עבור לתוכן

איך להתקין cyanogenmod על SGSII?

Featured Replies

פורסם

שלום!

ברשות אבא שלי מכשיר S2 דיי ותיק, המריץ אנדרואיד 2.3 (יש לו רוט) סטוק לגמרי, עם TW והכל.

המכשיר מזדחל, בלתי שמיש.

אז עלה במוחנו רעיון להתקין רום אלטרנטיבי, יותר קליל מהסטוק של סמסונג.

לאבא שלי אין נסיון בהתעסקות עם מכשירים סלולריים, ולי יש נסיון בעיקר עם אייפונים (עשיתי פעם רוט ל-S3, אבל לא משהו רציני) ולכן אני צריך הדרכה מפורטת ובגובה העיניים.

בעיה נוספת עם המכשיר, שמחברים אותו למחשב, המחשב לא מזהה אותו, אבל המכשיר נטען.

בגלל זה אני לא יכול לשדרג לעדכון הרשמי ל-4.0 (שחייבים כדי להתקין CM) דרך kies.

אשמח לעזרה :)

פורסם

קודם כל תנסה להשתמש באפליקציה שלהם כדי להתקין את זה בקלות, יש כאן הוראות: http://beta.download.cyanogenmod.org/install

בנוגע לחיבור למחשב, הורדת את כל הדרווירים המתאמים? Kies מזהה אותו?

פורסם
  • מחבר

Kies לא מזהה.

המחשב אפילו לא משמיע את צליל חיבור ה-USB.

האפליקציה תוכל לשדרג את המכשיר מ-2.3 ל-4.4 ללא התערבות מחשב?

דבר נוסף, האם ההתקנה בשיטה שהראית תגרום לאיבוד מידע \ הגדרות מהמכשיר?

כי זה מכשיר שמשמש לעבודה ואני לא רוצה לחרב אותו.

נערך על-ידי Ymac

פורסם

ברגע שאתה מתקין רום אחר תדע שזה סופו של כל המידע במכשיר.

גבה הכל ושחזר אותו לאחר ההתקנה.

פורסם

אם אתה בכל זאת מחליט ללכת על זה, לדעתי הכי בטוח לעבוד לפי ההוראות ב-Wiki של CM:

http://wiki.cyanogenmod.org/w/Install_CM_for_i9100

זה מאוד ידני ולא אוטומטי. אבל אני תמיד עובד לפי זה, עד כה ב-100% הצלחה (על עשרות מכשירים...).

לגבי החיבור למחשב:

הייתי מתחיל בלהסיר הכול, שזה אומר את Kies, כל הדרייברים, ואם יש לך כוח גם את היסטוריית ההתקנים הלא-מחוברים מה-Device Manager. לאחר מכן תתקין דרייברים כמו שמוסבר במדריך של CM. זה אמור להספיק בשביל כל תהליך ההתקנה של CM או כל ROM אחר.

פורסם

^ המדריך שנתת לו לא יעבוד, רשום בפירוש The install guide assumes your device is running stock Android 4.x.

תנסה את ההתקנה האוטומטית, אם זה לא עובד תנסה לעדכן את המכשיר דרך מחשב אחר, ותתקין בו דריוור נקי.

פורסם

אני די בטוח שכבר השתמשתי בשיטה הזאת גם על מכשירים עם אנדרואיד 2.3, ושהסיבה היחידה שההערה הזאת רשומה היא בגלל האזהרה על ה-superbrick שמופיעה שתי שורות מתחת (שגם ממנו אפשר להימנע).

בכל אופן, אם רוצים ללכת על בטוח, תמיד אפשר לעדכן קודם כל ל-Stock 4.1.2 עם Odin, ואח"כ לעבוד לפי המדריך. אבל בשביל זה צריך שהמחשב יזהה את המכשיר, לפחות ב-Download Mode, ובשביל זה צריך מחשב נקי עם דרייברים תקינים. ואז אני שוב חוזר להמלצה הנ"ל שלי.

אגב, זה לא שיש לי משהו רע להגיד על ההתקנה האוטומטית. למעשה אף פעם לא ניסיתי אותה. הסיבה היא שאני נוטה לסמוך פחות על דברים אוטומטיים. עם התהליך הידני יש הרבה יותר שליטה על כל שלב ושלב, ואני יכול להיות הרבה יותר בטוח שאני לא עושה משהו שיהפוך את המכשיר ל-brick.

פורסם
  • מחבר

סופרבריק לא נשמע משהו כיף.

בינתיים אבא שלי מפחד לקחת את הסיכון, הוא אמר שהוא יתעמק בזה יותר ויחשוב אם כדאי לו.

יכול להיות שהוא פשוט יקבל מכשיר חדש (לא S2, כנראה תהיה לו אפשרות בין S4\5 ל-5S) ואז כבר מצידו שה-S2 יישאר על 2.3 ויחזור לחברה.

פורסם

לאח שלי יש SGS2 על 2.3 והוא עדיין זריז ביותר.

אולי סתם לעשות Hard Reset למכשיר וזהו?

פורסם
  • מחבר

בהארד ריסט אתה מתכוון "הפעלה מחדש" בכוח או פרמוט?

אם אתה מתכוון להפעלה מחדש, אז ברור שניסינו, שהמכשיר עולה הוא עוד יותר איטי.

יכול להיות שפשוט כבד לו, יש דיי הרבה דברים על המכשיר, ואבא שלי דיי סוחט ממנו את המיץ.

פורסם

"פירמוט"

כלומר, התכנה של סמסונג סה"כ זריזה. אני לא רואה פה יתרון כזה גדול ל CM. עדיף "לפרמט" ולהתקין רק את הדברים שהוא צריך מחדש. אולי התצטברו שם תוכנות שרצות ברקע ללא צורך וכו'.

נערך על-ידי Ido.G

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים