שלא יהיה הפתעות ושאר מיסים שונים?

אשמח אם מישהו יודע ויוכל להגיד.

ואתם חושבים ששווה להשקיע 10-15$ למקרה שאצטרך להחזיר אותו? (כי לפי המדיניות שלהם דרך חברת שליחויות זה יהיה מורכב יותר)

תודה!

פורסם

עם משלוח ישיר של אמזון , אין מיסים או תשלום נוסף מעבר למה שאתה משלם בקניה.

גם אם בארץ ידרשו תשלום נוסף , אז אמזון מתחייבים לשלם אותו ישירות.

אם המוצר יגיע אליך לא תקין , או מסיבה אחרת תהיה לך בעיה עם המוצר , אז אמזון יפצו אותך , אז אל תדאג בקשר ל10 דולר.

לאמזון יש שירות מהטובים ביותר.

פורסם
  • מחבר

תודה - הזמנתי ונקווה לטוב.

פורסם

אין מה לדאוג. רק שים לב שאם בחרת במשלוח הזול יותר אך עדיין אמאזון גלובל, תקבל מייל מחברת השילוח בו תידרש להיכנס לפרטי המשלוח ולהזין תעודת זהות. אם לא תשים לב לזה, המשלוח שלך יתקע סתם וחבל.

פורסם

זכיתי להחזיר לאמזון מוצר. ביום שהמוצר הגיע אליהם הם זיכו אותי בכרטיס האשראי. ממוצר שני שקניתי שם הם החזירו לי חלק מהכסף. אחרי שבועות שאני נהנה מהמוצר, קיבלתי אימייל שהם לא נדרשו לשלם מכס ולכן הם מזכים אותי בסכום שגבו מראש.

חבל שאין יותר מוצרים שהם שולחים לארץ. הניסיון המועט שהיה לי עם אמזון היה מוצלח ביותר.

פורסם
  • מחבר
אין מה לדאוג. רק שים לב שאם בחרת במשלוח הזול יותר אך עדיין אמאזון גלובל, תקבל מייל מחברת השילוח בו תידרש להיכנס לפרטי המשלוח ולהזין תעודת זהות. אם לא תשים לב לזה, המשלוח שלך יתקע סתם וחבל.

אכן קיבלתי מייל - טוב שאמרת, אחרת הייתי חושש מפישינג כלשהו (כי זה לא אמזון). תודה!

זכיתי להחזיר לאמזון מוצר. ביום שהמוצר הגיע אליהם הם זיכו אותי בכרטיס האשראי. ממוצר שני שקניתי שם הם החזירו לי חלק מהכסף. אחרי שבועות שאני נהנה מהמוצר, קיבלתי אימייל שהם לא נדרשו לשלם מכס ולכן הם מזכים אותי בסכום שגבו מראש.

חבל שאין יותר מוצרים שהם שולחים לארץ. הניסיון המועט שהיה לי עם אמזון היה מוצלח ביותר.

נשמע שהשירות שלהם באמת טוב, אבל לפעמים פשוט המשלוח שלהם לא משתלם..

אגב - במקרה של זיכוי, הם מזכים ישירות לכרטיס אשראי?

כי יש לי כרטיס נטען של פועלים (UP) ואני לא בטוח אם ניתן בכלל לזכות אותו מגורם חיצוני. מישהו יודע איך זה עובד?

פורסם

ההחזר הוא ישירות לכרטיס האשראי. אם יש החזר, תקבל אותו בתוך 60 יום. לא יודע איך עובד עם כרטיס אשראי נטען, כדאי שתשאל את חברת האשראי.

פורסם

לא עובד בכרטיס נטען רגיל..ליותר מידע ברר עם הבנק או קרא את "מאות" העמודים של התקנון שלהם בנושא כרטיסים נטענים.

פורסם
  • מחבר

אבוי, כבר שילמתי משם. טוב, נקווה שלא נצטרך זיכוי.

*אגב, היום דיברתי עם אמזון בצ'אט, והם אישרו לי שזה תשלום סופי.

לפחות אם הבנתי אותם נכון. הרגשתי כאילו אני מדבר עם ילד בן 4 לפעמים (הוא לא הצליח להבין אותי וכתב בצורה לא ברורה).

תודה לכולם!

פורסם

איך אפשר לדעת על איזה מוצרים יש את השטות הזו?

פורסם
  • מחבר

השיטה הכי יעילה היא פשוט לנסות ולעשות צ'ק אאוט.

אבל יש דרכי חיפוש שהם מציעים: http://www.amazon.com/gp/help/customer/display.html?nodeId=201117930

פשוט לפי הניסיון שלי זה לא תמיד נכון. לדעתי זה יהיה בעיקר (אם לא רק) פריטים שנמכרים ע"י אמזון עצמה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים