עבור לתוכן

משתלם לקנות סמארטפון סיני?

Featured Replies

פורסם

גם אני עיקמתי מעט פרצוף, במיוחד בשל ה-1 ג'יגה זכרון שלו. אבל הביקורות שיבחו, אז קניתי אחד לבת זוגי.

חווית השימוש הפתיעה אותי מאוד לטובה. אין שום בעיה להריץ ווייז עם BT פועל ולהזרים מוזיקה במקביל. וידאו מן הסתם לא ניסיתי ובטסקר היא לא משתמשת - אבל קשה לי להאמין שזו תהיה בעיה.

המצלמה אכן לא ממש משובחת, אך לעומת זאת חיי הסוללה כנראה הטובים ביותר מכל סמארטפון מודרני.

ה- One Plus One הוא בדיוק לדעתי המכשיר שמראה למה שני המכשירים הללו הם לא לכאן ולא לכאן. ה mi2s שהוא רק מעט יקר יותר מהמוטו סובל ממסך קטן מאוד, וה-Nubia כבר יקר באזור ה-260 דולר ולדעתי כבר לא כדאי כאשר אתה יכול לקנות את ה- One Plus One ב-300 - שהוא כבר באמת מכשיר ספינת דגל מכל הבחינות, לפחות על הנייר.

פורסם

אני דווקא קניתי לאשתי את השיומי. חיפשתי טלפון בגודל בינוני (שמתאים ליד של אישה) עם מצלמה איכותית, חומרה חזקה ורום ידידותי שמקבל עדכונים תכופים. וכמובן מחיר נמוך. השיומי נותן את כל אלה ולא מאכזב.

אני מודה שקצת זלזלתי בהתחלה ב-miui, אבל למדתי להעריך ואף לכבד אותו כרום איכותי ונוח לשימוש.

ה-one plus נראה נהדר על הנייר, למעט הגודל שלו. זה כבר פאבלט, לא טלפון. אנשים שכחו שהטלפון אמור להיות נייד. הוא לא דוגמה ששוללת את הסיניים שהצעתי, כפי שכתבת, משום שהוא ממש לא טלפון מייצג. הוא מכשיר שנועד לשבור את השוק ולשנות את חוקי המשחק.

נערך על-ידי Animor

פורסם

לא מזלזל בכלל ב- Xiaomi, אך לחברתי שהיה לה את ה- S2 עם מסך 4.3", לאחר שקיבלה את ה 4.7 קטן לה ה- 4.3".

המכשירים האלו נתנו מענה מצויין ומאוד משתלם לשוק שנע בין המכשירים המאוד יקרים ב- High End לזבל הטהור ב- Low-End (כמו לדוגמא הגלקסי מיני וה-Y למניהם).

ה- Moto G כיוון לבטן הרכה כיוון שיש אופצייה מצויינת בטווח המחירים הזה מייצרן דרגה 1, ואפילו תמיכה של גוגל ב-GPE.

לדעתי היצרנים הסינים חייבים ליישר את הקו ולעשות מאמץ נוסף כדי לגרוף מתלבטים.

ה- One Plus One הוא לדעתי צעד בכיוון הנכון, לאורך זמן נדע מעבר לחומרה על הנייר.

פורסם

למי שלא רוצה להזמין מסין וחשוב לו מכשיר בזמינות קרובה כן הייתי ממליץ על המוטו G

קניתי את זה לאחותי (ששידרגה מסמסונג גלקסי young והיא ממש מרוצה ממנו. המכשיר הוא לא נקסוס 5 אבל כן אחלה מכשיר במיוחד למחירו.

פורסם

להזמין מסין זו לא מילה גסה. זה שוק גלובאלי וקנייה באינטרנט פותחת אפשרויות חדשות.

הסמארטפונים הסיניים הם העתיד: מוצרים איכותיים במחיר זול.

צריך להפסיק להתנהג כמו עדר ולפעול בצורה חכמה.

נערך על-ידי Animor

פורסם

אני גם מזמין מוצרים מסין הרבה, אבל כתבתי: למי שלא מעוניין להזמין משם, עדיין יש אנשים שנרתעים מהזמנה מסין ולכן המלצתי על משהו בזמינות מהארץ

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים