עבור לתוכן

מאיפה עדיף להזמין Z2 ?

Featured Replies

פורסם

ראיתי שגם ב CLOVE וגם ב HANDTEC יש מין מבצע ב445 פאונד מקבלים גם אוזניות וספיקר חינם.

מאיפה עדיף להזמין (שירות, מהירות המשלוח,אמינות..) ? באיזה סוג משלוח והיכן קיים איזהשהו סיכוי לא להיתפס במכס? (אם קיים בכלל..)

תודה.

פורסם

שניהם טובים. תבחר את המשלוח הרגיל והזול ביותר (uk royal או משהו כזה)

פורסם
  • מחבר

ב CLOVE

יש

Int Signed Mail

DHL Int Courier

Fedex Int Courier

מבחינת להעלות סיכויים לא להיתפס במכס, האפשרות הראשונה הכי עדיפה?

פורסם

בריטניה היא בד"כ מהמדינות היקרות יותר לקנות בהן אלקטרוניקה, אתה יכול לנסות להזמין מאמאזון גרמניה למשל, הם מחייבים אותך ישירות על המוצר + משלוח לישראל + מע"מ ומכס ישראלי (ומחזירים לך את ההפרש במידה והם טעו בחישוב) ועוד יתרון שאתה יכול לדבר איתם במידה ויש תקלה והמכשיר עם אחריות.

במקרה הספציפי הזה, זה לא בהכרח יהיה משתלם יותר בגלל התוספות לערכה שמציעים בClove, אבל עדיין זול יותר אם המכשיר הוא מה שמעניין אותך, הוא נמכר כרגע ב599 יורו, אך למשלוחים אל מחוץ לאיחוד האירופאי אתה לא חייב בתשלום מס מכירה גרמני לכן המחיר יהיה 505 יורו (418 פאונד) + כמובן מחיר המשלוח לישראל ומכס/מע"מ אותם אתה צריך לשלם בכל מקרה.

נערך על-ידי Nosh

פורסם
  • מחבר

הבעיה שאמזון לא עושים משלוח לארץ.. (חוץ מדיסקים ,משחקי מחשב וספרים).

גם הרגע ניסיתי להיכנס לאמזון גרמניה וזה רושם לי שאין אפשרות לשלוח לכתובת שלי..

פורסם

הזמנתי משם לא מזמן מקרן תלת מימד שהגיע מהר מאוד ועם החזר של 500 שקל מס.

כשאתה מחפש מוצר באמאזון, אתה מקבל רשימה של כמה מוכרים, שווה לנסות את כולם.

פורסם
  • מחבר

כלומר משלמים עם המס ורק כעבור תקופה (באחד מהלינקים שNOSH נתן יש בחר שקיבל את הזיכוי אחרי חודשיים) מקבלים את הזיכוי?

לא יודע.. בכל מקרה אין מוכר באמאזון שמוכר את הZ2 עם אפשרות משלוח לארץ.

יש חנויות סלולר מומלצות באירופה חוץ מבבריטניה ששולחות לארץ ?

או שCLOVE ,במשלוח מסוג Int Signed Mail היא אופציה המשתלמת ביותר? (מבחינת גם לא להיתקע במכס)

פורסם

expansys גם אופציה (מחירים כמו ב-clove). לא יודע מה הסיכוי להתחמק ממכס.

פורסם

שכח מהניסיון "להתחמק" מתשלום מכס - זה לא יקרה.

התקופה הזאת כבר עברה מזמן, בטח ובטח כשאתה מזמין מחנויות כלכך מפורסמות כמו CLOVE.

אנשי המכס לא נולדו אתמול.

בלי קשר לתשלום המכס, תעשה משלוח בדואר רשום רגיל (האפשרות הראשונה ב-CLOVE מהשלוש שפרסמת קודם), כי שאר חברות המשלוחים הפרטיות (FedEx, DHL, UPS,EMS...) יקחו לך מעבר לתשלום המכס גם עמלות מופרזות ולא מוצדקות עבור ה"טיפול" בשחרור מהמכס.

פורסם
  • מחבר

האמת שראיתי הרגע שהמכשיר הושק כבר בסיגפור ויש תלונות על התחממות וקריסת המצלמה בעת שימוש ב4K , כמו כן גם ישנם מרווחים בין לוח הזכוכית הקדמי ומסגרת האלומיניום שמקיפה את המכשיר, מה שיכול לפגוע בתכונת עמידות בפני מים. סוני אמרו שהם בודקים את זה ועובדים על זה.

השאלה אם אני אזמין את המכשיר PRE ORDER מ CLOVE, איך אני אדע שהם ישלחו לי גרסה תקינה של הטלפון , ושלא אצטרך אחרי זה לשלם כסף כדי לשלוח להם את זה בחזרה...

ואולי בכלל כדאי לחכות לG3 של LG שעל פי הפרסומים מתוכנן לצאת עוד חודש...

*אגב, מישהו יש מושג אם אחרי שאני עושה PRE ORDER, בגע שהכשיר יהיה זמין הם ישאלו אותי אם אני עדיין רוצה לבע את הרכישה לפני שהם שולחים ולוקחים כסף?

בEXPANSYS כתוב שקודם הם שואלים אבל לא מצאתי שום מידע על זה בCLOVE..

נערך על-ידי Ovid

פורסם

קודם כל, סליחה על ההתפרצות לדיון שלך.

אני בימים האחרונים הסתכלתי הרבה על המכשיר ואני מיום ליום פשוט רוצה לשים את הידיים שלי עליו.

הסתכלתי בשני האתרים שציינת למעלה ואני לא מצליח להבין מה הולך שם אז אם תוכל לתת לי קצת פרטים על עלות המכשיר, משלוח ואיך מתבצעת הקנייה אני אודה לך מאוד.

תודה מראש!

פורסם
  • מחבר

קח את מחיר המכשיר+המשלוח ותוסיף לאלה 34%. זוהי העלות הסופית... משלם דרך PAYPAL.

אם אתה מזמין מCLOVE, ורוצה לקבל את הערכה שהם מציעים בחינם של הרמקול והאוזניות, קודם תוסיף לסל את המכשיר עצמו, אחרי זה יופיע לך חלון עם הצעה להוסיף גם את החבילה הזאת, תלחץ על הוסף, ואז תיכנס לסל ותראה שהם בעצם לא מחייבים אותך עליה (-120 פאונד)

אגב, קיבלתי מייל מCLOVE

Due to the nature of the goods we sell there are many attempts to obtain goods fraudulently and payments are sometimes made via PayPal for this purpose. For this reason we require proof of identification for the billing address if PayPal has not verified the account. Please can you provide proof of your name and address (for example you can email a copy of your driving licence) to enable shipment of the goods.

Alternatively, to get verified, please log in to your PayPal account and click the Unverified link on your Account Overview page. Please follow their instructions and let us know when you have completed the process.

אני חייב לשלוח להם תעודה מזהה? או שזה סתם בגדר בקשה..?

נערך על-ידי Ovid

פורסם
האמת שראיתי הרגע שהמכשיר הושק כבר בסיגפור ויש תלונות על התחממות וקריסת המצלמה בעת שימוש ב4K , כמו כן גם ישנם מרווחים בין לוח הזכוכית הקדמי ומסגרת האלומיניום שמקיפה את המכשיר, מה שיכול לפגוע בתכונת עמידות בפני מים. סוני אמרו שהם בודקים את זה ועובדים על זה.

השאלה אם אני אזמין את המכשיר PRE ORDER מ CLOVE, איך אני אדע שהם ישלחו לי גרסה תקינה של הטלפון , ושלא אצטרך אחרי זה לשלם כסף כדי לשלוח להם את זה בחזרה...

ואולי בכלל כדאי לחכות לG3 של LG שעל פי הפרסומים מתוכנן לצאת עוד חודש...

*אגב, מישהו יש מושג אם אחרי שאני עושה PRE ORDER, בגע שהכשיר יהיה זמין הם ישאלו אותי אם אני עדיין רוצה לבע את הרכישה לפני שהם שולחים ולוקחים כסף?

בEXPANSYS כתוב שקודם הם שואלים אבל לא מצאתי שום מידע על זה בCLOVE..

מהסיבה הזו ההשקה בשאר העולם נדחתה כנראה ליוני.

פורסם
אגב, קיבלתי מייל מCLOVE

Due to the nature of the goods we sell there are many attempts to obtain goods fraudulently and payments are sometimes made via PayPal for this purpose. For this reason we require proof of identification for the billing address if PayPal has not verified the account. Please can you provide proof of your name and address (for example you can email a copy of your driving licence) to enable shipment of the goods.

Alternatively, to get verified, please log in to your PayPal account and click the Unverified link on your Account Overview page. Please follow their instructions and let us know when you have completed the process.

אני חייב לשלוח להם תעודה מזהה? או שזה סתם בגדר בקשה..?

תעודת הזהות שלך לא מעניינת אותם, הם פשוט רוצים שתשלם דרך חשבון פייפל עם כתובת מאושרת (verified).

בגלל שמשום מה עדיין לא אישרת את החשבון שלך, אז הם רוצים הוכחה אחרת.

הם לא ישלחו מוצר לכתובת שונה מזאת שכתובה בפייפל אלא אם תוכיח להם שאתה באמת גר שם, כי אחרת זה פתח לשימוש בחשבונות פייפל/כרטיסי אשראי גנובים/פרוצים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים