עבור לתוכן

מתלבט בין Nexus 5, G2 וחבריהם...

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

קודם כל חשוב לי לציין כי כבר די עברתי על כל הפורומים הרלוונטיים למיניהם ועדיין לא הגעתי להחלטה, אשמח אם תוכלו לעזור לי, אני קונה מכשיר פעם בכמה שנים טובות ולכן רוצה להיות בטוח שאני לא עושה טעות.

התקציב שלי למכשיר הוא עד 2000 ש"ח, לפי מה שיצא לי לראות הG2 וה-Nexus 5 הם המכשירים הכי טובים שאפשר להביא בתקציב הזה, תקנו אותי אם אני טועה. (לא אכפת לי לחרוג קצת מהתקציב אם זה ממש ממש שווה את זה)

נקודה חשובה, יש לי כרגע S1 שדי נשבר לי ממנו, אחרי אין ספור החלפות רומים במשך השנים ו-GPS שלא עובד + סוללה שמחזיקה לי במקרה הטוב עד הערב (ללא שימוש כמעט)

מה שאני בא להגיד: אין לי כוח להתעסק עם המכשיר יותר ואני רוצה מכשיר שעובד. (אלא אם כן מדובר שהחלפת רום חד פעמית שלא תגרור עוד 2000 החלפות אחריה עקב באגים.

הבנתי שהNexus 5 מנצח בעניין הזה בגלל עניין העדכונים, אך לא הצלחתי למצוא אף חנות שממליצים עליה פה בפורום שמוכרת את דגם הD821. בנוסף, הבנתי שהסוללה של הנקסוס לא להיט.

לגבי ה-G2, ממה שיצא לי לראות בפורום שלו יש להמון אנשים בעיות עם הGPS שלו, ובנוסף עדכוני תוכנה שלא יוצאים או יוצאים עם באגים. אשמח לשמוע הערות בעניין.

בקיצור כדי לסכם:

1. יש מכשיר יותר טוב שניתן להביא בתקציב הזה?

2. האם הסוללה של הנקסוס באמת רעה? (בשימוש יומי סביר)

3. יש בעיות GPS עם הG2?

4. הבנתי שעדכוני התוכנה של הG2 מאוד בעייתים, גם כאשר הם יוצאים יש באגים, אפשר לקבל פידבק על העניין?

5. אשמח לשמוע על חנות אמינה וזולה שמוכרת את 2 הדגמים הנ"ל. (כמובן עם תמיכת LTE בארץ)

6. במידה ויש לכם הערות נוספות אשמח לשמוע

7. יש סיבה טובה לחכות קצת? צפוייה ירידת מחיר למכשירים אחרים כלשהם?

תודה רבה :)

פורסם

לא יודע אם מעניינים אותך מכשירים של חברות חדשות, אבל עוד שבועיים יוכרז OnePlus One, ואז נראה אם ההייפ סביבו מוצדק.

(מכשיר שאמור להיות ברמה של מכשירי דגל אחרים, במחיר של $400 או פחות)

נערך על-ידי Unavoidable Encounter

פורסם
הבנתי שהNexus 5 מנצח בעניין הזה בגלל עניין העדכונים

זה סתם קישקוש.

עדכון גירסה יוצא גם ככה פעם בהמון זמן, ובכל מקרה זה לא אומר שום דבר.

אני מעדיף את הממשק של ה-G2 עם 4.2.2 על פני הממשק של ה-N5 עם 4.4.2 - בכל יום!

(מה גם שבמילא ה-4.4.2 כבר הגיע ל-G2 ולכן שניהם נמצאים בדיוק באותה נקודה במילא)

לגבי ה-G2, ממה שיצא לי לראות בפורום שלו יש להמון אנשים בעיות עם הGPS שלו, ובנוסף עדכוני תוכנה שלא יוצאים או יוצאים עם באגים.

אין לי מושג איפה ראית את הקישקוש הזה אבל זה בולשיט מוחלט. על כל מה שכתבת.

נערך על-ידי Milford Cubicle

פורסם

עדכוני גרסה זה לא קשקוש בכלל. זה פיצ'ר כמו כל פיצ'ר אחר. או שהוא חשוב לך או שלא, לא צריך לזלזל ;)

זה שעכשיו ה-G2 וה-N5 באותה גרסה לא ממש קשור לעניין - היה עיכוב של כמה חודשים בין המכשירים וכנראה שיהיה כזה עיכוב גם בגרסה הבאה. אני לא אומר שזה קריטי לכולם, אבל למי שכן צריך גרסאות עדכניות זה חשוב.

לגבי ממשק מדובר בדעה, אישית אני לא יכול לסבול את כל מה שהיצרנים עושים לאנדרויד. אני עובד עם אנדרויד ושיחקתי המון עם סוני, סמסונג, מוטורולה ו-LG ולמען האמת הם נראים כמו ש-stock android נראה באזור 2010. היחידים שאיכשהו סבירים בעיני זה htc.

אבל מה זה משנה בכלל, זה לגמרי עניין של טעם. שהבחור ישחק קצת עם כמה מכשירים ויחליט מה יותר יפה ונוח בעיניו.

פורסם

כמו שכתבתי:

אני מעדיף את הממשק של ה-G2 עם 4.2.2 על פני הממשק של ה-N5 עם 4.4.2 - בכל יום!

אף אחד לא "צריך" גרסאות עדכניות.

פורסם

לפני כמה חודשים עמדתי בדיוק באותה התלבטות והחלטתי ללכת על הg2 שממנו אני כותב הודעה זו. לי היה גם הפרש גדול במחיר כי הביאו לי אותו מusa אז היה הפרש של 400 ש"ח, ובחרתי בg2 כי הסוללה שלו גדולה יותר וכי המצלמה שלו טובה יותר, לגבי תוכנה, אני אישית מעדיף את של lg על פני הסטוק, אבל לצורך העניין ניתן להתקין איזה רום שבא לך, כך שלא נראה לי שזה כזה משנה.

אחרי כמה חודשים עם הg2, בזמן שאחותי עם הנקסוס, אז יש לי למה להשוות, אני בטוח שעשיתי את ההחלטה הנכונה.

לא נתקלתי בשום בעיות עם הgps, וגם לא בבאגים של ממש.

פורסם
כמו שכתבתי:

אף אחד לא "צריך" גרסאות עדכניות.

אני מפתח אנדרויד במשרה מלאה ואני בהחלט צריך גרסאות עדכניות. אני לא אומר שזה המקרה הנפוץ וברור לי שלרוב האנשים זה לא יותר מדי משנה. אבל יש מקרים ש'צריך' זה באמת צריך. בסה"כ אמרתי שעדכוני גרסה זה לא קשקוש, אני לא טוען פה שזה פיצ'ר עיקרי או חשוב.

פורסם

מה הקשר בין פיתוח אנדרואיד ובין המכשיר הפיזי שיש לך ביד?!?!?

פיתוח עושים במחשב על מכונה וירטואלית.

פורסם

באמת שאין לי מה לענות לך על זה, ברור לי שמימיך לא עסקת בפיתוח אפליקציות למחייתך. אתה פשוט טועה ומטעה וחבל להמשיך בכלל לדבר על זה פה כי זה לא נושא הדיון וחבל לכולם על הזמן...

פורסם

בעיקרון, ה-G2 עדיף מכל בחינה.

נכון נקסוס זה נקסוס, אבל יש גם חסרונות למצב הנקי הזה שבו הוא נצא.

ה-G2 יחזיק לך הרבה יותר זמן סוללה מאשר ה-נקסוס.

אישית הייתי הולך על ה-G2 בלי לחשוב פעמיים, LG עשתה נפלאות עם המערכת שלו וההתאמת חומרה תוכנה שלו.

ולתכנות אתה לא צריך את הגרסה הכי חדשה, אלא, באמת להריץ מכונה על המחשב שמותאמת לתוכנה שאתה רוצה.

במקרה הזה לא הגרסה צריכה לעניין אלא מכוון המוצרים. אחרי הכל מה שעובד על NEXUS 5 עם 4.4.2 לא בתוך יעבוד על S4 עם 4.4.2, בגלל שכל יצרן עושה את השינויים שלו, שיכולים להוות הבדל גדול יותר משינוי גרסה של מערכת הפעלה.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות חברים, עזרתם לי מאוד :)

החלטתי ללכת בסוף על ה-G2.

מישהו יכול להמליץ בבקשה על חנות זולה ואמינה באיזור המרכז שבה הוא קנה את דגם הD802? (בלי סוללות מזוייפות או מטענים מזוייפים למיניהם)

תודה!

פורסם
בעיקרון, ה-G2 עדיף מכל בחינה.

נכון נקסוס זה נקסוס, אבל יש גם חסרונות למצב הנקי הזה שבו הוא נצא.

ה-G2 יחזיק לך הרבה יותר זמן סוללה מאשר ה-נקסוס.

אישית הייתי הולך על ה-G2 בלי לחשוב פעמיים, LG עשתה נפלאות עם המערכת שלו וההתאמת חומרה תוכנה שלו.

ולתכנות אתה לא צריך את הגרסה הכי חדשה, אלא, באמת להריץ מכונה על המחשב שמותאמת לתוכנה שאתה רוצה.

במקרה הזה לא הגרסה צריכה לעניין אלא מכוון המוצרים. אחרי הכל מה שעובד על NEXUS 5 עם 4.4.2 לא בתוך יעבוד על S4 עם 4.4.2, בגלל שכל יצרן עושה את השינויים שלו, שיכולים להוות הבדל גדול יותר משינוי גרסה של מערכת הפעלה.

אנשים קשים פה בפורום. כדי לפתח צריך מגוון מכשירים כמה שיותר גדול (יותר נכון בשביל לבדוק את המוצר), זה ברור וזו לא הנקודה. הנקודה היא אחרת - כדי לבדוק את המוצר שלך על הגרסה האחרונה של אנדרויד אתה צריך מכשיר עם הגרסה האחרונה של אנדרויד. לא משנה כמה מכשירים יש לך, אם נקסוס הוא לא אחד מהם אתה לא תוכל לבדוק את הגרסה האחרונה ולא תוכל להכיר ולעבוד עם ה-apis החדשים. זה חשוב פי כמה אם אתה מפתח מוצר עתידי כלשהו (כי עד שהוא ייצא, העדכון האחרון של אנדרויד כבר יהיה הרבה יותר נפוץ בשוק). בחברות קטנות - ובטח אם אתה פרינלסר - לא מחזיקים בד"כ 20 מכשירים. אני עובד בחברה קטנה וגם עוסק בפרוייקטים מהצד וכל טלפון שהוא לא נקסוס היה מאד מסבך לי את החיים.

ושוב אני חוזר, כי זה כבר ממש מציק לי - מי שחושב שאפשר לפתח רק מול אמולטורים כאלה ואחרים ולהוציא מוצר טוב מעולם לא התעסק ברצינות בפיתוח לאנדרויד. זה לא פרקטי, זה לא ישים וזו לא הדרך הנכונה לעבוד. צריך לפחות מכשיר פיזי אחד ביד. נקודה.

פורסם
באמת שאין לי מה לענות לך על זה, ברור לי שמימיך לא עסקת בפיתוח אפליקציות למחייתך. אתה פשוט טועה ומטעה וחבל להמשיך בכלל לדבר על זה פה כי זה לא נושא הדיון וחבל לכולם על הזמן...

אני אולי לא עוסק בפיתוח אפליקציות "למחייתי" אבל בהחלט יודע איך זה מתבצע. פיתוח מבצעים במחשב, באמצעות IDE נורמלי שמתחבר ל-SDK של גוגל (או אפל לצורך העניין) ומריץ מכונה וירטואלית עם אנדרואיד באיזו גירסה שאתה רק בוחר להריץ, כולל איזו קונפיגורציה דמיונית של מכשיר שאתה בוחר "לבנות" לעצמך. לא על מכשיר פיזי.

פורסם

אני באמת לא מבין מאיפה הבטחון המוחלט הזה להתווכח על משהו שאתה בפירוש פחות מבין בו ממי שעומד מולך. אתה לא מוכן לשקול - אפילו לרגע - שמישהו שהמקצוע שלו זה לפתח על אנדרויד מכיר את הצרכים של המקצוע הזה טיפ-טיפה יותר ממך?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים