עבור לתוכן

SGS2 I9100 התרסק על הריצפה

Featured Replies

פורסם

שלום!

כמו שציינתי בכותרת, שבוע שעבר המכשיר שלי נפל מגובה מטר על הריצפה והוא התרסק על המסך לאחר שכבר היה מרוסק עוד קודם רק שעכשיו כבר לא רואים כלום למרות שהטאצ' כן עובד.

אני בזמן הקרוב אחליף מכשיר לכן אני מחפש פיתרון זמני בלבד כרגע.

משום כך, אשמח לקבל מקור שממנו אקנה מסך סיני/מזוייף שעולה גרושים ואחליף בעצמי.

זה כבר הרבה זמן שאני מחפש מסך זול אך מצאתי רק כאלה ב75$+ אך כמו שאתם מבינים אני מחפש ממש זול (30$ גג).

שאלה נוספת, האם יש תאריך יציאה לG3?שווה לחכות?S5 VS G3 VS Z2?

נורא התלהבתי מהZ2 אך הבנתי שכרגע יש מספר תקלות והוא ישוחרר בעולם רק ביוני..

תודה מראש!

פורסם

1) זה המחיר. אני ממש מסופק אם תצליח להשיג מסך במחיר כזה.

2) תסתכל על המכשיר מוטורולה מוטוG מכשיר מעולה ב1100 ש"ח

מכשיר עם אנדרואיד נקי וממש מומלץ

פורסם
  • מחבר

1)אני מחפש מסך מזוייף, לא מקורי, שיהיה באיכות הכי ירודה שיש רק שתהיה תצוגה.

היתכן שאין מסך זול שכזה בל האינטרנט ובפרט בכל האתרים הסינים שמוכרים סחורה זבל?!

2)אני לא מחפש לקנות עכשיו פלאפון שיהיה זמני, אני מחפש מסך זול שיספק את צרכיי עד שיצא פלאפון שימלא את הדרישות שלי.

פורסם

אני לא חושב שתמצא מסך "זבל סיני מזוייף" , בסופו של דבר הפלאפון כולל דרייברים לפאנלים ספציפיים , ולא לכל מה שיצרניות סיניות ידחפו..

אני חושב שהכי זול שתמצא זה אולי מסך שפורק מפלאפון שלוח האם שלו מת ,ז"א לא מסך חדש , אבל תכלס - קנה מסך במחיר רגיל ותחליף , יהיה לך גם פלאפון עובד וגם תוכל למכור אותו/לעביר לקרוב משפחה כשתחליף אותו באחר.

פורסם
  • מחבר

פה בישראל מוכרים זיופים בהפרש של מאות שקלים, מאיפה המסכים?

באמת שאין לי צורך במסך מקורי ב90$..פשוט חבל לי על הכסף.

פורסם

אני לא חושב ש-90$ זה מוגזם.

בזמנו קניתי מסך 2.4" לנוקיה N82 שני שעלה לי 12$. מדובר במסך קטן בהרבה ועם רזולוציה נמוכה משמעותית, שלא תומכת במסך מגע וכולי וכולי.

פורסם

אני באמת לא מבין את ההגיון ,קנה מסך נורמאלי ,גם אם זה 80$ , לפחות תוכל למכור את המכשיר אחר כך .

פורסם
  • מחבר
אני באמת לא מבין את ההגיון ,קנה מסך נורמאלי ,גם אם זה 80$ , לפחות תוכל למכור את המכשיר אחר כך .

כשאקנה מכשיר חדש הגלקסי הזה יעבור לאמא שלי שמשתמשת בו רק לצורך שיחות ולא שום דבר אחר.

למכור?אני בספק גדול אם מישהו ירצה לקנות מכשיר שנקנה "ביום השקתו", מכשיר שנפל עשרות פעמים ולא תמיד מנמוך, נצרב עליו עשרות פעמים רומים וקרנלים שלא תמיד צלחו, בטרייה שאבד עליה הקלח.

בקיצור, יש לי את החשבונות שלי וחבל לי להשקיע יותר כסף ממחיר של מסך סיני זול.

פורסם

אחלה דאגה לאמא...

פורסם

לא הבנתי, נשבר רק ה digitizer או הlcd ?

פורסם
  • מחבר
אחלה דאגה לאמא...

ולמה היא צריכה יותר מזה?!היא לא הולכת לצפות בסרטים, לא לשחק ולא לעשות שום דבר אחר מלבד לענות לשיחות..

הטאצ' עובד..המסך עצמו סדוק ומרוסק..

פורסם

בבקשה תהיה ספיציפי, הדיגיטייזר נשבר או הזכוכית?

פורסם

(הדיג'יטייזר זה הזכוכית)

השאלה היא אם:

הפאנל עצמו נשבר - מה שגורם לכך שאין תצוגה.

או הזכוכית \ דיג'יטייזר נשבר (זה החלק שמזהה את המגע) ואז יש תצוגה והמגע עובד \ עובד חלקית \ לא עובד בכלל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים