עבור לתוכן

הכתובת משתנה כשכותבים כתובת לא נכונה

Featured Replies

פורסם

שלום, כל פעם שאני כותב כתובת עם שגיאת כתיב או משהו כזה ואין כזה אתר אז זה משנה לי את כל הכתובת למשהו כזה

http://auto.search.msn.com/response.asp?MT=www.corsairmicro.co,m&srch=5&prov=&utf8

למשל פה טעיתי עשיתי פסיק בטעות וזה שינה לי את כל הכתובת ואני צריך לכתוב מחדש במקום פשוט לתקן את זה

יש איזה דרך להשאיר את הכתובת כמו שהיא עם השגיאה? כאילו: www.corsairmicro.co,m ? בלי כל השטויות האחרות?

פורסם

כשאתה מקליד כתובת לא נכונה באקספלורר, הוא מוגדר לחפש במנוע חיפוש מסויים (שאתה יכול לקבוע) מידע על הכתובת הזאת ולהביא לך את המידע הזה. לכן, אם תשים לב, כשאתה מקליד משהו בשורת הכתובות, כתוב לך בהשלמה מתחת: "Search for". הוא יודע שאם הכתובת לא תהייה נכונה, הוא יחפש את זה במנוע חיפוש.

ברירת המחדל של האקספלורר (שכן הוא נבנה ע"י מייקרוסופט) היא לחפש ב-MSN. והמנוע של MSN בד"כ לא מוצא הרבה מידע על כתובות שהן לא דומיינים. לכן אתה רואה את הכתובת הזו:

http://auto.search.msn.com/response.asp?MT=www.corsairmicro.co,m&srch=5&prov=&utf8

שבעצם אומרת שהחיפוש במנוע החיפוש של MSN לכתובת: www.corsairmicro.co,m לא הניב תוצאות.

אז אחרי כל הבלה בלה הזה, אתה יכול לעשות שני דברים:

א. להחליף את מנוע החיפוש שהוא ברירת המחדל של האקספלורר למנוע אחר שיהיה מועדף עליך. אני החלפתי את זה ל-Google.com. הרבה יותר נוח. אבל נראה לי שאתה תתעניין יותר באפשרות השנייה.

ב. לבטל את החיפוש במנוע החיפוש המוגדר כשהכתובת ב-Address bar לא נכונה. אתה יכול לעשות זאת ע"י:

Start >> Control Panel >> Internet Options >> Advanced

(או Tools >> Internet Options >> Advanced מהאקספלורר)

שם, בערך בסוף הרשימה של האפשרויות, יש קטגוריה שנקראת Searching from the Address bar.

באפשרות בתוכה של When searching, שנה את הסימון מ

Just go to the most likely site

ל

Do not search from the Address bar

כעת כשתקליד כתובת לא נכונה ב-Address bar, האקספלורר לא יילך לשום מנוע חיפוש ויחפש את הכתובת הזאת (ולכן גם יוסיף כל מיני קישקושים לשורת הכתובות). הוא פשוט ישאיר את אותה הכתובת השגוייה בשורת הכתובות, ויפתח לך כרגיל את אותו העמוד שהוא לא מצא כלום.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה !! סוף סוף אני יכול פשוט לתקן את הכתובת במקום לכתוב מחדש!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים