עבור לתוכן

מתלבט בין Nexus 5, G2 וחבריהם...

Featured Replies

פורסם

הרגת אותי מצחוק. לפחות אתה אותנטי ואומר את מה שאתה חושב בפרצוף, זה יותר טוב מרוב האנשים שאני מכיר.

אני יכול רק לקוות שאנשים אחרים שרואים את הדיון הזה ידעו איך להתייחס לעצות שלך בדיונים עתידיים.

פורסם
  • מחבר
תודה על התגובות חברים, עזרתם לי מאוד :)

החלטתי ללכת בסוף על ה-G2.

מישהו יכול להמליץ בבקשה על חנות זולה ואמינה באיזור המרכז שבה הוא קנה את דגם הD802? (בלי סוללות מזוייפות או מטענים מזוייפים למיניהם)

תודה!

חברים, הדיון סוטה לנושאים אחרים.

מישהו יכול לעזור בבקשה?

תודה :)

פורסם

לדעתי הכל אותו דבר, מהסיבה הפשוטה שבמהלך הקניה כל החנויות טובות, אבל לא בזה מודדים חנות אלא ברגע של תקלות..

ולדעתי ברגע של תקלות כל החנויות יהיו אותו דבר - כולן ינפנפו אותך :)

פשוט כי כמעט שום תקלה שקיימת בטלפונים לא מכוסה בכלל ע"י האחריות..

פורסם

אני רוצה גם להמליץ לך על הG2.

המכשיר מעולה כמעט מכול בחינה במיוחד בסוללה שלו (שזאת הסיבה העיקרית שבחרתי בו) .

אני בעבודה לא יכול להיות כל יום מול מטען ועדיין יום שלם שאני לא בבית שאני משתמש בו לשיחות ואטסאפ פייסבוק וגלישה (פחות משחקים) אני חוזר בערב הבייתה כשעדיין יש לי 40% בערך .

רק המצלמה של המכשיר טיפה מבאסת , באור הטלפון מוציא תמונות מעולות אבל במקום חשוך המצלמה פחות טובה ולוקח לה זמן לצלם תמונה.

ותיקח בחשבון גם שאין לך אפשרות לשים כרטיס זיכרון בטלפון .

בקשר לפיתוח לאנדרואיד לא חייב נקסוס בשביל זה .

חברה שלי גם עובדת בזה (למרות שלא הייתי קורה לזה משרה מלאה) והיא בכלל עם אייפון .

כל הפיתוח היא עושה על הלפטופ בדרך כלל . ויש לה גם אנדרואיד בבית שהיא לפעמים משתמש בו בשביל לנסות עליו את האפליקציה .

על המכשיר של האנדרואיד היא פשוט התקינה רום 4.4 (לא חייב לחכות לעדכון רשמי למכשיר) .

נערך על-ידי x-boy_25

פורסם
  • מחבר

סתם לעדכון, החלטתי לחכות ל23.4 ולראות אם הOnePlus One הזה באמת שווה כמו שאומרים...

אם הוא יהיה זמין לדוגמה במאי כנראה שאלך עליו, נשמע לי כמו מכשיר מטורף, במיוחד עם CM :)

במידה ויהיו בעיות של זמינות מאוחרת \ זמינות בארץ אקנה את הG2 :)

פורסם

:xyxthumbs:

אלו ה-specs שלו שכבר הוכרזו, למי שמתעניין (נלקח מכאן):

5.5" JDI 1080p display
Snapdragon 801 (MSM8974AC - Quad-core at 2.5GHz)
3100+mAh battery (non-removable)
Sony Exmor IMX214 6-Lens 13MP camera
5MP Front-Facing camera
3GB of RAM
16GB & 64GB Variants
Stereo Speakers
StyleSwap Covers - Multiple materials/textures
Single-SIM card
Global LTE
GSM Only
Something better than pre-orders
No front branding
2 year CyanogenMod support

המחיר - עד 350€ באירופה.

נערך על-ידי Unavoidable Encounter

פורסם

הרוחב בטלפונים הוא ממש לא הבעיה, אלא האורך.

כשהטלפון ארוך מדיי (ה-Z1 כשלעצמו הוא דוגמה מצויינת לטלפון ארוך מדיי, ואני מניח שזה אפילו יותר) אז הוא הופך להיות בלתי שמיש במצבים מסויימים ביד אחת - פשוט כי לא קיים שום בין אנוש עם אצבעות מספיק ארוכות בשביל להגיע לקצה העליון של המסך, ובטח שלא לקצה העליון השמאלי (אם הוא מחזיק את הטלפון ביד ימין).

לעזאזל את ה-ONE לצורך העניין אי אפשר אפילו להדליק ביד אחת בלי לעשות אקרובטיקה מסוכנת עם המכשיר.

ב-Z1 (ובכלל בטלפונים של סוני) הם לפחות שמו את כפתור ההדלקה בצד המכשיר ולא בחלק העליון... מיקום מעולה אגב, טוב יותר לדעתי גם מהמיקום האחורי של ה-G2.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים