פורסם 2004 במרץ 421 שנים אני מתעסק הרבה עם אתרים בפלאשויש לי בעיה שהאקספלורר שלי מאוד מאוד אוהב לשמור קבצים ישנים ובשביל לעדכן קבצים אני צריך ללחוץ בסביבות ה 29374982342 על ריפרשאז חשבתי לבטל לגמרי את אפשרות השמירה של קבצים זמניים מהאקספלורר*מה הסיכונים שבדבר - תופעות הלוואיהלכתי למאפייני אינטרנט-> "מחיקת קבצים"הגדרות -> "לעולם לא"וכמות שטח אחסון לשטויות האלה הורדתי ל10 מגההשאלה אם זה יגביל לי\ לא ישמור לי גם את העוגיות ?עריכה:הדפדפן שם עלי ז ... הוא ממשיך לשמור את הקבצים האלה.. זה כזה מעצבן
פורסם 2004 במרץ 421 שנים מחבר אני על אוטומטי וזה לא ממש עוזראני ינסה את מה שאמירם אמרואני משתמש במוזילה אבל הפלאש בה על הפנים אז אני גולש לאתרים כאלה דרך האקספלורר
פורסם 2004 במרץ 721 שנים ואני משתמש במוזילה אבל הפלאש בה על הפנים אז אני גולש לאתרים כאלה דרך האקספלוררבאיזה בעיות אתה נתקל ועם איזה אתרים?Prog.
פורסם 2004 במרץ 721 שנים אתרים שלא עולים בשלמותם... תמונות שלא עולות בכלל... אתרים שלא תומכים... לא חסר בעיות עם המוזילהלדוגמא: פורטל תפוז
פורסם 2004 במרץ 821 שנים מחבר דוגמא לא טובה במיוחד אחי, תפוז עולה לי מצויין ממש כמו באקספלורר..(mozilla firefox)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.