עבור לתוכן

למה במדינה אין הנעלה איכותית?

Featured Replies

פורסם

היום חשבתי על זה והבנתי שאין הנעלה איכותית במדינה. זה נכון?

כי קניתי נעלי נייקי לפני 6 שנים ולא הלכתי הרבה איתם. בנעליים רשום שמיוצר בסין. האם זה חיקוי?

סוליה שלהם מתפרקת פשוט וכבר כמה פעמיים השתמשתי בדבק רב-תכליתי ופעם אחד מסרתי לתיקון הפילו.

יש לי גם נעליים מתאווררות של גלהגלה של לבשתי ממש הרבה ולאחרונה אחרי 3 שנים מאז קנייתם, יש בעיה

עם סוליה. השתמשתי באותו דבק וכנראה זה עזר אבל שלא אעיז לעשות איתם הליכה מהירה...

עכשיו אמא שלי קנתה נעליים ב-400 ש''ח שסוליה שלהם נסדקה...

אני רוצה להבין את הסיטואציה עם נעליים בארץ ואשמח לחוות דעת של מומחה.

תודה.

פורסם

כמעט ולא נעלת אותם במשך 6 שנים, זו הסיבה שהנעליים התפרקו ולא בגלל שזה מיוצר בסין.

בקשר לגלהגלה, אני לא הייתי קורא לזה בכלל נעליים. מכרתי כאלה בעבר, והמלצתי לאנשים לקנות אותם רק כאשר חיפשו נעליים שאפשר להיכנס איתם למים! מעבר לזה, לעולם לא הייתי ממליץ.

יש בארץ נעלי ספורט מהחברות הטובות ביותר בעולם, נעלי טיולים וגם נעלי נוחות.

לא נכון לכתוב שאין בארץ נעליים איכותיות.

פורסם

לא נראה לי שבפורום מחשבים יש "מומחה לנעלים".

על אייפון רשום שהוא מיוצר בסין זה אומר שהוא חיקוי? איפה לדעתך אמורים להיות מיוצרים הנייקי?

נעליים שלא הולכים איתם שש שנים יתפרקו כי שלא משתמשים בהם זה מה שקורה. היו לי נעליים צבאיות שלא השתמשתי בהם והם התפוררו.

פורסם

זה מה שנעליים חדשות ויקרות שוות היום

עוד נעל של 200$

http://youtu.be/EBM0bN5jW-g

נערך על-ידי RDvd

פורסם

חזק...

פורסם
היום חשבתי על זה והבנתי שאין הנעלה איכותית במדינה. זה נכון?

לא

פורסם

planned obsolesence

פורסם

יש בארץ הנעלה איכותית אבל לא בכמיות שאנחנו רגילים בחו"ל (מידנה קטנה ושוק קטן) אבל היא יקרה מאוד.

לגבי נייק ספציפי, בדרך כלל הנעלה שלהם נחותה ומתפרקת לאחר זמן די קצר במיוחד הנעלים הזולות שלהם ונעלי הפוזה (נראה צבעוני ויפה ומכוון לנוער).

גם פומה באותה קטגוריה.

דבר נסוף הוא שינוי לחות ויובש בארץ שפוגעים בכל המוצרים שיש לנו ולא רק בנעליים ולכן צריך לתחזק אותם גם אם לא נועלים אותם.

דבק זול נפגע משינויים כאלה, ולכן תמיד צריך לבדוק לפני הקניה האם הנעל רק מודבקת או שזה ONE PIECE או שיש גם תפירה.

בארץ גם המוכרים וגם הקונים בדרך כלל לא מבינים, וראיתי איך קונים נעלים לילידם וכך גם המבוגרים לפי הצבע ואיך זה נראה ולא ממש מה האיכות.

פורסם

יש לי נעלי קארימור KSB בנות 13 שנה שנקנו בלמטייל בארץ והלכתי איתם בטרק בנפאל

נראות כמו חדשות.

זה שנייק מתפרקות הגיוני. הם לא מכוונות לשרוד יותר מדי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים