פורסם 2014 באפריל 911 שנים אני רוצה המלצה לטלפון חכם עד 800 שחמה שאני צריך זה חיבור לאינטרנט שאוכל לקרוא מייליםאיכות שמע טובה (אשמע עם אוזניות)גודל מסך - בינוני - לא גדול כמו 5 אינטש, אולי 3.5 עד 4. ללא מקלדת פיזית.זה מה שאני צריך, עכשיו אם נכנס בתקציב אז אפשר את שאר הדברים:סוללה חזקה יחסית למחירמערכת הפעלה אנדרואיד, אבל אפשר גם ווינדוסאיכות מסך ורזולוציה גבוהה יחסית למחיר הנמוךשאר הדברים לא ממש חשובים ליאשמח להמלצות ואבחר את מה שהכי נראה לי. תודה.חיפוש מהיר...LG Optimus L5 E612HTC Windows Phone 8SNokia Lumia 520מה הכי טוב ומאילו בחינות? ללא קשר למערכת הפעלה? כמובן אשמח לעוד המלצות. נערך 2014 באפריל 911 שנים על-ידי b3ta0
פורסם 2014 באפריל 1611 שנים אם אתה יכול לעלות לתקציב של 1200 ש"ח, אז אני בחום ממליץ על MOTOROLA MOTO G. קניתי לעצמי לפני שבועיים ואני התאהבתי בו. הוא מלך של שוק הביניים. לפני שקניתי עשיתי סקירה מקיפה באינטרנט ולטלפון הזה יש ביקורות חיוביות רבות. למחיר שלו הוא מציע מסך IPS HD מדהים וחומרה די זריזה.
פורסם 2014 באפריל 1611 שנים המוטו G שווה את התוספת לפי דעתי.יש לו זמני סוללה ממש טובים והוא גם באופן לא רשמי, עמיד במים בצורה יחסית טובה.חבר שלי עבר אליו אחרי שמת לו הגלקסי 2 והוא יותר ממרוצה.
פורסם 2014 באפריל 1611 שנים יש גם את ה xperia e1 שעדיין לא הגיע לארץ. אני מעריך שהוא אמור לעלות 600-700 ש"ח - הטלפון הכי טוב וזול באנדרויד מהחברות המוכרות, לא הסיניות...
פורסם 2014 באפריל 2711 שנים יש עכשיו את Xperia s במחיר טוב...http://www.p1000.co.il/sales/saledetails.aspx?auid=7758076רמת הקרינה יחסית די גבוהה, אבל חוץ מזה מכשיר חביב ביותר בשביל רמת המחיר... נערך 2014 באפריל 2711 שנים על-ידי d.k.
פורסם 2014 באפריל 2811 שנים רמת הקרינה? את מי זה מעניין?תתפלא, הרבה אנשים (כולל אותי), יסתייחסו לרמת SAR בתור אחד הפרמטרים החשובים בבחירת המכשיר...
פורסם 2014 באפריל 2811 שנים אז אתה ועוד הרבה אנשים צריכים להבין שזה חסר חשיבות.הקרינה מהשמש תהרוג אותנו הרבה לפני הסלולרי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.